2777
2789
تازه هر جا برن برا من نشده بخاطر اینهمه خوبی یه کادو کوچیک بگیرن همش برا بچه های خاهر شو وجاریام یه عالمه گرون قیمت میگیرن من اشک تو چشمم جمع میه درسته ما بچه دار نمیشیم ولی چی میشه گریههههههههه

انقد به تنگ اومدم از دستشون یه تاپیکم زدم الان میزارم براتون خاهش میکنم بخونین و راهنماییم کنین چون همه اونا رو نمیتونم بگم تو تاپیک گفتم چجور ادمایین
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=359436
منو بابایی منتظرتیم کوچولوی قشنگم زودی بدو بیا بغلیمون .😘
شیماجون
تو میری جایی براشون سوغات میاری؟؟
 امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58). خدایا شکرت. به تو می سپارمش. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اول وقتی میرفتم شهرستان برای همه بچه ها یه چیزی می خریدم بعد دیدم هیچ کس به روی خودش نمیاره منم قطع کردم...

حالا نه من میدم نه اونا.....
این طوری طرف فکر نمی کنه با گلابی طرفه....
 امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58). خدایا شکرت. به تو می سپارمش. 
گوجه جون من از اول رفتنی خونشون فقط و جمو جور جلوی خودم یه ذره سفره کمک میکنم نه کار نمیکنم هیچ وقت

مثلا امروز خونشونما اگه به دیدن باشه پ منو دیدن دیگه زودی مادر شو میگه پس فردا خونه ای میام یا فرداش زنگ میزنه تلفنی میگه
اره من هر جا رفتم برا همشون حتی جاریام اوردم ولی جاریام نیاوردن منم دیگه نمیدم بهشون ولی از مادرش انتظار دارم چون جاریام به اونا هیچی نمیارن ولی اونا مثلا برا بچشون میاره یه عالمه ....
تازه به خاهر شوهرم یواشکی بجز بچش سوغاتی میدن مخفیانه
خب پس اگه تو کمک نمی کنی نباید توقع داشته باشی اونا هم کمک کنن...

برای اینکه مدام نیان خونت هم می تونی برنامه بذاری یک روز برو خونه مامانت... یه روز کتابخونه.... یه روز آرایشگاه... یه روز باشگاه....

لازمم نیست دقیق توضیح بتونی من که هیچ وقت خودمو درگیر نمی کنم به شوهرم میگم به خانوادش بگه... این جوری عروس هم بد نمیشه ... اونا هم راحت تر می پذیرن...
شوشو میگه نمیتونم بگم یه جورایی طرف اونان
میدونی دقیقا خونه نباشم موقع ظهر میانکه خونه باشم هول هولی پا میشم براشون پختو پز میکنم البته بدستور شوشو

اصولا مادربزرگا برای نوه هاشون و دختراشون می خرن.... کاری نمیشه کرد بیشتر مامانا این طورین...... مثلا نوه های دختری براشون عزیزترن.....

این مشکل برای ماها که بچه نداریم وجود داره....... همسر من هر عید در کل 100هزارتومن به بچه های خواهر و برادرش و خواهراش عیدی میده ولی اونا هیچی به من نمیدن.......

ولی اگه بچه دار بشم و اونا به بچه ام ندن یا کم بدن به شوهرم میگم به اندازه خودشون بده
اشتباه می کنی

از لحاظ شرعی هم اشتباهه البته نمی دونم پای بندی خودت و مادرشوهرت به دین چه قدره...

ولی از لحاظ اسلام مهمونی که خودش میاد باید براش هرچی که خودت می خوای بخوری بیاری...

ولی اگه دعوت کردی باید سنگ تموم بذاری..........

بدعادتشون نکن چون اون وقت تا آخر عمر عذاب می کشی......
کمی صبر کن... فکر کن... و به جای تکرار رفتارای اشتباه یواش یواش رفتارتو اصلاح کن..........

برات مهم نباشه اونا چی میگن....... ببین چه کاری درسته....

باید خدا خوشش بیاد نه مردم.......

خدا دوست داره آدم زیر بار ظلم بره... نیازی به بی احترامی هم نیست... با احترام و آروم آروم اونا رو متوجه رفتارشون بکن.....
من برم شیماجون
انشاالله بازم میام حرف می زنیم.......
صبر، توکل، تفکر....
من برم شیماجون
انشاالله بازم میام حرف می زنیم.......
صبر، توکل، تفکر....
عزیزم من فقط از مادر شو لنتظار دارم وگرنه من از جاری و خاهرش اینا ادعای عیدی ندارم عیدی با سوغات فرق میکنه تازه منم به همه بچه ها و خاهراش عیدی میدیم
نفهمیدم در مورد موضوع اعتقادی و شرعی منظورت چی بود؟صحبت اینجاس چطوری متوجه رفتارشون بکنم دیگه تو این موندم
اخرش نفهمیدم اشتباه میکنم یا بد عادتشون نکنم منظورتو نفهمیدم عزیزم