2777
2789

سلام و صبح 4 شنبتون بخیر

هر  گوشی دارید که بدردتون نمیخوره ، خاموش، شکسته، و... مدلشو بفرمایید و یا عکس گوشی و وضعیت گوشی رو برام بفرستید تا ازتون خریداری بشه.

سامسونگ
نوکیا
موتورولا
هوآوی

https://www.ninisite.com/discussion/topic/223281/خــرید-گوشی-های-موبایل-معیوب-و-از-کار-افتاده-و-قدیمی-

لطفا عکس گوشی رو برام به شماره زیر تلگراام بفرمایید و مدل گوشی ذکر بشه

0933

320

1212

یا آی دی تلگراام irooni_men

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دارم ولی پون دو ساله خاموشه می گن یه کدی می خواد برای فعال سازی از طرف دولت، شماره ی چندو بگیزم تست کنم؟

تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره  این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....
ما زیاد داریم ولی لازم میشه، میکوبم تو دیوار تا یه کم اعصابم اروم بشه😂

سلام

امضای خودتون رو نگاه کنید دل و اعصابتون آروم میشه و بعد دیگه به اون گوشی ها احتیاجی ندارید  

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
من دارم ولی پون دو ساله خاموشه می گن یه کدی می خواد برای فعال سازی از طرف دولت، شماره ی چندو بگیزم ت ...

سلام

مدلش چیه؟

اگر از رجیستر خارج شده، دوباره باید رجیستر بشه

سلام امضای خودتون رو نگاه کنید دل و اعصابتون آروم میشه و بعد دیگه به اون گوشی ها احتیاجی ندارید &nb ...

والا امضام ارومم نمیکنه ،گوشی کوبیدن هم ارومم نمیکنه

قشنگ بهم گفتین ،روانی

البته زیر پوستی

رياد دارم آيفون خورد زمين صفحه ش از كار افتاد ي هواوي هم هست ك اصلا لشه لشه از عمد خورده اينور و ...

سلام

صبحتون بخیر

اگر خواستید بفروشید ، عکس گوشی ها رو با تلگراام یا واتس آپ برام محبت کنید تا خریداری بشه ان شالله

والا امضام ارومم نمیکنه ،گوشی کوبیدن هم ارومم نمیکنه قشنگ بهم گفتین ،روانی البته زیر پوستی

ای بابا  

سلام مدلش چیه؟ اگر از رجیستر خارج شده، دوباره باید رجیستر بشه

سونی اریکسون مینی اکسپریا

چه جوری دوبازه رجیستر کنم؟

تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره  این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....
سلام .عزیزم من یه  htc دارم که افتاد تو اب و خاموش شد منم گذاشتم کنار و نبردم تعمیر کنم.درست می ...

سلام

باید تست بشه

همیشه گوشی رو نهایتا تا سه روز بعد که آب بهش نفوذ کرد ببرید بیرون گوشی رو باز و کامل سرویس کنند

و الا سولفات میکنه و دیگه احتمال درست شدنش خیلی ضعیف میشه

سونی اریکسون مینی اکسپریا چه جوری دوبازه رجیستر کنم؟

از طریق گذرنامه و سریال گوشی

تو سایت گمرک هست

2810