2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043632 بازدید | 88179 پست
سلام دوست جونيا خوبين؟ من امروز وفردا وپس فردا ودوشنبه عروسي ام .سه شنبه هم ميخوام مهمون دعوت كنم ب ...

سالاد ماکارونی با چلومرغ و قرمه.

سالاد کلم کنارش.

ژله شیشه خرده هم درست کن عالی میشه.

این نیز بگذرد...                                                       

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای خوبم  یه راهنمایی میخوام پسرکوچیکم دیروز چندتا گیلاس باهسته خورده. عصرهم با داداش ...

سلام عزیزم من توت بهش میدم ببخشیدشکمش روان میشه ووهرچی خورده باشه راحت دفع میشه.

سلام گزارش دیروز من:بعدصبونه دستشویی وحیط شستم

رختخواب واسباب بازیا روجمع کردم

کل خونه روجاروبرقی کشیدم

ناهارخوردیم  .ظرف شستم 

خونه بابامم واسه شام دعوت کردم پارک  دیگه غذاپختم ووسایل آماده کردم وشبم که اومدیم خوابم برد.امروز وسایلوچیدم سرجاش وظرف شستم

سالاد ماکارونی با چلومرغ و قرمه. سالاد کلم کنارش. ژله شیشه خرده هم درست کن عالی میشه.

خوبه

يعني سوپ درست نكنم؟

خيلي دوست دارم سنگ تموم بذارم ولي وقتم كمه چون شبش تاسه عروسي هستيم صبحم تا11به زور پاميشم خخخ

كارهايي كه بايد تادوشنبه انجام بدم:

گازوپاك كنم

گردگيري كنم 

سراميكارو دستمال بكشم

داخل اجاق گازومرتب كنم

در حياط خلوتي رو پاك كنم

سرويس شسته بشه

لباس بشورم

اين وسطا شام وناهار وظرف هم هروقت خونه بوديم هستش

نميدونم چرانميتونم كارارو تموم كنم ازبس اينور اونوريم وخونه نميريم  

کیش رفتین؟ هوا خیلی گرررم نبود؟

گرم بود ..ولی خب ما معمولا 6بعد از ظهر دیگ میرفتیم بیرون و زیاد سخت نبود ...فقط ی روز زود رفتیم بیرون واس گشت جزیره یکم سخت شد 

هر چه تبر زدی مرا ... زخم نشد...  جوانه شد.
گرم بود ..ولی خب ما معمولا 6بعد از ظهر دیگ میرفتیم بیرون و زیاد سخت نبود ...فقط ی روز زود رفتیم بیرو ...

اهان

منم خیلی دوس دارم برم کیش

ولی شوهرم میگه زمستون بریم.الان خیلی گرمه

سلام 🙋‍♀️🙋‍♀️با تاخیر طولانی منم هستم 🤦‍♀️🤷‍♀️

امروز :

(•پاک کردن هودواجاق و شستن چدنو سرشعله‌ها  •دستمال کف کیچن •یخچال ازبیرون و بالا و مرتب چیدن سبدای داخلش •پاک کردن کانتر •شستن ظرفها و خشک کردن ظرفشویی و پهن کردن فرش جلوی ظرفشویی)

(•جاروی خونه •دستمال وسایل سالن و اتاقا و پنجره های سالنواتاق خواب •دستمال کف سالن •جمع کردن لباسا از رخت‌آویز •زدن الکل به وسایلم)

این تا الان.. 

هنگامی که از درون زلال باشی ؛ خداوند به تو نوری می‌بخشد، آنچنان که ندانی و مردم تو را دوست می‌دارند از جایی که ندانی و نیازهایت برآورده شود آنچنان که ندانی چه شد !
سلام 🙋‍♀️🙋‍♀️با تاخیر طولانی منم هستم 🤦‍♀️🤷‍♀️ امروز : (•پاک کردن هودواجاق و شستن چدنو سرشعله‌ ...

الکل برای چی؟

این نیز بگذرد...                                                       
الکل برای چی؟

راستش من ی سری وسایلم رو الکل میزنم مثل گوشی هندزفری شارژر سینک ظرفشویی گوشی تلفن وووو

هنگامی که از درون زلال باشی ؛ خداوند به تو نوری می‌بخشد، آنچنان که ندانی و مردم تو را دوست می‌دارند از جایی که ندانی و نیازهایت برآورده شود آنچنان که ندانی چه شد !
ممنون گوجه جون به عروسک بافی علاقه دارم بایدبرم دنبالش.راستش من باتوجه به شناختی که ازخودم دارم فک م ...

خواهش میکنم عزیزم 

ان شاءالله بهترین تصمیم رو می گیری  

امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58). خدایا شکرت. به تو می سپارمش. 
اهان منم خیلی دوس دارم برم کیش ولی شوهرم میگه زمستون بریم.الان خیلی گرمه

اره زمستون برین ک محشرررههه ..کلی خوش میگزره ...اگ قصد رفتن دارید از همین الان پس انداز کنید ک دست پر برید

هر چه تبر زدی مرا ... زخم نشد...  جوانه شد.

سلام وااای خیلی هستم ولی دلم نیومد گزارش ندم 

از دیروز که جارو زدم و گردگیری کردم خونه تمیز بود و برای مهمونی امشب کاری نداشتم 

ولی بعد از ناهار 

سالاد درست کردم

میوه ها رو شستم گذاشتم تو ظرف

لپه پختم و برنج خیسوندم

همه ظرفای شام رو آماده کردم گذاشتم یه گوشه 

سیب زمینی خلال کردم

گوجه و فلفل دلمه و خیارشور خورد کردم برا کنار جوجه

بعدشم شام رو پختمو 

جایی دم کردم

پفیلا درست کردم

یه عالمه کار دیگه کردم که الان از خستگی یادم نیست

مهمونام شب موندن الان همه خوابن من بیدارم