2777
2789
آفرین چه عالی .خوب شد گفتی .پس ختمی هم برا پایین اوردن تب خوبه😄اینم ی تجربه ی دیگه مرسی

ممنون

بله خیلی خوبه

گاهی که پسرم تبش شدید باشه، غیر اینکه ختمی میدم بخوره،یه جفت جورابش رو با اب ختمی خیس میکنم، پاش میکنم سریع میاد پایین

ختمی برای آفت دهان و لثه هم خیلی عالیه. پودرش رو روی آفت بریزین شب تا صبح بمونه

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)
من خواهرم معده اش سرد بود از بچگی هیچ دکتری متوجه نمی شد. یه بار با داروی اشتباهی ... خدا بهش رحم کر ...

الان اگر کسی که طب اسلامی رو خوب بلد باشه داشته باشبم، تمام دردها رو میشه باهاش درمان کرد

خواهرم، مشکل رحمی خیلی حاد داشت و سالها تحت درمان، اما بی فایده. میگفتن عمل جراحی. یه پزشک طب سنتی، با ده تا قرص گیاهی که ظاهرا خودش میسازه، خواهرمو از یک عمل جراحی حتمی نجات داد. و بعد از سالها که خواهرم داروی معده مصرف میکرد، با اولین سونو فهمید مشکل از کبده، و با یک پودر و دو تا عرق، مشکلش حل شد

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان اگر کسی که طب اسلامی رو خوب بلد باشه داشته باشبم، تمام دردها رو میشه باهاش درمان کرد خواهرم، م ...

لطفا  به هر کس مصرف کننده نمک دریاست لینک ما رو معرفی کنید.. هر کس با این لینک عضو شود، علاوه بر تخفیف روی محصول از 10 هزار تومن هدیه در اولین خریدش برخوردار میشه

https://basalam.com/@zavare/invite

ممنون بله خیلی خوبه گاهی که پسرم تبش شدید باشه، غیر اینکه ختمی میدم بخوره،یه جفت جورابش رو با اب خ ...

چه عالی مرسی اینا رو نمیدونستم

مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

⚠️ #نمک_دریای_سالم وقتی در آب حل می شود، #نباید

❌ رنگ آب را کدر کند

❌ رسوب دهد

❌ حاوی شن و سنگریزه باشد

⚠️ نمک دریای سالم و البته با کیفیت همچنین  #باید

✅ به طور کامل آبگیری شده باشد

✅ از دانه بندی ریزی برخوردار باشد به نحوی که قابل استفاده در نمکدان باشد.

✅ بسته بندی آن به گونه ای باشد که رطوبت و آلودگی های محیط را جذب نکند.