2777
2789
عنوان

تو رو خدا بذارین برم !!!!

919 بازدید | 10 پست
دیوونه شدم انگار ولی فک میکنم از پسش بر بیام . چیزی واسه از دست دادن و باختن ندارم . میخوام با پسرک 3 ساله ام برم اروپا پناهنده شم بعد دختر12 ساله و همسرمو ببرم . یکی از فامیلهای همسرم 6 ماهه اقامت هلند رو گرفته . به نظر شما تو این وانفسای بدبختی ایران کار عاقلانه ای نیست ؟
وقتی این روزها ی سخت
تموم بشه ،میرم میزنم سر شونه ء خدا و میگم :حال کردی جنبه رو !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بیمار سرطانیم . درمون اینجا خیلی مشکله تا حالا53 میلیون با بیمه خرج کردم . این یک نمونه اش . بچه هام اینجا کسیو ندارن نه خاله نه عمه نه عمو فقط یه دایی دارن که ماهی یه دفعه نیم ساعت میاد پیشمون و پدر و مادر همسرم هم شهرستانند و از ما به دور . کار همسری دست توش زیاده و باید لقمه رو از دهن شیر بیرون بکشه . اجاره ملک اداری و منزل و رفت آمد هرروز از کرج به تهران و ته کشیدن همه پس اندازمون و ..... مردم از این همه بیچارگی . خالا هم که میگن وضع بدتر هم میشه . یورو 4700 تومنی امروز رو همه چی برای ما که با ریال خرید میکنیم تاثیر گذاشته . نمیدونم میتونم اونقدر زنده بمونم که آینده بچه هامو ایمن کنم .؟ ببرم عزیزامو تو یه کشوری که لااقل قانونمند باشه .
وقتی این روزها ی سخت
تموم بشه ،میرم میزنم سر شونه ء خدا و میگم :حال کردی جنبه رو !
نور بارون عزیز

امیدوارم هر چه زودتر شفای عاجل بگیرید

ولی با وضعیتی که شما دارید مهاجرت اون هم به تنهایی خیلی سخت میشه

دوری از همسر و دخترتان هم قطعا سخته.

شما برای چه نوع پناهندگی می خواهید اقدام کنید.

مهاجرت خیلی سخته، خیلی سخت....

لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........