2777
2789
عنوان

یه گوشی موبایل داشتن شده حسرت

1332 بازدید | 28 پست

سلام عزیزای دلم...برادر شوهرم وضعیت مالیش خوبه خداروشکر یه گوشی واسه زنش گرفته 15میلیون دیشب تولد مادر شوهرم بود خواستم عکس بگیرم گفت مریم جون تو رو خدا بیا برو اونور با اون گوشیت پوکیدت بزا من عکس بگیرم کیفیتو ببینم..آخر شب خواستم به شوهرم زنگ بزنم صداش قطع و وصل میشد یهو گفت آنتن دهی گوشیتم خرابه و یه پوز خند زد گفت بیا با مال من زنگ بزن...بچه ها یه 8_9تومن پول  و یه گوشی هم هست خیلی زنونه و باکلاسه(( هواوی پی بیست پرو))ولی کل پول و پس انداز من این پوله بنظرتون بدمش به گوشی؟؟؟واقعا دارم عقده ای میشم دیگه...شما بودین چیکار میکردین؟؟؟

گوشیه خیلی گوشی خوبیه و بهترین گوشی  2018انتخاب شد

واااای چیکار کنم

خدا‌ برکت‌ بده‌ به‌ گوشی‌ من‌  سامسونگ‌ پروکسی‌  یعنی‌ عالیه‌‌.

یه‌ دختر‌ ناز‌ دارم‌ دعا‌ کنید‌ خدا‌ی‌ مهربونم‌ یه‌ پسر‌ سالم‌‌  هم‌  به‌من‌ هدیه‌‌کنه‌.😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میگفتی پوکیده مغز خودته و پوسیده افکارته 

بدبخت ندیدبدید عقده ای 

ظرفیت یه گوشیم نداره 

❣️لطفادوربزنید↩️💞💕خداوند توبه کنندگان رادوست دارد♥️ای که دستت میرسدکاری بکن دستی بگیر...

شما چی کار به دیگران داری؟؟؟

هرکسی شرایط خودشو داره. هیچ عقلی حکم نمی کنه کل پس اندازتو بدی یه گوشی. به خاطر خودت زندگی کن نه دیگران. 

اگر هم اون خانم پز گوشی رو به شما داده، آدم نادان و بی فرهنگیه.

خوش به حالت که 20 تومان پس انداز داری

من گیر 500 تومان هستم برای صفحه گوشیم که شکسته

الانم گوشی همسرم دستمه ... تا چند سال دیگه هم نمی تونم گوشی 20 تومانی بخرم

اگر فاز جاریت کلا پز دادنه که به نظرم بی خیال گوشی جدید شو ... پس فردا یه چیز دیگه می خره و باز میخوای حرص بخوری ! رفتارهاش رو نادیده بگیر

خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش

Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics