2777
2789

خانومها کمکم کنید

همش دلتنگ و بیقرار شوهرم هستم،مثل اوایل نیست زندگیمون...وقتی واسه هم نداریم بخصوص من!!!دلتنگ و تشنه شوهرم هستم.هیچ چیزی برام دلچسب نیست...دارم داغون میشم.

بیشتر اوقات گریه میکنم!!!

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...

واااااهه مگ شوهرت پیشت نیس؟؟

سختی ات دوماهه 

همینطور ک ما دهن مونو بستیم و در مورد شما قضاوت نمیکنیم شماهم حق ندارید در مورد سن ازدواج و تحصیلات من نظر بدید شما اگ بیل زن اید یه بیلی به باغچه خودتون بزنید .خود خدا هم ممنوع نکرده ازدواج تو سن پایین رو حضرت فاطمه هم ۹ سالگی ازدواج کرده ادمی ک از زندگی راضیه رو نرنجونید با حرفاتون ...بذارید یه یاد خوب ازتون بمونه🙂😏

پیش روانشناس برو

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دعات میکنم.انشاءالله روزی برسه منم مادر شم

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 
2803
واااااهه مگ شوهرت پیشت نیس؟؟ سختی ات دوماهه 

چرا پیشمه ولی بودن تو آغوشش به خاطر بیدار شدن پسرم پر از استرسه...

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...

عزیزم دختر منم یک و نبم ماهه اس منم اوایل مشکل توروداشتم ولی الان که یه کم به بچه داری عادت کردم سعی میکنم وقت بیشتری رو با شوهرم باشم وقتی بچه میخوابه بعضی وقتا میبرم میدمش به مامانم با هم میریم بیرون خیلی تو روحیه تاثیر داره

چرا پیشمه ولی بودن تو آغوشش به خاطر بیدار شدن پسرم پر از استرسه...

واس چی پر استرس باشه باو 

چقد سخت گرفتید من شوهرم جلو همه بغلم کرو جوری ک میخاست بچه رو له کنه😀

خودت گاهی برو بغلش کن مردا هم حسود میشن هها

همینطور ک ما دهن مونو بستیم و در مورد شما قضاوت نمیکنیم شماهم حق ندارید در مورد سن ازدواج و تحصیلات من نظر بدید شما اگ بیل زن اید یه بیلی به باغچه خودتون بزنید .خود خدا هم ممنوع نکرده ازدواج تو سن پایین رو حضرت فاطمه هم ۹ سالگی ازدواج کرده ادمی ک از زندگی راضیه رو نرنجونید با حرفاتون ...بذارید یه یاد خوب ازتون بمونه🙂😏
2804
خوب چه مشکلیه که پیش شوهرت نمیری؟

عزیزم شوهرم پیشمه ولی دیگه مثل سابق با خیال راحت نمیتونم بغلش کنم،همش بدو بدو که الان بچه م بیدار میشه!!!

شوهرم خیلی هوامو داره ولی اوضاع روحی خودم  داغونه!!!

دعات میکنم.انشاءالله روزی برسه منم مادر شم

ان شا الله دوستم

عزیزم دختر منم یک و نبم ماهه اس منم اوایل مشکل توروداشتم ولی الان که یه کم به بچه داری عادت کردم سعی ...

من خیلی دلبسته شوهرم هستم 

تو زندگی دو نفره مون بسختی میرفتم خونه مادرم چون تحمل دوریش رو نداشتم ولی الان چی ...کلی فاصله هست بینمون.

منم همینکه آروم وراحت تو بغل شوهرم خوابم میبره دخترم بیدار میشه باید بلندشم بغلش کنم شیرش بدم و...

جوری شده الان فاصله میگیره میگه من بد خواب میشم

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
2805
واس چی پر استرس باشه باو  چقد سخت گرفتید من شوهرم جلو همه بغلم کرو جوری ک میخاست بچه رو له کنه ...

برام دعا کنید 

همش میترسم شوهرم ازم فاصله بگیره...آخه چیکار کنم نه استراحتی دارم نه خوابی همش بچه م گریه میکنه با این شرایط وقتی واسه همسرم نمیمونه!!!

منم همینکه آروم وراحت تو بغل شوهرم خوابم میبره دخترم بیدار میشه باید بلندشم بغلش کنم شیرش بدم و... ...

بازم شما کنار هم میخوابید...من تو اتاق میخوابم شوهرم تو هال...خودم بهش گفتم جدا بخوابه چون بد خواب میشه و صبح ساعت ۶ میره سرکار.

منم همینکه آروم وراحت تو بغل شوهرم خوابم میبره دخترم بیدار میشه باید بلندشم بغلش کنم شیرش بدم و... ...

شما وضعیت روحیتون چطوره؟

دخترتون چند ماهشه؟

2801