2777
2789
عنوان

حرف نزدن پسرم

199 بازدید | 41 پست
سلا مامانا ؛ من مدتها بود که دیگه نمیومدم نی نی سایت بخاطر پسرم به شدت مشغول بودم حالا ی مسئله ایی هست که خوشحال میشم راهنمایی ام کنید اگه میتونید پسرم 21 ماهش هست اما خوب حرف نمیزنه در واقع دایره لغاتش خیلی کمه در حد ماما بابا عمه هست خیلی نگرانم البته دکترم بردم گفت حرف زدن تو بچه ها به ژنتیک هم بستگی داره شربت هیدروکسی زین داد که ی دوره بهش بدم واقعا نمیدونم چی کار کنم
رادین جان روز چهارشنبه 27 فروردین 93 با اومدنش به این دنیا دلمون رو شاد کرد ی سورپرایز واقعی یعنی منتظر دومی نباشی و خودش بیادددد ؛ منتظر دومیش هستم
سنجش شنوایی هم بردم مشکلی نداشته
رادین جان روز چهارشنبه 27 فروردین 93 با اومدنش به این دنیا دلمون رو شاد کرد ی سورپرایز واقعی یعنی منتظر دومی نباشی و خودش بیادددد ؛ منتظر دومیش هستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
درسته دیرتر حخرف میزنن اما نه دیگه اینقدر تو سایت میخوندم پایان دو سالگی باید 50 کلمه بگن اما رادین نهایت 7-8 کلمه میگه
راست میگی سونیا جان ؟
اره دکی هم گفت شاید ی استرسی چیزی بهش وارد شده
اینکه اطرافیان هم همش میپرسن بیشتر ادمو مضطرب میکنه
فردابهش دارونده، من ده تادکتر دخترم بردم،گفت بیشترش برمیگرد به مادر،مادری که دربارداری ویتامین D3کم باشه،بچش دیرزبون بازمیکنه،من D3کم بود،پسرت نوزادبودزردی داشت
همیشه سرم بالاست، چون بالا سرم خداست
2810