2777
2789
سلام مامانا خوبین. پسرم از اول بد غذا بود. تا یک هفته پیش تخم مرغ اصلا دوست نداشت و نمیخورد. همه جور ...

تخم مرغ رومن هزاربارپرسیدم ازدکترش آخه پسرمنم خیلی دوست داشت گفت هفته ای ۴تابیشترنشه

وخدایی که بشدت کافیست
ببین دختر منم عاشق نیمرو هست ولی دکترش گفت روزی یه دونه بیشتر نده

سلام ماهگل جون خوبی 

من پیدرولاکس روتوچی بریزم بدم دخترم بخوره بنظرت کمترمزه شومتوجه بشه آخه موفق نشدم بهش بدماازاون هفته تودوغم ریختم خودم یکم خوردم خیلی مشخص نبودولی اون نخوردباینکه عاشق دوغه

وخدایی که بشدت کافیست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام ماهگل جون خوبی  من پیدرولاکس روتوچی بریزم بدم دخترم بخوره بنظرت کمترمزه شومتوجه بشه آخه م ...

مزه نداره که 🤔 . ببین نکنه جلوش درست کردی و دیده؟ امتحان کردی یوقت درست کنی نبینه؟ من تو اب میریزم و خوب حل می کنم. یه مدت تو شیر و اینا میریختم دکترم گفت تو همون آب بریز، البته بعید میدونم خیلی مهم باشه. دختر منم گاهی اگر ببینه و رو اخلاق خوبش نباشه میگه من پیدرولاکس نمیخورم، البته بعد یادش میره میخوره 😂

مزه نداره که 🤔 . ببین نکنه جلوش درست کردی و دیده؟ امتحان کردی یوقت درست کنی نبینه؟ من تو اب میریزم ...

آره دیده چون همش بمن وصله راست میگیاچه نکته ی خوبی گفتی⁦❤️⁩

من امشب درست کردم بهش دادم ندیدربختمش تودوغ وخوردامیدوارم ک فرداشکمش کارکنه

راستی مثلادوسوم قاشق ک ریختم چون پودره خیلی دقیق درنمیادمسله ای نداره؟خیلی اذینه هم سوخته هم اون قسمتش یکم زده بیرون دلم براش کبابه 

وخدایی که بشدت کافیست
ای بابا   . اگه بیشتر بشه یعنی ضرر داره

کلاهمه چیزای خوبم اگ بخوای زیاده روی کنی آره دیگه ممکنه اذیتش کنه آخه من ب پسرم خیلی نیمرومیدادم بزاهمین خیلی سوال کردم دراین موردتازه می‌گفت با احتساب تخم مرغابی ک می‌ریزی توغذااز۴تاتویه هفته بیشترنشه

وخدایی که بشدت کافیست

سلام خوشگلاااا

خوبین نی نی هاتون خوبن؟؟؟

من هنوز رهام رو از پوشک نگرفتم چکار کنم واقعا وحشت دارم همه جارو نجس کنه 

راهکار بدین 

من مامان کنجدم   Thank God..my wish comes true 2017......baby...2018
مزه نداره که 🤔 . ببین نکنه جلوش درست کردی و دیده؟ امتحان کردی یوقت درست کنی نبینه؟ من تو اب میریزم ...

ماهگل جان بهش دیشب دادم ولی بازم همونجوری بودممکنه دکتردوزش رواندازه نگفته باشه؟؟نبایداصلااثرمیکرد؟

وخدایی که بشدت کافیست
سلام خوشگلاااا خوبین نی نی هاتون خوبن؟؟؟ من هنوز رهام رو از پوشک نگرفتم چکار کنم واقعا وحشت دارم ه ...

سلام عزیزم

مم دخترمو گرفتم از پوشک چندماهه الان 

ولی هنوزم گاهی سرگرم بازی باشه هول میکنه میریزه

من کل خونه ام نجس شده

اابته از صندلی توالت استفاده کردم براش فکرکنم اسمشون قصری هست

نگران نباش این راهو باید بری دیگه

میتونی هم فرشاتو جمع کنی دوهفته

تیکر روز کنکوره..... کنکوری که قرارهست منو به آرزوهام برسونه😊
ماهگل جان بهش دیشب دادم ولی بازم همونجوری بودممکنه دکتردوزش رواندازه نگفته باشه؟؟نبایداصلااثرمیکرد؟

ببخشید دیر دیدم

اول اینکه نه خیلی دقیق نیست

دوم اینکه اگه یبوستش طولانی بوده ممکنه دیرتر اثر کنه برای دختر من ممکنه دو روز بکشه تا اثر کنه اگر ببینم بچه اذیته پیدرولاکس رو بیشتر میدم سریع اثر می کنه در بیشترین حالت دو قاشق غذاخوری هم دادم البته ممکنه کمی اسهال شه

سلام خوشگلاااا خوبین نی نی هاتون خوبن؟؟؟ من هنوز رهام رو از پوشک نگرفتم چکار کنم واقعا وحشت دارم ه ...

سلام عزیزم. منم خیلی میترسم فرشام کثیف بشه. دیروز پوشکش نکردم بار اول بردمش دستشویی جیش کرد. دوبار بعدی بردمش کاری نکرد  . باز پوشکش کردم.نیم ساعت بعد خواستم پوشکشو باز کنم ببرمش دیدم پوشکش خیسه.فکر کنم باید بی خیال کثیفی بشیم.بعد اینکه یاد گرفتن همه رو بدیم بشورن یا اینکه چند وقت همه رو جمع کنیم.پسر بزرگمو خیلی راحت از پوشک گرفتم. هر نیم ساعت میبردمش راحت جیش میکرد سریع یاد گرفت. ولی این وروجکو دو سه بار میبرم کاری نمیکنه. منم گیج میشم نمیدونم کی ببرمش  

یبوست دختر من مزمنه همراه با سوختگی هم میشه خیلی بچه اذیت میشه دکتر بهم گفت خودت با مقدار پیدرولاکس ...

خواهش میکنم

تینام حول حوش ۲ماه میشه ک یبوسته 

آها پس مقدارش اگ یکم بالاپایین بشه خطرناک نیس آخه دیدی میگن ممکنه باعث کم آبی بدن بشه البته فکرکنم درصورتیکه بچه حالت اسهالی بگیره بامصرفش 

فعلادارم میدم شایداختمالا دیرتراثرکنه 

اتفاقاتینابدجورسوخته گفت ۲باردرروزکلوتریمازول بزن ۲بارهیدروکورتیزون 

حالاسوختگیش به کنارخودمقعدش اون چروکای ناحیه مقعد یکی دوتاخیلی متورم شده بسمت بیرون کشیده شده یقسمتم پوستش انگاردراومده واس اونجام بتامتازون وزینک داد ولی اصلاخوب نشدبهترم نشدیکوچولو

البته می‌دونم اول بایدیبوستش درمان شه 

راستی ماهگل جان گفته بودی اصلاازمایش ندادی دیگه درسته؟دکترش نگفت بهت ک یبوستش مزمن شده یه آزمایش خون بدی ازنظرقندوتیروییدوعفونت ادراری چک بشه؟؟من خودم می‌دونم دخترمن مشکل تغذیه شه چیزای ملین نمیخوره چون بش آب انجیررویروزبزوردادم شکمش کارکردازمیوه هاگلابی دادم اصلالب نمیزنه فقط بازیتون موافقه ک اونم خیلی بایدبخوره تایکم اثرکنه ولی خوب بااینکه بش گفتم گفت ازنظرعفونت ادراری واون مشکلاتم حتماچک بشه ک خیالمون راحت شه منم نمی‌دونم چراواسه یه چکاپ گرفتن اینقدرتنبلی میکنم راستش بخاطرکرونامیترسم تهران میبینی ک چه خبره

ولی ازطرفیم میگم کرونام حالاحالاهست تاکی میشه نرفت وعقب انداخت درگیرم فعلاباخودم 

وخدایی که بشدت کافیست

سلام خانووم خوبی چه خبراکم پیدایی 

رهام گل خوبه؟

والامنم نگرفتم تیناک چندماهی هست میادمیشینه تودسشویی میشورمش ولی فکرمیکنه اونجافقط مال نشستن وبرگشتنه 😬اصل کاری رونمیگه 

البته منم شروع نکردما فقط خواستم نترسه خودش دمپایی بپوشه بیادتو

حالاتاکی دلش بخواد همکاری کنه خداعالمه

یکی دوروزم هست ازاین انیمیشن‌های گرفتن پوشک کارتونی هست میزارم ببینه 

ولی برام جالبه همه چیومیفهمه همه چیز

این یکی روتابگم جیش میگه نگو😬اتفاقادکترم گفته پوشک روکمترببندبخاطرسوختگی ...منظورش بودبگیرمش ولی خوب بزورم ک نمیشه فعلابهش میگم فقط به گوشش اشنابیادتا۲۷ماهگی دیگ همه بچه هاکنترل ادرارشون دستشونه جدی ترشروع میکنم چیزیم نمونده تقریبا۲ماه دیگه 

حالااوناییم ک تصمیم دارم بگیرن نگران خونه زندگی نباشن چون هرکاری کنی خونه کثیف میشه من بعدپسرم فرشارودا م قالیشویی 

وخدایی که بشدت کافیست