2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043586 بازدید | 88178 پست
من به شکل کاملا یهویی برنامم عوض شد و‌رفتم پیش خیاطم تا الان الگوی شومیز و بیلرسوت برام کشید انشال ...

زهراجان منم همین مصیبت داشتم الان مشکلمو حل کردم.

با مداد طرح ابروی دلخواهمو میکشم بعد با تیغ یا موچین اضافه ها رو برمیدارم.به همین راحتی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زهراجان منم همین مصیبت داشتم الان مشکلمو حل کردم. با مداد طرح ابروی دلخواهمو میکشم بعد با تیغ یا مو ...

خوش به حالت من بلد نيستم حتي مدادبكشم .بنداندازبرقي داشتم ميخواستم صورتمو بندبندازم زدم ابرومو ناكاركردم الان ديگه استفاده نميكنم

اره عزیزم بالاش کش میدوزم حاشیه روسری رو سردوز میکنم ( خواهرم یه روسری سفارش داده بد یه حاشیه ظریف ...

برای حاشیه روسری

این نیز بگذرد...                                                       

سلام خانمی گل من یه مدت اینترنت نداشتم الانم با گوشی همسری اومدم دلم واستون تنگ شده.امروز هال آشپزخونه رو جاروکشیدم 

حدود یه کیلو پای مرغ پاک کردم

ظرف شستم

لباس دستی خودم ودخملی شستم همین

سلام دوستای گلم الان چند وقتیه میخوام این مطالبو بگم بهتون ولی حقیقتا فرصت نمیکردم، من از اول تایپیکو خوندم یه سری مطالب واسم خیلی مفید بود دوست داشتم به شما هم بگم شاید برای شما هم مفید باشه و بتونم کمک کوچیکی بهتون کرده باشم.

۱- ریختن مقداری سرکه در مایع ظرفشویی-برای بهتر تمیز کردن ظرفا و ضدعفونی کردن

۲- کارهاتونو بصورت موازی انجام بدید

۳-شستن سینک و شیرآلات سرویس ها با مایع کرمی سیف

۴-تمیزکردن جرم داخل کتری و اتو با سرکه

۵-استفاده از روش سبدی( ریخت و پاشای پذیرایی رو داخل یک سبد بریزین بعد از تمیز کردن پذیرایی و آشپزخونه سبدو بردارین برین تو اتاقا هر وسیله ای رو سر جای خودش بذارید)

۶- هر چیزی باید جای مشخص داشته باشه حتی اگر خیلی کوچیک باشه- این موضوع تو نظم خونه خیلی اهمیت داره

۷-داشتن برنامه غذایی هفتگی

۸-انجام کارهای روتین در نیم ساعت( جارو- گردگیری-شستن دستشویی)

سلام خانمای گل.. میشه به من کمک کنید.. کلی کار دارم سرم هم درد میکنه حوصله هیچ کاری هم ندارم ولی متاسفانه همه جا بهم ریخته اس.. آشپزخونه که انگار بازار شامه کلا کثیفه از کابینت و یخچال گرفته تا ظرف و..، انباری هم بهم ریختس.. پذیرایی هم کلی آشغال داره باید جارو بکشم...چکار کنم سرم درد میکنه شدید😥

برای فرج امام زمان یه صلوات بفرستید   

۹- شستن ظرفا و تمیز کردن سینک آخر هر شب

۱۰-تمیز کردن فرش با لکه بر سپید یا فوم فرش

۱۱-اول ورزش بعد صبحانه

۱۲-شستن گلهای مصنوعی با آب ولرم و مایع دستشویی

۱۳- استفاده از پد زیر بغل در مهمانی ها

۱۴-استفاده از اسپری مخصوص تمییز کردن صفحه تلویزیون

۱۵- ظروف مهمونی رو ۶ تا ۶ تا جدا کرده با سلفون بپیچید تا همیشه تمیز باشند

۱۶- تمیز کردن اساسی جارو برقی و ماشین لباسشویی

۱۷- استفاده از ابر جادویی

سلام خانمای گل.. میشه به من کمک کنید.. کلی کار دارم سرم هم درد میکنه حوصله هیچ کاری هم ندارم ولی متا ...

ببین عزیزم اول باید یه کاغذ و خودکار بذاری کنارت و لیست تمام کاراتو یادداشت کن برای هر روزت برنامه بنویس، برای شروع از سالن و آشپزخونه که بیشتر توچشمه شروع کن اول ممکنه واست سخت باشه ولی گذاشتن روزانه دو ساعت زمان برای تمیزی خونه حسابی وضغیت خونه تغییر میکنه 

ببین عزیزم اول باید یه کاغذ و خودکار بذاری کنارت و لیست تمام کاراتو یادداشت کن برای هر روزت برنامه ب ...

مثلا چه کارایی.. میشه بیشتر توضیح بدی

برای فرج امام زمان یه صلوات بفرستید   

اول اینکه باید همه وسایلت جای مشخص داشته باشند اگه سالنت بهم ریخته اول یه سبد بردار بهم ریختگیهای سالنو توش بریز وقتی سالن خالی شد برو سراغ آشپزخونه اول ظرفارو بشور سینکو تمیز کن رو کانترو مرتب کن روی گازو تمیز کن بعد برو آشپزخونه و سالنو جارو بزن بعد اون سبدو ببر تو اتاقا هر وسیله رو سر جای خودش بذار بعد بهم ریختگی اتاق خوابارو مرتب کن بعد هم جارو، سرویس ها هم اگه خیلی کثیفن از جرمگیر من استفاده کن، امیدوارم بتونم کمکت کرده باشم