2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مهشیدی جاری منو مسخره میکنی ؟؟؟!!!

گفته باشم من جاریمو دوست دارم گرچه یه کم بهش حسودیم میشه ولی دوسش دارم مهربونه... همیشه هم جواب های خوب داره نمونه اش همون که دیشب اتفاق افتاد و چیزهای دیگه هیچ وقت هم به کسی بی احترامی نمیکنه
دوست دارم مثل اون باشم
سلام دوستان، لطفا جواب منم بدید،
مادر شوهرم و خواهر شوهرام در کل خوبن ولی امماااان از خاله های شوشو
ما را حتی پاگشا نکردن ...
بعد میگن چرا رفتین سفر خارج (سفر کاری طولانی) از ما خداحافظی نکردین
دوست دارم یه جوابی بدم که مامان شوشو ناراحت نشه چون دوستش دارم، چی بگم که نه سیخ بسوزه، نه کباب؟؟
مهرسا جان اتفاقا بعضی از خاله دایی های منو شوهرم هم همینطورن
ما رو پاگشا نکردند هیچ تا به حال هر سال ما رفتیم عید دیدنیشون بازدید عید ما نیومدند
اگرم بریم مسافرت ازشون خداحافظی میکنیم ولی وقتی میایم زنگ نمیزنن زیارت قبولی سفر به خیری بگن بیان دیدنمون
خلاصه همش توقع دارن
ولی ما با همشون خوبیم
امسال عید هم بازم میریم دیدنشون
آخه این موارد قابل تحمله سالی یک باره دیگه
یا موقع سفر از همه خداحافظی میکنیم از اونها هم میکنیم
من میگم اینها رو میشه تحمل کرد
خدارو شکر کن مادر شوهر و خواهر شوهرت خوبن
وقتی هم ازت پرسیدن چرا خداحافظی نکردین خوب همینو بگو ، بگو سفر کاری خداحافظی نداره
حالا که میبینی اونها ناراحت میشن دفعه بعد ازشون خداحافظی کن
من عید فطر رفتم خونه مادر شو شو مادر و خاهرش همش تو اشپز خونه بودن نیومدن پیش ما پدر شوشو هم تو اتاق بود نیومد ما هم نیم ساعت ماندیم بلند شدیم من خیلی ناراحت شدم شو شو میگه فک کرده ما برا نهار رفتیم من گفت ما که بدون دعوت نمیریم ( کلن مادر شوشو سالی یه بار ما رو دعوت میکنه او نم ماه رمضان ) شوشو گفت مامانم لج کرده 30 بار بهش گفتم بیا بشین نیومده ابان عقد خاهر شوشو بود مادر شوشو زنگید دعوت کنه بهش گفتم تو که دوس نداری من بیام من ناراحت شدم مادرش اصلا به خودش نگرفت شوشو همزمان دعوا میکرد که تو حق نداری حرف بزنی چرا مامانم و ناراحت کردی طوری که مامانش بفهمه بعد شوشو زنگید به مهمانش با هاش حرف زد حالا اول بهمن رفتم دیدنشون
من پدر شوهرم اینطوریه
من فوق لیسانسم بهترین دانشگاه ایرانم حالا شوهرم لیسانس دانشگاه آزاده (توهین نشه بحث پدرشوهرمه) بعد به پسرش میگه مهندس منو با اسم صدا میکنه آی حرصم درمیاد به شوهرم گفتم میگه ول کن دلش به همین چیزا خوشه من که میدونم چی هستی؟
یا پدرشوهرم هر حرفی میزنه توی همه جملاتش منم میگه اون کاری که من کردم اون چیزی که من خریدم
بنجل هم باشه میگه کار من عالی بوده مگه بهش میتونی ثابت کنی که مثلا این اطلاعاتت غلطه؟؟!!!
 Pregnancy Ticker
یه بار جلو همه خاله شوشو گف غذا نمیپزی شوهرت بخوره انقد لاغر شده؟ حالا همه بعد عروسی چاق میشن من لاغرم شدم.منم گفتم خدا به داد عروستون برسه خدا میدونسته به کی باید پسر بده(یه پسر کوچولو داره)
2810