2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خانمی اونا کار زشت و اشتباهی کردن شما‌ چرا اومدی اشتباه اونا رو داری پخش میکنی قبحش واسه بقیه هم بری ...

اوووو الان دیگ همه این چیزا رو بلدن مارو نبین ساده بودیم😁😂😂ما یسری ساعت یک بغل خیابون تو ماشین بودیم میخاستیم برگردیم خونه شوهرم گف دو دقیقه بشینیم تا موتور داغ کنه زمستون بود کل ماشینم بخار گرفته بود تو اون چند دقیقه دوبار اومدن شیشع رو زدن ببینن ما چیکار میکننیم😂

لعنت به همه مردااااا

همشون نیاز دارن.ولی نمیرن مث ادم ازدواج کنن.

اونقد نامرد و بی مسولیتن که همشون دنبال داف و دوس دخترن .و جامعه رو به گند کشیدن.اگه مردا انسان میبودن و با هر بدرد نخوری نمیپریدن و تشکیل خانواده میدادن.الان اونقد کاسبی این تن فروش ها هم زیاد نمیشد.☹

واسه یه گوشی و لباس و... همه کار میکنن.آقایون هم همشون طرفدار این زنهای دم دستی شدن.

مکان داشته باشن این الان حرکته؟؟؟؟؟؟!!!!!!! چقدر آدما پست شدن  به هر کثافت و پستی و آلودگی تن ...

من کاملا میدونم اونا خیلی پست بودن که اونکارو کردن،

ولی شاید صیغه‌ن،شاید زنوشوهرن... و هزارتا شاید دیگه.

بیاید با نیاز جنسی عاقلانه برخورد کنیم،بیاید یاد بگیریم قضاوت نکنیم.

دوستای نی‌نی‌سایتیِ عزیزم،دارم همه چیزو از اوّل شروع میکنم (اینبار تنهایی💪)،برام دعا کنیدموفق بشم،مرسی از همتون،مرسی از دعاهای قشنگتون،دوسِتون دارم❤💋
لعنت به همه مردااااا همشون نیاز دارن.ولی نمیرن مث ادم ازدواج کنن. اونقد نامرد و بی مسولیتن که همشو ...

عزیزم چکار کنن یه عروسی الان نزدیک هفتاد تومن خداقل خرج داره ترجیح میده ازدواج نکنه دیگه بدبخت انقدم ک این خرابا زیاد شدن دم دستشون هست دیگه چرا برن اون همه خرج کنن زن بگیرن کاش پول یکی از این اختلاسا رو میزدن ب زخم جوونا

خانما من اصلا به درستی کارشون یا صیغه و زن و شوهر بودنشون کار ندارم ولی خدایی تو خیابون چرا غم روشن کنی بقیه ببینن نمیدونم داریم کجا میرسم بچه های ما چی میشن دلم برا خودمون سوخت خیلی گناه داریم هممون 

من کاملا میدونم اونا خیلی پست بودن که اونکارو کردن، ولی شاید صیغه‌ن،شاید زنوشوهرن... و هزارتا شاید ...

اي بابا اين قضاوت نكنيم ديگه چ جمله اي هست

هر جايي كاربردر نداره

نياز جنسي جاي خودش رو داره 

نه هر جايي

نه خيابون

نه مكان عمومي

اين جرم هس حتي اگر زن و شوهر باشن متوجه اي؟

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
لعنت به همه مردااااا همشون نیاز دارن.ولی نمیرن مث ادم ازدواج کنن. اونقد نامرد و بی مسولیتن که همشو ...

با نظرت کاملا مخالفم،خیلی سطحی نگری

دوستای نی‌نی‌سایتیِ عزیزم،دارم همه چیزو از اوّل شروع میکنم (اینبار تنهایی💪)،برام دعا کنیدموفق بشم،مرسی از همتون،مرسی از دعاهای قشنگتون،دوسِتون دارم❤💋

از بی حیایی و بی شرمیشونه،با اینکه خودم مخالف این سخت گیری های نظامم،ولی بعضی وقتا انگاری حقشونه،مردم هار شدن،جلوشونو نگیری...لطفا هم این عمل زشتو توجیح نکنین ک بخاین قبحشو بریزین،مکان ندارن درست،یه صحرا و بیابون و دره ک پیدا میشه

اون لبخندی ک برای پنهان کردن دردت میزنی،لبخند،خداست به بنده اش.اون لبخندی که پشتش خدا باشه،تمام مشکلاتو حل میکنه....💕وزن66🔒 هدف55🔐 قد170
خانما من اصلا به درستی کارشون یا صیغه و زن و شوهر بودنشون کار ندارم ولی خدایی تو خیابون چرا غم روشن ...

حق داري عزيزم

من ببينم سكته ميكنم

ي بار مشابه اينو ديدم

ولي اونا عيان نكرده بودن كارشون رو

اما من ديدم

دست و پام ميلرزيد

زنگ زدم ١١٠ فقط فحش ميدادم بهشون 

ك شما كجاييد بيايد ببينيد اينجا چكار ميكنن تو كوچه اي ك مخل زندگي هست

اگه بچه همراه من بود و ميديد چي!

ك اونم گفت چشم خانم اروم باش   

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم