2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043543 بازدید | 88177 پست
من چندوقته گزارش ندادم.پریروز مهمون دعوت کردم وافتادم به جون خونه. جاروبرقی کشیدم  ظرف شستم ...

خیلی خیلی خوبه

7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
سلام به همگی دیروز صبح صبحیه سر رفتم یه دکتر واسه دستم متاسفانه اگزما پیدا کرده با مواد شوینده بعد ...

رور دخترای گلت مبارک

مهمونداری خوب پیش رفت؟

خداقوت

7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رور دخترای گلت مبارک مهمونداری خوب پیش رفت؟ خداقوت

من اومدم گزارش بدم دوستای خوبم

بله رانا جون مهمونی خوب بود

خیلی خسته شدم ولی به خوبی برگزار شده

الانم همه ظرفا شسته شده ولی روی میزن

فردا قراره مادر شوهرمو ببرم دکتر 

انشاءالله برگشتم خونه رو مرتب میکنم

خیلی به هم ریخته شده

آخه توی مهمونام پسر بچه فعال زیاد بود😂

فعلا شب خوش🌷

سلام دوستاي گلم

من پنج شنبه ازسركاررفتم ناهاردرست كردم خورديم بعد يه استراحت كوتاه كابينتاي اشپزخونه رومرتب كردم وكلي لباس جابه جاكردم لباس براي عروسي اماده كردم ودوش گرفتم وظرفاروشستم بعدش رفتيم خريديه پيرهن ويه شوميزويه مانتوخريدم بايه تيشرت براي همسري.عاشق شوميزم شدم.بعدش رفتيم خونه مامانمم براي عروسي اماده شدم ورفتيم عروسي خيلي خوش گذشت بعدشم اومديم خونه مامانم.جمعه هم كليييييييييييييي كارخونه مامانم انجام دادم قراربود شام مهمون بياد كه ماشينشون خراب شد امروز ميان انشاالله.بعدش دوش گرفتم لباس براي جشن عقد اماده كردم ناهارخورديم واماده شديم رفتيم عصري هم اومديم شام درست كرديم.

كارهايي كه امروز بايدانجام بدم:اگه مهمونا ديربرسن كه احتمالا هم ديرميرسن امروز نميريم خونه مامانم فرداميريم پس كلي كاربايدانجام بدم 

شام درست كنم

سرويسو بشورم

جاروكشيدن به عهده همسرمه 

گردگيري كنم كل خونه رو

داخل اجاق گازمومرتب كنم

يخچالمم مرتب كنم فريزرم مرتبه 

سراميكارو دستمال بكشم

در حياط خلوتي رو تميزكنم

دوش بگيرم 

ظرف بشورم تمام

خداكنه همشوبتونم انجام بدم

سلام دوستاي گلم من پنج شنبه ازسركاررفتم ناهاردرست كردم خورديم بعد يه استراحت كوتاه كابينتاي اشپزخون ...

به گردنت فشار نیاد!مواظب خودت باش

این نیز بگذرد...                                                       

سلام دوستان روزتون بخیر

من یه کانال دارم واسه قانون شکرگزاری واین چیزاس

یه ویس گذاشتم توش که بعضیا خیلی خوششون اومددیدم شمام بعضیاتون معنویات توبرنامه روزانه تون هست بهتون بگم

ببینیدماخواسته یاناخواسته حق کسی میوفته گردنمون مثلا غیبتشو میکنیم یادرموردش دروغ میگیم یا باعث میشیم یه ضرری کنه یا خیلی چیزای دیگه که اون شخص جزء حق داران ما حساب میشه وتااون حق ادا نشه جدااز گناهی که باهامونه خواسته های ما براورده نمیشه

اگه میتونیم حلالیت بگیریم اگه نه توبرنامه روزانتون بزارید

حق داران مثلا صلوات بفرستید براشون یا یه سوره بخونیدو ثوابش بره واسه کسایی که حق دارن نسبت بهتون

گله از دست کسی نیس ، مقصر دل دیوانه ماست😊
سلام زهرا جون خوبی؟ واقعا خدا کنه ما هم پا به سن گذاشتیم دستمون و بگیره امیدوارم به دوختن شومیز تا ...

ممنونم. کاملا درسته😍

امیدوارم بتونم، فعلا به موفقیتهای چشم گیری در حد خودم دست یافتم، امیدوارم بتونم به مهمومی برسونم🌹🌹

سلام دوستان روزتون بخیر من یه کانال دارم واسه قانون شکرگزاری واین چیزاس یه ویس گذاشتم توش که بعضیا ...

قشنگ بود ریحانه جون، یه صلوات الان فرستادم😍😍

فقط انقد زیادن فک نکنم به کسی چیزی برسه😁

و اما من

دیروز یه مهمون سر زده داشتم

پنج شنبه تا غروب نشستم پای شومیزم

شب بلند شدم از یه گوشه به صورت تراکتور وار جم کردم و شستم و تمیز کردم و خونه رو برق انداختم.

صب جمعه مهمونم اومد، خواهرم بود، مانتومو برش زده بود دوخت نهایی و‌پروشو اوزده بود واسه خودم، خیلی خوب دراورده بودش، تا اخر شب نشستم پاش و فقط اتو کشی و چرخ پایین و جادکمه و سردپزش موند، همممش تموم شد، یه صورتی دلبر😍😍😍

تا شب با دوتا هیولای کوچولو و نشستنمون پای چرخ یازم خونه ترکید، روب بعد رفتن مهمونم باز به همون شکل شب قبل از یه گوشه شروع کردم و جم کردم، چون بیس خونه مرتب هست، وقتی خونه میترکه با نهایت دو ساعت کار دوباره دسته گل میشه.

امروز سرکارم، کم کم میخوام برم خونه.

من هنووووز ارایشگاه نرفتم، امروز دیگه همسر رو محبوووور میکنم زود بیاد تا بتونم برم اارایشگاه

نهار دارم، به شدت خسته م باید عصر بخوابم

اگه بتونم مانتومو امروز تموم کنم عالیه

شومیزمم مدل یقه ش اون شکلی که میخواستم درنیومد، باید بازش کنم و دوباره چین یقه شو تنظیم کنم.

برای فردا هم قرار خرید با خواهرم داریم ببینم قطعی میشه یا نه.

یه مشکی گل ریز میخوام واسه مهمونی مامان همسر برای شومیز.

یه پارچه مشکی میخوام واسه مانتو محرم( البته هنوز هیییییچ طرحی براش تو ذهنم نیست، دوس دارم یه پارچه دیگه هم کنارش کار بشه، ببینم میتونم پیدا کنم یا نه، ).

یه پارچه هم یه مانتو خنک تابستونی میخوام بدوزم.