2777
2789
عنوان

دادزدن سر بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 990 بازدید | 50 پست

خب ببین شوهرت کار اشتباهی می‌کنه شما باید تقسیم کار کنید بچه هام گناهی ندارن برو یک دوش آب سرد بگیر بگیر یک ساعت بخواب بعد به دو قلو ها بگو بیاید باهم خونه رو تمیز کنیم یک آهنگ شادم بذارید برقصید باهم بشونشون براشون داستان بگو بهشون بگو بیان مشت و مالت بدن برید پارک باهم باهم غذا درست کنید بعضی وقتا بچه ها رو بنداز گردن شوهرت تنهایی برو بیرون یک چیزی بخور بگرد یکم نفست تازه شه یک هدیه کوچولوام برا بچه ها بخر خوشبحالشون کن

اگر به صلیب کشیده شده ای مسیح باش نه مترسک   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاالله خدا بهت صبر بده خیلی سخته

مخصوصا مرد همرا نباشه

خودمم ی دختر سه ساله و یکی یک سالو نیم دارم دارم روانی میشم

یکی دیگم باردارم چهارماه دیگه اوضام مثل شما میشه

با ی شوهر بی مسئولیت

آنان که به روزگار ما خندیدند باشد که به روزگارشان گریه کنیم 
خب ببین شوهرت کار اشتباهی می‌کنه شما باید تقسیم کار کنید بچه هام گناهی ندارن برو یک دوش آب سرد بگیر ...

همه اینایی که گفتی تئوریش خیلی شیک و قشنگه ولی در عمل اصلا ممکن نیست .

مثل اینکه خودت بچه نداری نه؟

🌟خدایا شکرت که منو به همه آرزوهام میرسونی🌟

واللا بزرگترین و سختترین شغل دنیارو داری نگهداری از 3 تا بچه زیر 3 سال😰 تصورشم سخته برام

بنظرم خرجی رو بذار اون شوهر کباب خورت بده شما بشین به خودت و بچه هات برس هلاک میشی که اینجوری

🌹🌹🌹به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد🌹🌹🌹

شوهرم حاضر نیست یک دقیقه باهاشون تنها باشه. یعنی کلا وقتی هم خونه باشه میگم همون بهتر که نباشه چون وقتی هست بچه ها حق ندارن سر و صدا کنن که آقا اخبار و فیلم سینمایی و... ببینه و به کارهای شخصیش برسه. کلا اهل زندگی مشترک نیست و تو حال و هوای مجردیشه

انشاالله خدا بهت صبر بده خیلی سخته مخصوصا مرد همرا نباشه خودمم ی دختر سه ساله و یکی یک سالو نیم دا ...

ببخشید چرا مواظب نبودی 

خیلی سخته 

سومی رو حداقل  سقط  می کردی

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
انشاالله خدا بهت صبر بده خیلی سخته مخصوصا مرد همرا نباشه خودمم ی دختر سه ساله و یکی یک سالو نیم دا ...

نمیدونم وقتی میدونین شوهرتون بی مسئولیت چرا انقد بچه میارین 

والا شوهر منم بی مسئولیته قلم پامو خودم خورد میکنم اگه دومی رو بیارم

نمیتونم به حال خودشون بزارمشون. یا همدیگه رو هل میدن یا گاز میگیرن یا چشم همو در میارن یا وسیله میکن ...

ولی خیلی  باحال 

خونه ات انگار مهد کودک

وقتی میری سرکار پیش کی هستن این شیطونا

وقتی خونس و بچه ها گریه میکنن یا دعوا اون قاطی میکنه و سرشون داد میزنه و شروع لکنتشون بخاطر داد زدن ...

آخی گناه دارن خب 

همه اینایی که گفتی تئوریش خیلی شیک و قشنگه ولی در عمل اصلا ممکن نیست . مثل اینکه خودت بچه نداری نه؟

من نه اما خاله من یک دو قلو داره با دوتا بچه دوقلو ها چهار سال یکیشون یکسال اون یکی هشت سال دقیقا همین کارا رو می‌کنه و عالیم جواب داده بچه هاشم باهم دوستن و خوب خودشم شاغل 

اگر به صلیب کشیده شده ای مسیح باش نه مترسک   
2810