2777
2789
عنوان

اینکه میگن لیزر نازایی میاره واقعیت داره؟😞

| مشاهده متن کامل بحث + 59342 بازدید | 108 پست
بعید میدونم ربط داشته باشه مگه اینکه بهداشت رو خوب رعایت نکرده باشن تو اون مرکز و قارچ منتقل شده باش ...

نمیدونم ولی بدبختا‌ همش دکتر پوست و مو بودن تا درمان شدن

خدایا خودت مراقب دختر کوچولوم باش  ،،،نی نی یار  کاربریمو برگردون، این سومیشه  
واییی😱😱

منظور از کچلیه سکه ای اینه که تو نواحی مختلف مو رشد نمیکنه فقط بعضی جاها در نمیاد مو مثه سکه منم تو ۳ جلسه اول ریزش موی ساق پام به صورت سکه ای بود و دیگه تا جلسه آخر کامل از بین رفت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اونا فقط برا یه قسمت رفتن یا تمام بدن من منظورم تمام بدن هستش یعنی برای قسمتای حساسم مشکلی نداره؟

من خودم دستگاهش رو خریدم 

چند بار زدم نقاط حساس رو 

ولی پشیمون شدم دیگه نزدم 

دکتر زنان پرسیدم گفت نزن زیر بغل و بیکینی رو

شما به جای مقاله های فارسی که کمو بیش خرافات قاطیشه مقالات انگلیسی مربوط به لیزر رو بخون خیالت راحت ...

اصلا من مقاله های منتقد لیزر رو نخوندم مقاله هایی که درمورد قبل از لیزر بود خوندم چون میخواستم قطعا برم و توی چندتاش نوشته بود اگه لثه مشکل داره اول باید برید دکتر و اونو درست کنین بعد لیزر صورت و من واقعا لثه‌م مشکل داشت برای همین لیزرم عقب افتاد

2805
گلم اونا حسسسابی به خودشون میرسن هزار تا عمل جوانسازی هم انجام میدن نه مثه ما که پول لیزر هم به زور ...

خوب رو چه حسابی این حرف رو میزنی گلم، منظورم اینه که از جایی شنیدی؟ میخوام منبعش رو بدونم

دختر دایی و دختر خاله من رفتن لیزر دوتاشونم کچلی سکه ای گرفتن نمیدونم دیگه از لیزر بود یانه

ربطی نداره ، حتما مرکزش مطمین نبوده و طرف کاربلد نبوده مثل این که بری پیش هر کسی عمل بینی کنی خب معلومه مشکل پیدا می کنی

دنیا شبیه خوابای بچگیمون نیست 💔 آخر بازی ها گاهی چیزی جز گریه و خون نیست 💔 باور بعضی قصه ها خیلی سخته 💔 سرنوشتمون یه وقتا دیگه دست خودمون نیست 💔
منظور از کچلیه سکه ای اینه که تو نواحی مختلف مو رشد نمیکنه فقط بعضی جاها در نمیاد مو مثه سکه منم تو ...

اهاااا واییی من فک کردم موهای سرشون کچلی سکه ای شده😐😐😂

💏"You & me 💕make a wonderful "We
خوب رو چه حسابی این حرف رو میزنی گلم، منظورم اینه که از جایی شنیدی؟ میخوام منبعش رو بدونم

آره گلم تو تحقیق های طب اسلامی به این نتیجه رسیدن. من خودم خیلی دوسدارم شوهرم رو بفرستم. حالا پوستشم خشک بشه عیب نداره😜 عوضش موهای سینه اش بره. چون همش میریزه تختمون پر از مو میشه بچه رو بغل میکنه لباسش موهای ریز هست. خیلی کم مو داره تازه همیشه هم بالاتنه لخت تو خونه راه میره

طراح طلا و جواهر و زیورآلات @maryrauf

کاملااا غلطه هرکی گفته

من شش ماه رفتم الان حاملم😐اصلا اون اشعه انقدر سطحیه که روی رحم تاثیری نمیزاره

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
میگم حالا یه سوال دیگه شما از دستگاه های لیزر خانگی اطلاع دارین چطوریه؟ تاثیری داره اصلا؟

نه متاسفانه

ولی مطمئنن لیزر توی مطب با درجه ای دکتر تنظیم‌میکنه خیلی مطمئن تره تا توی خونه 

2810