2777
2789
عنوان

سن طبیعی بلوغ دختران

| مشاهده متن کامل بحث + 36761 بازدید | 159 پست
عزیزم چند سالگی پریود شدین ؟

همون 11سالگی

متولد ۸۴هستم نه ۹۰🌱تا خودم نگفتم لایک نکن🌱ما از نسل کوروش بزرگ هستیم نه اعراب پس اصلیت و دین  خودتونو فراموش نکنید(چو روزی مرا عمر پایان رسید. زمانی که جانم ز تن پر کشید. نه تابوت باید مرا بر بدن. نه با مومیایی کنید ام کفن. که هر بند این پیکرم بعد از این. شود جزوی از خاک ایران زمین) 🌱                      کوچه دیاگون. سکوی نه و سه چهارم. هاگوارتز. گریفیندور

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ماشاالله چندسالگی پریودشدی دارو مصرف کردی یاورزش کردی

11سالگی نه دارویی مصرف نکردم از همون موقع تکواندو میرفتم و الان مربی هستم

متولد ۸۴هستم نه ۹۰🌱تا خودم نگفتم لایک نکن🌱ما از نسل کوروش بزرگ هستیم نه اعراب پس اصلیت و دین  خودتونو فراموش نکنید(چو روزی مرا عمر پایان رسید. زمانی که جانم ز تن پر کشید. نه تابوت باید مرا بر بدن. نه با مومیایی کنید ام کفن. که هر بند این پیکرم بعد از این. شود جزوی از خاک ایران زمین) 🌱                      کوچه دیاگون. سکوی نه و سه چهارم. هاگوارتز. گریفیندور

خیلی عالی موفق باشی ..حالا دکتر به دخترای ما میگه پریود شدنی ۵سانت بیشتر قد نمی‌کشه😑

20سانت قد کشیدم

کلا زندگی برام زهر شده فقط استرس دارم راضی ام هیچی نداشته باشم دخترم سرموقع به بلوغ برسه

بخدا منم همین بودم سراین قضیه بلوغ فشار خون گرفتم..الآنم میخام برم پیش مشاور اینقدر حال روحیم خرابه 

منظورت اینه بعدپریودبیست سانت قدکشیدی؟ورزشکار هستی یامامان بابات قد بلندهستن

آره بعد پریود بابام قدش بلنده خودمم مربی تکواندو در خدمت شما هستم😂😂

بخدا منم همین بودم سراین قضیه بلوغ فشار خون گرفتم..الآنم میخام برم پیش مشاور اینقدر حال روحیم خرابه& ...

درکت میکنم به خانوادم میگم مسخره میکنن میگن حساسی بزارنه سالگی پریودبشه بزارقدش کوتاه بمونه مگه چی میشه امامن خودم بااینکه متوسطم همیشه دوست داشتم سه سانت بیشترباشم چه برسه بیچاره دخترم۱۴۸بشه دق میکنم

2810