2777
2789
عنوان

حرف نزدن پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اطرافیان ب بچه ربطی نداره!! از بی عرضه بودن پدر و مادر و عدم حمایتشون ناشی میشه!!! بعضی خانوادهها دو زبانه هستن که بچه دیرتر حرف میزنه اینکه میگی دایره لغاتش کمه خیلیییی متفاوته... ببین وقتی حرف میزنی میفهمه؟؟ با اشاره جواب میده یا نه اگه اره که بچه سالمه و دایره لغاتشم خوبه اگه نه یا مشکل ذهنیه که دکتر تو سن کمتر تشخیص میده پس نگران نباش یا عدم آموزش شما چیزهاییکه برای ما طبیعیه برای بچه مفهوم نداره!! زیر میز مثلا یعنی چی؟!!! دستشو بگیر ببرش پیش میز بگو این میزه و اینجا زیر میزه توپت زیر میزه دفعه بعد بگی زیر میز میفهمه همینجوری اخه اون جوجه چجوری باید بدونه زیر و بالا و نزدیک یعنی چی... تو سنیه که داره محیط اطرافشو کشف میکنه بهش کمک کن باعث رشد ذهنی زیادی میشه
2805
میدونین چی منامتقاعد کرد،یه خانم دکتری بهم گفت،زیادبهش سردی نده، گرمی بده،دکتره میگفت اینقدرواست حرف بزنه،که مغزتاسالادکنه،به خداراست میگفت،پدرمونا درآوردس ازبس حرف میزنه،تازه دکتره میگفت،پسر خودم 3/5خوب حرف زد،گفت وقتی کلمه بگه، نگرانیتون ازچیه
همیشه سرم بالاست، چون بالا سرم خداست
درسته که به اطرافیان ربطی نداره اما وقتی پدر بزرگش تا میبینتش همش میکه این بچه چرا حرف نمیزنه و ... من چی باید بگم واقعا
رادین جان روز چهارشنبه 27 فروردین 93 با اومدنش به این دنیا دلمون رو شاد کرد ی سورپرایز واقعی یعنی منتظر دومی نباشی و خودش بیادددد ؛ منتظر دومیش هستم
بگو چون زمانش نرسیده به وقتش خودش حرف میزنه محکم واسا نذار چیزی بگن مخصوصا جلوی خودش چون توی روحیش تاثیر میذاره
واسه شادی روح مادر بزرگ و داییم یه صلوات اگر تونستین بفرستین...ممنون
2810