2777
2789
عنوان

کیا مستاجرن

| مشاهده متن کامل بحث + 3278 بازدید | 188 پست
افرین خود واقعیتو بشناس. اول برو ولیعصر و با شهرک ولعیصر قاطی نکن 🤭بعد بگو من الهیه میشینم🤣

کی گفت الهبه؟؟ روانی 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

متوجهم کاملا. و این سه سال کرونا برا تمام ازادها کساد بوده بخصوص همسر مستاجر ایشون.و این سه سال ارز ...

تا کور شود هرآنکه نتونه ببینه 

اخه میدونی شغل همسر من چیه ؟ قاچاقچی اعضایی بدن هست برا من انقدر پولدار  شدیم الان 😊😊

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
اره رفتم تاپیک امروزشو دیدم مایه دار شدن

همون‌موقع هم بودیم فقط خونه  نداشتیم مگه هرکی مستاجر فقیر هست یا هرکی خونه داره مایع دار

پاک نمیکنن. تو دلت گفتی مال چن سال پیشه کی میره بخونه! اتفاقا من رفتم سر ریشه ت و حرفم اثبات شد

نه بابا اخه ادمای مثل تو عددی نیستن برام بخوام به هودم زحمت بدم ابن همه تاپیک پاک کنکننم فقط موندم کی میخواد عقده هات تموم بشه 

🤣🤣🤣واقعا چرا فک میکنی مردم عقل ندارن و این مهملات و باور میکنن. همسرت با ی مغازه اجاره ای و بی خو ...

چی میگی تو اصلا به من ربطی نداره تو‌چی داری اصلا خیابون فرشته رو خریده باشی منو سننم قربونت برم بلدی راهنمایی کن بلد نیستی به سلامت ادم بیکار سیریش 

واس رو کردن دست ی دروغگوی متوهم خیلی ام عالیه. مگه دست توی پاک کنی؟!😏

بله به راحتی میتونم بزارم تو حذف تاپیک پاک بشه ولی مهم نیست برام اینم‌به بخشی از زندگیم بوده اتفاقا برام مرور شد تا قدر زندگی الانممو بهتر بدونم اون موقع هم خوب میخوردم خوب میپوشیدم ولی نه به اندازه الان ادما هرجی بگذره پیشرفت میکنن تو زندگیشون ما هم خداروسکر پیشرفت کردیم هنوزم خیلی جا داریم برای زندگی بهتر

مغازه استیجاری؟؟ من همسرم تو بازار دوتا مغازه داره یکی مال خودش که خریده داده اجاره یکی هم داخلش دار ...

اره جون خودت .نقره فروش با مغازه استیجاری😂

✌️🫂          درخواست دوستی ندید لطفا .با کمال احترام برای دوستان،نمیپذیرم🌹
اره جون خودت .نقره فروش با مغازه استیجاری😂

با ادمی که خودش زده به نفهمی نباید بحث کرد باشد که رستگار شوی 

بیسوادی اصلا مطلب و نمیگیری...مشکل از سوادته. همون گرمدره رو بچسب

تو بیسوادی مغزت پوک شده 

تا کور شود هرآنکه نتونه ببینه  اخه میدونی شغل همسر من چیه ؟ قاچاقچی اعضایی بدن هست برا من انقد ...

به اعصابت مسلط باش🤣

مغازه استیجاری؟؟ من همسرم تو بازار دوتا مغازه داره یکی مال خودش که خریده داده اجاره یکی هم داخلش دار ...

تو سه سال🙄😏ماشاله چ پیشرفتی؟! با وام کلان ۸۰۰,تومن!!!!!!!😂مغازه های داخل بازار بقیمت کل پس اندازه عمر توی

نه بابا اخه ادمای مثل تو عددی نیستن برام بخوام به هودم زحمت بدم ابن همه تاپیک پاک کنکننم فقط موندم ک ...

هر قدر ریپبای کنی جوابتم میگیری.منم عقده داشتم مث تو دس ب تاپیک میشدم

تو سه سال🙄😏ماشاله چ پیشرفتی؟! با وام کلان ۸۰۰,تومن!!!!!!!😂مغازه های داخل بازار بقیمت کل پس اندازه ...

حب میگم که همه رو با مردای بی عرضه ی اطرافت نسنج یکی هست تلاش میکنه خدا هم براش میخواد میشه امروز ما چشمات هنوز درنیمده 😉😉