2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

9935 بازدید | 22 پست

سلام خانومای گل

من تازه متوجه شدم ک تنبلی تخمدان دارم...هر دو تا تخمدان..رفتم متخصص زنان بهم گف اصلا اشکالی نداره و گف واسه تنبلی تخمدان برات قرص تجویز نمیکنم...فقط گف اگه پریود نمیشی یه چی بدم ک پریود شی..ولی چون پریود میشدم گفت پس واسه اونم قرص نمیخاد...الان یه ماه شد ک پریود نشدم و ماه بعدش فقط سه روز پریود بودم و کم حجم بود...حالا به نظرتون درمان گیاهی واسه تنبلی تخمدان چی رو شروع کنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم تازه فهمیدم کمی تنبلی تخمدان دارم

اما از‌من خیلی کمه

دودفعه هس پریودیم کامل بهم ریخته

دفعه قبل ۴۸روز کشید آخر آمپول زدم و پریود شدم

ایندفعه ۴۰ روز شده هموز پریود نشدم دکتر‌گیاهی رفتم رازیانه خوردم،شربت مفتح،دم کرده زعفران غلیظ،دم کرده زرشک اما انگار ن انگار

دکتر رفتم گف امپول نزن چون هورمونیه اصلا خوب نیس

قرص ال دی داد بهم شبی یکی تا ۳ شب بخورم و ولش کنم گف تا ۱۰ روز بعد پریود میشی الان دوروز کشیده از تموم کردنش دلم خیلییی درد میکنه اما هنوز پریود نشدم

میخام این دفعه پریود ک بشم‌سریع اقدام کنم برا حاملگی اگه خدا بخاد

دکتر بهم قرص کلومیفن داد گف روز ۱۳ پریودیت بیا سونو واژینال بدم بهت و وقتی انجام دادی امپول اچ سی جی بزن ک زود باردار بشی

دعا کن

خدا حال همه رو خوب کنه..
منم تازه فهمیدم کمی تنبلی تخمدان دارم اما از‌من خیلی کمه دودفعه هس پریودیم کامل بهم ریخته دفعه قب ...

البته قرص متفورمین و کپسول ویتامین ای هم میخورم

خدا حال همه رو خوب کنه..

عزیزم منم تنبلی شدید تخمدان داشتم هر سه ماه پری میشدم همه قرصارو خوردم چند ماه بیشتر منظم نبود و به خاطر تنبلی کیست و یائسگی زورس دکتر گف شاید بگیری اما پیش یه متخصص رفتم که برام گیاه ۵ انگوشتو تجویز کرد بعد ۳ ماه استفاده تا الان یه ساله هنوز منظمه

خدایا دخترمو برام نگه دار کل دارای من تو این دنیاس الهی امین.

چیزی درمورد عصاره ساپوژکس نشنیدید؟؟؟؟؟ میگن یه ماه بخورین جواب میده...رفع تضمینی تنبلی تخمدان...حتی مسئول سایتش میگف بعد از مصرف برین سونو اگه خوب نشده بودید عکس سونو قبل و بعد رو بفرستید تا هزینه رو بهتون  برگردونم

عزیزم طریقه مصرفشو میشه بگی؟؟

گیاهو مثل چای دم میکنی شبی یه استکان میخوری .فقط نجوشونی ۱۰ تا ۱۵ دقیقه تو دم باشه بجوشه تلخ میشه.روزای پریودی نخوری فقط .😊😊😊

خدایا دخترمو برام نگه دار کل دارای من تو این دنیاس الهی امین.
گیاهو مثل چای دم میکنی شبی یه استکان میخوری .فقط نجوشونی ۱۰ تا ۱۵ دقیقه تو دم باشه بجوشه تلخ میشه.رو ...

ممنونم گلم...خب یعنی تنبلی تخمدانت رفع شده یا پریودت منظم شده؟؟ بعدش سونو نرفتی؟