سلام دوست خوبم
کامنت شما رو تازه خوندم
عزیزم لطفا یکم بیشتر در مورد ازدواج تون با این آقا تامل کنید.
دختر خوب از ترس آبرو و این حرف ها ادامه نده که یک عمر خدایی ناکرده بدبختی در انتظارت باشه.
خوب دوباره این ازدواج رو بررسی کن و اگه می تونی حتما از یک مشاور مجرب ولو در تهران مشورت بگیر بعد پیوندد رو قطعی کن.
حتما حتما حتما بیشتر فکر کن.
ببینید اینجور خساست ها در خانواده همسر آزار دهنده هست .خانواده های خسیس و متوقع .این خانواده ای که شما گفتید هم خسیس هستند و هم متوقع به تمام معنا چه از همسر شما و چه از پدر شما.
این خیلی بده.در واقع اوجش هست.
شاید الان شوهرتون طرف شما رو بگیره چون تو دوران عقد هستید اما فردا که رفتید سر خونه زندگی ممکنه جهنم بزرگی در انتظارت باشه.
جهنمی که توش باید با حقوق واقعا کم همسرت سر کنی و از اون بدتر توقعات رنگارنگ خانواده شوهر که پر رو هم هستند رو رفع کنید و از این ها افتضاح تر فرهنگ چاپیدن از پدر زن که فقط باعث فشار مالی به پدرتون در کنار بی احترامی به پدر و مادرتون میشه.
اینجور خانواده ها زالو صفت هستند و هم خیرشون به کسی نمی رسه و هم متوقع و پر رو.
عزیزم من خودم از یک خانواده آبرو دارم و مراسماتی از اول فقط به خرج پدرم گرفتیم که بسیار باشکوه بود.از طرفی هدایای خیلی بیشتری به خانواده شوهرم دادم مثلا سکه و کلی لباس به مادر شوهر و انگشتر و این کار ها.وقتی به کارهای پدر و مادرم فکر می کنم با خودم میگم دور از جون مگه شل بودم که پدر و مادرم واسه رفع نقص هام اینقدر هزینه کردند.
حالا هم باردارم و سیسمونی حسابی گرفتم از بابام و پیگیر تمام کارهای پزشکیم پدر و مادرم هستند و مدتهاست خونه مامانم هستم با شوهرم و خورد و خوراک و کباب برگ و ماهیچه و خرج هام خونه پدر انجام میشه و شوهرم مهمونه فقط.انگار بچه ی ما بچه ی بابامه.
از اون طرف خانواده پدرم بی نهایت گداصف صفت هستند.مادر بزرگ و پدر بزرگم تو سر سیسمونی اسباب بازی دادن و گوسفند و فامیلامون لباس و دوچرخه اونوقت مادر شوهرم یک جعبه شیرینی هم نیاورد.تازه خیره سرشون نوه اولشونه و خواهر شوهر هم ندارم.
از این همه لطف های پدر و مادرم که هرچی خواهش می کنم کم نمیشه و خساست خانواده شوهر خسته شدم.
تازه میگم خواهر شوهر ندارم و با همه خسیس بودنشون از شوهرم متوقع نیستند اما خب شوهرمو از پدرم متوقع کردند.
با همه ی این ها و اینکه بسیار خوش اخلاق هم هستند و پر رو گری خواهر شوهر شما رو ندارند و شوهرم هم دست و دلباز هست و قدر دان باز حالم ازشون بهم میخوره.
خدا به داد تو برسه.