2777
2789
چقدر خوب یه مدت سختی داره ولی بچه راحت میشه فرش و مبل هاتون کثیف نشد؟ 

نه عزیزم شانس آوردم فقط دوبارروفرش خیس کرداون سه چهارباربعدیوروسرامیک دورفرش 

اونم شامپوفرش کشیدم قبل عیدم میدم بشورن

نگران نباش دیگ کثیف میشه ولی همه تقریبابعدش میدن قالیشویی 

وخدایی که بشدت کافیست
نه عزیزم شانس آوردم فقط دوبارروفرش خیس کرداون سه چهارباربعدیوروسرامیک دورفرش  اونم شامپوفرش کش ...

من فقط از کثیف شدن مبل و فرش میترسم وگرنه پسرم که از ۶ماه پیش آمادگی درآوردن مای بیبی رو داشت 

چون سر دخترم تمام فرش و مبلمون لکه شده بود الان میترسم دوباره این جدیدا که خریدیم همونطوری بشن

تولد عشق من و باباش 🎂 ۹۷/۸/۲۶

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اولش ک خودش پوشکش رودراوردهرکارکردم دیگه نمیبست چون بازموندتقریباحول حوش یک هفته خوشش اومده بود اصلا ...

چه خوب ❤

فقط اون هفته اول رو نفهمیدم یعنی نمیذاشت پوشک کنی باز گذاشتی بعد موقع دستشویی چی میکردی؟ قبل از پوشک گرفتن رو میگم

دختر من هنوز شبا به شدت پوشکش سنگین هست خدا خودش کمک کنه 

چه خوب ❤ فقط اون هفته اول رو نفهمیدم یعنی نمیذاشت پوشک کنی باز گذاشتی بعد موقع دستشویی چی میکردی؟ ق ...

منظورم این بودخیلی بازمیموندمثلابجای ۵باارپوشک دوباارمیگرفت جیشش هم نگه می‌داشت توپوشک انجام میداد

وخدایی که بشدت کافیست

منم چهار پنج روزه از پوشک‌گرفتم. روز اول یکی دوبار شلوارشو‌خیس کرد. ولی از روز دوم خودش میدوه میره تو حمام و شلوارش هم خودش درمیاره . شبا فعلا پوشکه که اونم صبح میبینم خشکه. فعلا که خوب راه اومده ازین به بعد را نمیدونم 

دخترم23/07/1397 زمینی شد. 
منم چهار پنج روزه از پوشک‌گرفتم. روز اول یکی دوبار شلوارشو‌خیس کرد. ولی از روز دوم خودش میدوه میره ت ...

به سلامتی 

به نظرم ایده ی خوبیه پسر منکه عاشق حموم رفتنه وقتی جیش داره میتونم بگم بره حموم و به این روش راحت میتونم از پوشک بگیرمش👌😊

به سلامتی  به نظرم ایده ی خوبیه پسر منکه عاشق حموم رفتنه وقتی جیش داره میتونم بگم بره حموم و ب ...

سلام گلم    ولی  میگن  اینجور اشتباه هست   ببری تو حمام دیگه عادت میکنه    همیشه تو حمام کارشو کنه منم اول   یکی دوبار بردم تو حمام  چون حمامو بیشتر دوست داشت   و بزرگتر بود   دیگه  بردم دستشویی  میگفت  نه تو حمام ببرم    با اینکه دوبار برده بودم   

الیسا زندگی مامانیش و عشق باباییشه,تولد  زندگیم ۹۷/۸/۱۹   
سلام گلم    ولی  میگن  اینجور اشتباه هست   ببری تو حمام دیگه عادت میکنه &nb ...

ممنون عزیزم از نظرت 

ولی انگار بیش از حد انتظارم پسرم داره همکاری میکنه ببخشید دیروز دیدم  پی پی داره شلوارشو درمیاره میگه دسشویی خودش دمپاییشو میپوشه میره تو دسشویی  عجیب بود برام 

ولی جیشش چون زود به زوده گفتم بره حمام راحت تره تا یاد بگیره

ولی تا بعداز ماه رمضون قصد ندارم از پوشک بگیرمش

شبها هم که تا صبح پوشکش خیلی خیس میشه

ممنون عزیزم از نظرت  ولی انگار بیش از حد انتظارم پسرم داره همکاری میکنه ببخشید دیروز دیدم  ...

عزیزم خدا حفظش کنه    

سلام گلم    ولی  میگن  اینجور اشتباه هست   ببری تو حمام دیگه عادت میکنه &nb ...

نه دختر من به حمام عادت نکرده .یه جا هم بریم میره تو دستشویی .خونه خودمون هم یکی دوبار شده  رفته دستشویی. 

دخترم23/07/1397 زمینی شد. 

سلام مامانا خوبین پیشاپیش عیدتون مبارک  خیلی نمیاین پیام بزارین بیاین از خودتونو بچهاتون  بگین  سایتم درست شده عکس خوشکلاتونو بزارین 

سلام عزیزم عیدت مبارک .ماشالا نازتر شده الیسا جون خدا حفظش کنه .ایشالا سال خوبی داشته باشین .

کارن هم کمی وابستگیش کمتر شده و با خودش گاها بازی می‌کنه .ولی کلا با این کرونا اوضاع سخته .همین‌که هرجا میریم استرس داریم.

راستی شما دیگه مولتی ویتامین نمیدی به الیساجون؟اازمایش چکاپ دادی تا حالا شما براش؟؟

باران که ببارد تنها نخواهم بود 
2810