2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

افسون جون ببخشید ولی واقعا همیچین مردی که انقدر راحت تو روی زنش میگه میخوام زن بگیرم زنمم انتخاب کردم ارزش یه لحظه زندگی کردن داره؟؟؟ شما که خانوادت خارجن مطمئن باش اونجا بهترین حمایتو ازت میکنن اخه به چی این زندگی دلخوشی که میخوای یه بچه بیچاره هم تقدیم آقا کنی
اگه حرفات حقیقت داره مطمئن باش خارج از ایران هزار تا موقعیت مالی و اجتماعی و تحصیلی خوب واسه یه خانم 19 ساله هست
♥️👨‍👩‍👦‍👦🙏
سلام من تازه بااین تاپیک اشنا شدم خیلی خوشحالم پیداش کردم.....

خوشحال میشم منم درجمعتون بپذیرید
شاید زندگی آن جشنی نباشد که انتظارش را داشتی اما حالا که به ان دعوت شده ای تا می توانی زیبا برقص!
وای افسون بانو خیلی ناراحت شدم باخوندن پستات عزیزم....

ولی الان دوروزمونه اییی شده که اگر زن باتمام وجودهم خدمت شوهرشوبکنه اما بازم انگارنه انگار ....

عزیزم زیادی بهش محبت کن طوری که بامحبتت سیربشه ودنبال محبت دیکه ای حتی محبت پدرومادرش نباشه...

عزیزم یه سوال؟؟؟
شماکه میگی خوانوادش بهت گیرمیدن بنظر ت این زن گرفتن شوهرت ربطی به اونانداره؟؟؟
اصلا توخونوادشون باکسی مثل خواهرشوهریابرادرشوهری راحت وصمیمی نیستی که بخوای باهاش حرف بزنن ودلیل این کارشو بپرسن؟؟؟

اگه خواستی جواب بده...
شاید زندگی آن جشنی نباشد که انتظارش را داشتی اما حالا که به ان دعوت شده ای تا می توانی زیبا برقص!
راستی عزیزم یه نکته دیگه موقعی که شوهرت میگه من میرم زن دیگه میگیرم هرگز ازروی عصبانیت یاغیرعصبانیت
بهش نگو برو بگیر
شاید شوهرت داره امتحانت میکنه ایا وجودش برات مهم مهم هست یانه؟؟؟
حتی بهش بگو من این اجازه روبهت نمیدم...
بحث طلاق روهم پیش نکش هرگز فقط بهش بگو تومال منی هرگز اجازه نمیدم زن بگیری

مندی خانوم
من با خانواده خودم ارتباط چندانی ندارم به دلایل خصوصی
شاید بگین من خیلی ساده و احمقم ولی جز خدا بعدش شوهرم هیچ کس رو تو این دنیا ندارم

شیرین زبون جون گلم من با خانواده شوهرم راحت نیستم
نه بعضی حرفاشون و کاراشون منو خیلی ازار میده ولی همچین نظری نداره حتی یه بار شوهرم جلو مادرش گفت میخوام زن بگیرم کم مونده بود بزنتش
من نگفتم بره زن بگیره هیچ وقت هم این اجازه رو بهش نمیدم به خودشم گفتم
موندم چی کار کنم خواهش میکنم واسم دعا کنید درمونده شدم من جز خدا کسی رو ندارم از همونم میخوام زندگیمو به بهترین نحو نجات بده
سلام دوستان
اخه چرا همه میگن چی کم گذاشتی؟؟!!؟؟
1 زن هر چقدر هم که کم بذاره شوهرش حق این جسارتو نداره!!
حالا اگه مرد تو زندگیش کم بذاره زن باید بسوزه و بسازه!!!
افسون جان به شوشو بگو اگه تو میخوای زن بگیری منم خیلی چیزای دیگه میخوام که تو نداری! منم باید هر کاری دوست دارم بکنم؟؟ و برم دنبال نداشته ها؟
چشام و که می بندم خدا میاد تو ذهنم با یه لبخند مثل اون پرستار که دستشو گذاشته روبرو بینیش و میگه: هییییییییسسسسس بنده ی من! به من اعتماد کن.. سبحان الله یا فارج الهم و یا کاشف الغم فرج همی و یسر امری وارحم ضعفی و قله حیلتی و ارزقنی من حیث لا احتسب یارب العالمین
قضیه ازین قراره که توی همه امور زندگی ما دخالت میکرد که مقادیری تا حالا دستشو کوتاه کردیم...

اما دیشب به یه مشکل جدید برخوردم ...

برادر زادش دانشگاه قبول شده و ما طبق وظیفه باید براش کادو بخریم...

از اونجایی که همیشه دخالت میکنه و میپرسه که چی بخرید قبل از اینکه بریم خونشون به شوشو گفتم که زنداییت واسه پا گشاییمون 10 تومن داده و برای خونه دیدنیمون با اینکه شام جوجه و کوبیده دادیم 30 تومن ..

و این اطلاعات رو زمانی که مادر شوشو پیشنهاد کادوی 30 تومنی رو داده بود رو بهش داده بود.

یهو دیدم مادر شوهرم با ناراحتی میگه چرا دروغ میگی پسررر...

خودم دیدم زنداییت 20 تومن داد!! واسه پا گشایی...

خودم دیدم خودم نوشتم....

اونی که ده تومن داده عمه خانومت بود .. خدوم نوشتم عمه خانومت 10 تومن داد و دو سه تا قسم خدا هم چاشنیش کرد..

و این در حالی بود که عمه بیچاره من پا گشاییم یه قابلمه پیرکس داد بهم!!!!

و علاوه به دروغش ازین ناراحتم که معمولا فامیلای منو مسخره میکنه... و تا کم میاره یه مثال از فامیلای من میزنه..

میخوام دروغش رو به روش بیارم..

میخوام دیگه اسم فامیلای منو به مسخره نیاره..
نی نی عزیزم... روزای خوبی با هم داریم...... دلم قرصه به "فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین" سپردمش به خودت
سلام آویسا جون مشکلت رو خوندم
به نظرم توی زندگیت یکم جدی تر برخورد بکن
اینکه می گی من به خاطر وضع مادی شوهرم از خواسته هام می گذرم به نظرم درست نمی یاد شما همیشه خواسته هات رو مطرح بکن حتی اگر واقعا هم نداشته باشه.چون اینطوری می دونه که باید برای براوردن خواسته هات تلاش بکنه......و اینکه ادعاش نشه که پول داره و می تونه هر کاری بکنه ....چون دیده شما از همه چی کوتاه میای و میتونه هر جور بخواد ازت استفاده بکنه این طوری شده............هر وقت حرفه گرفتن زن رو به میون آورد جدی باهاش برخورد بکن و مثلا بگو فکر نمی کنم این خواسته و نظرت در حد فرهنگه خانوادتون باشه و مثلا با این کارت به نوع تربیت خانوادت توهین می کنی حتی شده به دروغ از فرهنگ و تربیت خانوادش در این مورد سوءاستفاده بکن
Lilypie - Personal pictureLilypie Trying to Conceive 15 to 80 day cycle tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=632435 خانوما من دیگه بریدم اگه دوست داشتین به منم راهکار بدین ممنونم
زمانبندی خدا بی نظیر است نه دیر نه زود!کمی بردباری می طلبد و ایمانی بسیار...اما ارزش انتظار را دارد......
2810