2777
2789

خانوما محلول کالامین دی خوبه یا پمادش رو بخرم .من اگزما دارم خارش و التهاب شدید مثل آبله مرغان دارم .واسه من موثره بخرم استفاده کنم 

منم دستامه همش میخاره خسته شدم با هیچی خوب نمیشه پمادا هم موقتی هست

مامان آقا دانیال پسر بامزه و شیرین ام خدا به هر کی نداره بهترینشو بده اونایی که دارن هم سلامت نگه داره آمین❣❣💙💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه مطمئنی که اگزما داری من دکتر خیلی خوبی رفتم واسم یه کرم ترکیبی نوشت

ک دادم داروخونه واسم ساخت

تقریبا 18 تومان شد

اگه اونو نزنم دیوونه میشم از خارش پوست.

اگه میری میدی داروخونه بسازن برات عکسشو بفرستم.

پوستت بعد هارش دونه های آبدار میزنه؟و ورم میکنه انگشتات؟

خیلی خشک میشه و ترک میخوره؟

اگه مطمئنی که اگزما داری من دکتر خیلی خوبی رفتم واسم یه کرم ترکیبی نوشت ک دادم داروخونه واسم ساخت ...

من ده ساله اگزما دارم پماد ترکیبی کلوبتازول و موپیروسین میزنم  ولی آخه چرا باید صبح تا شبمون با پماد زدن بگذره که عوارض زیادی هم داره .حالا نمیدونم پمادت یه چیزی دیگه ای باشه اگزمای منو خوب کنه.آره بفرست گلم بخرمش

من ده ساله اگزما دارم پماد ترکیبی کلوبتازول و موپیروسین میزنم  ولی آخه چرا باید صبح تا شبمون با ...

من آماده نمیخرم

میدم داروخونه برام میسازه نیم ساعته حاضر میشه

اگه میخوای بسازی بده داروخونه ی خوب و معتبر ک درست ترکیب کنه مواد رو

میدونم چی میگی عزیزم منم 15 ساله اگزما دارم

از 15 سالگیم یعنی.

عزیزم خیلی عکسا تار افتاده ببخشید کمرنگ شده.

اگه خواستی فردا میرم خونه خودمون برات عکس میگیزم

این کرم خواهرمه

ترکیبشو بهش دادم اونم ساخته و استفاده میکنه

مال خواهرم کمرنگه نوشته هاش انگار.

من آماده نمیخرم میدم داروخونه برام میسازه نیم ساعته حاضر میشه اگه میخوای بسازی بده داروخونه ی خوب ...

آخه میگن همیشگی نباید زده بشه ؟نهایت یه هفته باید بزنیم.من که ده ساله اگزما دارم گاه میزدم گاه نمیزدم

آخه میگن همیشگی نباید زده بشه ؟نهایت یه هفته باید بزنیم.من که ده ساله اگزما دارم گاه میزدم گاه نمیزد ...

من که دکترم گفت هروقت تموم شد بگیر بزن

الآن چند ماهی هست میزنم

خیلی بده اگزما

یه وقتایی هی نق میزنم به خدا 

بعد میگم باز خداروشکر دستام سالمه.

دیگه اینم جز زندگیمونه چه میشه کرد 

اگه مطمئنی که اگزما داری من دکتر خیلی خوبی رفتم واسم یه کرم ترکیبی نوشت ک دادم داروخونه واسم ساخت ...

سلام ممنون میشم عکسشو واسم بفرستی از طریق تلگرام

۰۹۱۳۲۳۸۳۹۶۴