2777
2789
عزیزم من همسرم هم شغلش طوریه که دوهفته درماه خونه اس دوهفته سرکاره یه شهردیگه ماموریت میره همین دوری ...

بخاطردست تنهابودنته منم شوهرم از بعدازظهرخونه هست ولی بخوام حساب کنم کمک زیادی نمیتونه بکنه

بخذاتامیاذحتمابایدبخوابه چون ۵میره شبم ۱۱میخوابه منم تنهام این وسط تکلیف ودرس مجازیم اضافه کن منم اراسفندخیلی عصبی شدم 

تینام ببین ی چندروزخیلی گربه میکردفهمیدم مال فندقه ولی ببین خیلی بهم میچسبه امروز۱۰پاشدتا۱۲مجبورم کردنشستم بالشواورددرازکشیدازساعت ۲تا۵هم بهمین وضع بخدادیونه شدم ولی نخوابیدمیگم شایدوارددوره لجبازی و بهانه گیریای الکی شده کلاچندوقتیه ک نمی‌خوابه بعدازظهرلجبازم شده 

داداششم هست یکم نجات میده منووگرنه دیگ اراینم واویلاتربودخودمم یروزایی کم میارم واقعا

چاره ای هم نیست جزصبر

خلاصه که اینام میگذره ولی بازم میگم برای خواب دیرتربخوابون ک ۷پانشه من عاشق خواب صبحم براهمون تینادیرمیخوابه اراینورتا۱۰یا۱۱

وخدایی که بشدت کافیست
سلام عزیزم خوبی  رهام حدود یک نصفه شب با هزار بدبختی میخوابه و صبح حدود ۱۰ پا میشه اما انقدر ب ...

سلام مای بی بی جون رهامو از شیر بگیر منم همین بساطو داشتم باید شب تا صبح جی جی میخورد دیگه چهارشنبه هفته قبل گفت باید این مسخره بازی تموش کنم هم خودم داشتم ا «یت میشدم هم دخترم که الان یهذهفته از شیر گرفتم البته دختر من به خاطر اینکهذصبح ها سر کارم  نمیخورد ولی از ظهر بهم می چسبید ولی دیگه راحت شدم

گروه قرمز.وزن اولیه79وزن هدف58

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ندارم جان حرفاتون کاملا درسته،به خداهمه روهم میدونم کلی کلیپای تربیتی گوش میدم اما این خابش فقط کلاف ...

سلام عزیزم به نظرم در طول روز زیاد به بچه ماست و نمیدونم چیزایز که کلا خواب آوره و به بچه آرامش میده بده تا بخوابه

چایی و قهوه و کاکائو خودت نخور به بچه هم نده

تولد عشق من و باباش 🎂 ۹۷/۸/۲۶
بخاطردست تنهابودنته منم شوهرم از بعدازظهرخونه هست ولی بخوام حساب کنم کمک زیادی نمیتونه بکنه بخذاتام ...

ندارم جان مروزکه پستتوخوندم کلا دگرگون شدم بعداظهردوباره کم خابیدامادیگه دعواش نکردم زدم به دربیخیالی،میدونی حالاجداازنق وبدقلقلیش میگن ازساعت ۹تا۱۲شب هورمون رشدترشح میشه به این خاطرتاده میخابونم وگرنه خودم دوازده میخابم،عزیزم راستی تینا چطورمیخابه شباروپات میزاری یاخودش میخابه؟

سلام عزیزم به نظرم در طول روز زیاد به بچه ماست و نمیدونم چیزایز که کلا خواب آوره و به بچه آرامش میده ...

تاراجان باورنمیکنی من یکسره درحال پرکردن شکم این وروجکم، ماست که هرروزمیدم اصلا ایناتاثیرنداره روش خییلی بازیگوشه

ندارم جان مروزکه پستتوخوندم کلا دگرگون شدم بعداظهردوباره کم خابیدامادیگه دعواش نکردم زدم به دربیخیال ...

خداروشکر

من میزارم روپام تکونش میدم معمولا

وخدایی که بشدت کافیست
بچت شیر خودتو میخوره؟ واقعا زجر اورترین کار شیردادن به بچه هست اونم بچه پسر ...خانوما اینجا کسی موا ...

اره عزیزم منم موافقم ؛واقعا برای مادر سخته .من که دیگه خلاص شدم .الان دو هفته میشه که از شیر گرفتمش .خدا روشکر خیلی راضیم .دیگه به اندازه ای که باید میخورد و براش مفید بود خورد دیگه بقیه ش مسایل روحی هس که با بغل کردنای زیاد جبرانش میکنم .اما خیلی بامزست؛هزوقت لباس ندارم جی جی ها رو میبینه؛میاد سرشو میزاره روشون و نازشون می‌کنه,،😁😁😁

باران که ببارد تنها نخواهم بود 
عزیزم چه جوری از شیر گرفتیش؟؟

پریا جان در جریان هستی که من تدریجی گرفتمش .اما خب من شرایط کاری م با شما که تمام مدت پیشش هستی فرق داره .فکر میکنم شما مجبور شی یکدفعه بگیریش .به روشهای قدیمی .

راستی این ایده که توو گرما بچه ها رو از شیر نگیرین مربوط به قدیم الایام هس که نوشیدنی های زیادی نبوده و فقط اب بوده .الان انواع آبمیوه ها رو میتونی توو خونه براش آماده کنی .

پریا جان در جریان هستی که من تدریجی گرفتمش .اما خب من شرایط کاری م با شما که تمام مدت پیشش هستی فرق ...

جدی پس نگران تابستون و گرما نباشم... میگم الان نق و گریه نمیکنه و بهانه شیر را بگیره ؟؟ خوشابحالت راحت شدی خدا کنه منم بتونم بگیرمش از شیر. 

دخترم23/07/1397 زمینی شد. 
جدی پس نگران تابستون و گرما نباشم... میگم الان نق و گریه نمیکنه و بهانه شیر را بگیره ؟؟ خوشابحالت را ...

نه عزیزم بهونه گیری خیلی کم اونم هفته ی اول بود فقط .اره اصلا نگران نباش عزیزم ؛از شیر که بگیری خوراکشون خیلی بهتر میشه .بخدا قبلا کارن لب به آبمیوه نمی‌زد الان راحت میخوره.و خیلی چیزای دیگه رو .

عزیزم چندروزاول گریه نمیکرد؟شباچطوربود؟الان راحت تاصبح میخابه؟

نه عزیزم گریه نمی‌کرد ولی هفته ی اول چند باری بهونه گیری کرد و می‌گفت جی جی .الان شکر خدا خوابش خیلی بهتر شده ؛بضی شبا تا صبح تخت می‌خوابه .بضی شبا بیدار میشه آب میخوره و می‌خوابه .خواب کارن افتضاح بود ؛من تازه دارم یک کم نفس میکشم