2777
2789
صدرا

قشنگه من یکی از گزینه هام بود.سخت نگیر

دلخوش باش به باریکه‌‌ ی نوری که از بین چین های پرده روی تخت تابیده.به کتاب نیمه‌کاره‌ی روی میز ...به داغی فنجانت در هوای سرد...دلخوش باش به دو صندلی که هنوز روبه‌رو‌ی هم‌اند.به تنظیم کردن زنگ ساعت برای صبح فردا...به دفترچه‌ی کوچکی که رویاهایت را نگه‌ می‌دارد!که معنیِ همین ریز ریزهای سادهشاید "زندگی ادامه دارد" باشد😍😍.مژده_خردمندان                                                    عزیزای دلم مهربونا لطفا یک صلوات برای حاجتم بفرستید اجرتون با حضرت زهرا (سلام الله علیه)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من پیشاپیش معذرت میخوام

ولی چطور زن چنین ادمای بی فرهنگی شدین؟

که حتی از لحاظ اناتومی بدن و زیست شناسی هم نقش زن رو در بارداری نمیدونن

چه برسه زحمات مادر بعد از تولد بچه

خودت باش! نه تندیسی که دیگران میخواهند.وقتی قالب فکری دیگران می شوی ، زیبا می شوی به چشمشان. اما قبول کن تمام مجسمه ها شکستنی هستند
اخرش خودت انتخاب کردی؟

آره فکرکن مادرشوهر انتخاب میکرد ولی ازاونجایی که پدرسوهرم خیلی خوبه وحرفی نزدبهم شب آخربهش گفتم میخام اینوبذارم اونم گفت خیلی قشنگه ازلج مادرشوهرم گفتم چون بابا گفت قشنگه میذارم داشت میتتتترکیید

من حلیم رو با نمک میخورم از حلیم شیرین هم متنفرم😁
من پیشاپیش معذرت میخوام ولی چطور زن چنین ادمای بی فرهنگی شدین؟ که حتی از لحاظ اناتومی بدن و زیست ش ...

خرشدم خواهرخررررررررر

من حلیم رو با نمک میخورم از حلیم شیرین هم متنفرم😁
الاهی من مجرد بودم آرزوم بود یه پسر داشته باشم اسمش احسان باشه اخرم به آرزوم رسیدم

ای جونم خدا حفظش کنه

گفته بودم جان من وابسته ی لبخند "توست"♥️گر "تؤ" خوش باشی،منم ،غم را  به جانم میخرم...❤
خرشدم خواهرخررررررررر

دور از جون ولی چهارتا مطلب علمی درباره سیستم لقاح براش بفرست حداقل اگاه شه یکم

خودت باش! نه تندیسی که دیگران میخواهند.وقتی قالب فکری دیگران می شوی ، زیبا می شوی به چشمشان. اما قبول کن تمام مجسمه ها شکستنی هستند
2810