2777
2789
عنوان

کیا مستاجرن

| مشاهده متن کامل بحث + 3278 بازدید | 188 پست
چه جوری میشه توضیح بدی

تو شهرستان زمين ميخريم و ميسازيم و ميفروشيم

يا خونه هايي كه مرتب نيست ميخريم و داخلش خرج ميكنيم و به بهترين ديزاين مدرن درست ميكنيم و ميفروشيم

رفت قلبم❤️ضعف كردم😋واسه خندت عشقم بس كه شيريني😍💎
قم ک خیلی گرونه لاکچری کجابود با ۴۰۰ تومن...بین شهرا بعداز تهران قم جزئ گرونتریناس  منم خون ...

دقیقا ،،ماهم مثل شما نه پول داریم نه پس اندازی چیزی یه ماشین قراضه که اگه اونم نباشه دیگه باید شوهرم بشینه خونه

🌹خداجونم روزی هزاران بار  شکرت میکنم که دخترمو بهم بخشیدی ،،⚘خدایا شکرت ...👈شده ذکر هر روز من🤩🤩تیکرم برا تولد فسقل خانمه🎂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قم ک خیلی گرونه لاکچری کجابود با ۴۰۰ تومن...بین شهرا بعداز تهران قم جزئ گرونتریناس  منم خون ...

ماهم چندماه پیش پرایمون رو فروختیم خونه بخریم الان با اون پول لاستیک فرقونم نمیدن بهمون چ برسه خونه

خدااااااااااااااااااابغلم کن.خیلی خستم
الهی بمیرم  تو این گرونی اونم😥

خدا نكنه عزيزم ، ولي خيلي بي رحم شدن ، ما يكساله اومديم توي اين خونه و تازه بچه دار شديم ، ميدونن سختمونه دوباره جابجا بشيم ، هر قيمتي دلشون ميخواد ميگن 

اول انسانيت 
ماهم چندماه پیش پرایمون رو فروختیم خونه بخریم الان با اون پول لاستیک فرقونم نمیدن بهمون چ برسه خونه

بدبختی اینجاست تا ماشین وفروختیم قیمتش ماشین وخ نه رفت بالا

هههیی چی بگیم ما هم همینطور ۵ میلیونم پس انداز نداریم بعد۸ سال زندگی ...لعنت ب این روزگار

خداایااا سخت  ب وجودت و پشتیباانیت نیاازمندم اگر کمکم نکنی میشکنم ... منتظر معجزه ی توهستم البته برای من معجزه براای تو ک کاری نیست"  اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم "
دقیقا ،،ماهم مثل شما نه پول داریم نه پس اندازی چیزی یه ماشین قراضه که اگه اونم نباشه دیگه باید شوهرم ...

دلم میسوزه برای بچم ....گاهی ازاینکه بدنیااوردمش خودم و سرزنش میکنم وقتی باید تواین دنیای پره حسرت زندگی کنه 

کاش خدا مارو هم نگاه میکرد 😔

خداایااا سخت  ب وجودت و پشتیباانیت نیاازمندم اگر کمکم نکنی میشکنم ... منتظر معجزه ی توهستم البته برای من معجزه براای تو ک کاری نیست"  اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم "
محله هاش خوب نیست زیاد

ولی به نسبت ارزون هست خونه هاشم نوساز 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
هههیی چی بگیم ما هم همینطور ۵ میلیونم پس انداز نداریم بعد۸ سال زندگی ...لعنت ب این روزگار

ی روز ی پیرزنه میره پیش یکی از اماما ومیگه پسرم جون بود چرامرد هنوز خونه نداشت و....درصورتی که پسرش 300وخورده ای سن داشت وامام جواب میده بعد ها مردمانی زندگی میکنن که حتی 60سال هم عمر نمیکنن و نمیتونن خونه ای داشته باشن.نمیدونم چقد از این داستانه راسته چقدرش دروغ ولی وضعیت الان خیلیامونه

عزیزم ۴۰۰ که هنوز نداریم تازه میخوایم ۲۰ بزاریم بانک مسکن وام بدن ولی اینطور که با شوهرم حساب کردیم تا ۴۰۰ میتونبم‌هزینه کنیم اگر برنامه ریزیمون درست پیش بده خونه گرون تر نشه 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

عنوانبچه هد دوستان تو تل گروه زدن کاملا زنونس بیاین 24 بازدید | 0 پست

https://t.me/joinchat/LFq8yhIA_OnJ27j_-jLNM A  بیاین گروه تل بچه ها اونجا جمع شدیم 

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)