2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهش میکنم   زود به زود باید ببری دستشویی    اعصاب خوردیه  دیروز من به هیچ کارم ...

الهیییی عزیزممم

تا اینا بزرگ بشن ضعف اعصاب میگیریم اخر😐

مِهربون نَباشید مِهربونا تِکراری میشَن!
الهیییی عزیزممم تا اینا بزرگ بشن ضعف اعصاب میگیریم اخر😐

آره بخدا   من این شرطو گرفتم گفتم اگه دیدم آمادگی داشت میگیرم  اگه نداشت دوباره پوشک میکنم   

الیسا زندگی مامانیش و عشق باباییشه,تولد  زندگیم ۹۷/۸/۱۹   
آره بخدا   من این شرطو گرفتم گفتم اگه دیدم آمادگی داشت میگیرم  اگه نداشت دوباره پوشک میکنم ...

عزیزم اگر ناراحت نمیشی دیگه شرت این هست. شرت اموزشی.

من مامان کنجدم   Thank God..my wish comes true 2017......baby...2018
سلام عزیز..من از عید به بعد از شیر شب گرفتم... هر وقت بیدار میشد باباش میبردش تو سالن و باهم اونجا م ...

خب دخترت قشقرق به پا نمیکنه مثل وروجک من همسایه ها شاکی شدن والا

هرموقع طلب کنه😂 من چون شیر خودمو میخوره مدت طولانی میچسبه بهم اکثرا سه بار بیدار میشه

منم همینطور هست اما بک شب گریه کردم از بس اعصابمو بهم ریخت سرش جیغ زدم دیگه خیلی بد بود 😭😭ترسید طفلک

بخاطر همین از شیر شب دارم میگیرمش دیشب که از ساعت ۴ صبح بیدار شد تا ۸ نخوابید از بس گریه کرد بعد دیگه اجیر شد 

امشب ببینم چکار میکنه 

ب منم خبر بده ک بگیرم یا نگیرم فعلا😂

بستگی بع بچه داره که آمادگی داشته باشه یا نه  ولی بنظرم  زوده   من دخترم وقتی پی پی داره میگه   بعضی مواقع  قبلش  بعضی نواقع درحال انجام کخ هست   ولی خب  حوصله و وقت میخواد    که زود به زود ببریش  من فعلا دیگه نپوشیدم براش   

الیسا زندگی مامانیش و عشق باباییشه,تولد  زندگیم ۹۷/۸/۱۹   
یعنی کلا بخاطر بچه داری سایت نمیومدی؟ اره خیلی بلا شده تازگیها کلک زدن رو هم یاد گرفته 😁😁

اره دیگه سرم شلوغ شده کارام زیاد تر شده گاهی سر میزدم به تاپیک مامانای اذر 

ولی تاپیک ابانی ها نیومده بودم 

ای ناقلا چجوری کلک میزنه ؟  

وای چه رژیمی من همینجوری پوست و استخون شدم با شیردهی 

من شیر ندادم

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣