2777
2789
عنوان

حرف نزدن پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 41 پست
فافاجون پسرتاببر، توبچه ها،خیلی اثرداره،اگردم خونتون مهدهست، روزی یه ساعت ببرش، خودتم هم اوتجاپیشش باش،اگه توفامیل بچه ندارین
همیشه سرم بالاست، چون بالا سرم خداست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
خیلی وقتا حرف نزدن بچه ها بخاطر استرسیه که پدر و مادر و اطرافیان بهش وارد میکنن اگر گیرایی و شنوایی خوبی داره فقط باید بدون اذیت کردن و فشار اوردن به بچه باهش کار کرد به وقتش خودش حرف میزنه
واسه شادی روح مادر بزرگ و داییم یه صلوات اگر تونستین بفرستین...ممنون
ببخشید همسرم اومد میام نظراتونو میخونم ممنونم
رادین جان روز چهارشنبه 27 فروردین 93 با اومدنش به این دنیا دلمون رو شاد کرد ی سورپرایز واقعی یعنی منتظر دومی نباشی و خودش بیادددد ؛ منتظر دومیش هستم
بله رازی جان مطمئنم که خداروشکر مشکلی نداره اتفاقا من و پدرشم اصلا بهش استرس نمیدیم
رادین جان روز چهارشنبه 27 فروردین 93 با اومدنش به این دنیا دلمون رو شاد کرد ی سورپرایز واقعی یعنی منتظر دومی نباشی و خودش بیادددد ؛ منتظر دومیش هستم
بله ساغر جان ارمایشم بردم خداروشکر مشکلی نداره
عزیزم اصلا نگران نباش پسر من تو بیست و دو ماهگی اصلا در حد بابا و مامان و عمه میگفت الان دو ماه حرف امده یکسره جمله میگه.منم خیلی نگران بودم همه میگفتن چرا حرف نمیزنه..الان اینقدر شیرین زبونه که نگوتو یک و ماه و نیم هم کلمات کانل میگه هم جمله میگه
خدایا عاشقتم
نگران نباش،فقط یه مدت رعایت کن اصلا تی وی نبینه و با تبلت بازی نکنه،حتما نتیجه شو میبینی،به جای این چیزا باهاش بازی های فیزیکی بکنین و خودتون سرگرمش کنید
دوستان عزیزی که لطف دارن و حال نی نی رو میپرسن،بنیامین عزیز بهترین جای ممکنه: تو بغل صاحبش،مالکش،خالقش....