من دوسال خیلی غصه میخورم زیاد نمیدونی الانم توی عید باید برم دنبال خونه کجا خدامیدونه ای کاش اصلا مادرم منو به دنیا نمیورد این دنیا واسه من زیادی بود چی فکرمیکردم و چی شد
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اما این هیچ دلیلی واسه ناراحتیم نیست . دنیا بی خود تر از اونه که بخاطره همچین مسائلی غصه بخورم . البته اینکه خونه دارشم بدم نمیاد اما شد، خدا رو شکر نشد ،فدای سرم😏
و با ۴۰۰ تو تهران میتونی خونه دار شی
آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره از گلوی من دستاتو بردار، دستاتو بردار از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار 💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔
من 4 سالو نیمه ازدواج کردم. من که نتونستم با 400 خونه ای که باب میلیم باشه تو یه کلانشهر پیدا کنم. خدا بزرگه . بیاید در حق هم دعا کنیم ان شاءالله عید اینده هرکی تو خونه خودش باشه
من خیلی ناراحتم دیگه کم اوردم ولی چیکارکنم میدونید همش میگم این همه آدم خونه دارن چرامن یکیشون نیستم ...
انشاالله توام تو سال جدید خونه دار میشی عزیزمم😘😘😘 میدونم خیلی سخته وای اسباب کشی😣 ما پارسال اسباب کشی کردیم ینی هر چقد جمع میکردیم تمومی نداش تاز دوماهم کشید کامل جابجا شیم
لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)
من تا دو سال پیش مستاجر بودم. یعنی ۱۳ سال مستاجر بودیم. اون موقع ناراحت بودم ولی الان دلم واسه اونروزا تنگ شده. ی آپارتمان کوچیک کرایه کرده بودیم
از هر روزت لذت ببر. غصه خوردن چیزی رو حل نمیکنه. هیچ وقت هم شوهرت بخاطر مستاجری تحقیر نکن. خیلیا چند سال اول مستاجرن.
دو تا پسر داشتم گفتم یک دختر هم داشته باشم. اما علیرغم تلاشها و هزینه های فراوان سومی هم پسر شد. سه تا گل پسر دارم شکر خدا. عاشقشونم عاشققققق. ولی هنوزم دلم دختر میخاد. دل شوهرم هم دختر میخاد. بخاطر مشکلی که دارم، دیگه نمیتونم بچه دار بشم. رفتم بهزیستی رفتم کمیته امداد شاید بتونم دختر یتیمی پیدا کنم و مادرش بشم ولی قسمتم نشد. کارم شده گریه و دعا. ترو خدا هرجای ایران اگر دختر بچه یتیمی میشناسین که میتونه دخترم بشه بهم معرفی کنید. بخاطرش هرکاری میکنم.