2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2053703 بازدید | 88530 پست
@rahaa22 @تپلو92 @دددرررنننااا پاشین خانماوقت سحرخیزیه😍❤صبحتون ب قشنگی آفتاب✨

چه زود پاشدی 

من تازه پاشدم. ۸

ولی می خوام ۷ پاش م 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

خوب برنامم برا امروز 

یوگا برم 

لباسا تا زده بشه 

حموم برم 

مغازه برم  صبح و عصر 

نهار بپزم 

شام بپزم 

بالکن مرتب کنم 

پذیرایی مرتب بشه 

۱ ساعت کتاب بخونم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوب دیروزم 

به خودم قول دادم ۱ ساعت و نیم خونه تمیز کنم. ۳ ساعت خونه رو تمیز کردم.  یک دوم تمیز شد 

۶ هفت تا کابینت حساااابی تمیز کردم.  غورباقه شده بود برام 

کلی آشغال ریختم دور 

رفتم کمی خنزل پنزل خریدم برا خونه ذوق کردم   #‍حال خوب 

باشگاه رفتم 

مغازه رفتم 

شام و نهار پختم 

آب سیب گرفتم. دستگاه آب میوه گیری رو هم شستم 

۲ سری لباس شستم و پهن شد 

سرویس بهداشتی شسته شد 

ابچکون خلوت شد 

کلییییی ظرف شستم 

گاز و پشت گاز و چدنا رو حسابی برق انداختم 

پذیرایی رو مرتب کردم 

ماست درست کردم 

همچنان نماز نمی خونم.  دوست دارما نمی دونم چرا  نمی خونم   خدااااا 

هعععی روزگار....عکس میذارن،،،ما نمی بینیم....🙃🙃🙃🙄🙄🙄

😃 این دفعه آنلاین بودب میزاریم همو می‌بینیم 

اینقدر نگران نباش

یک وقت‌هایی همه‌چیز

از هم می‌پاشه

تا سر جای درستش قرار بگیره...

روزتون بخیر

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

🌱تنهایی خلأیی نیس که باید پر بشود، بلکه فضایست برای رشد.

آشپزخانه جمع شد

خونه جمع شد

گاز تمیز شد

باقالی گذاشتم بپزه.

ظرف ها شسته شد

ظرف های اضافه رفت انباری

جاکفشی مرتب و دستمال شد

کفشهای اضافی رفت انباری

بند کفشهام را باز کردم شستم.

کفشهای پیاده روی را شستم.

میز کارم مرتب شد

کاغذهای اضافی رفت بازیافت.

پای گلها تمیز شد و برگ و شاخه های اضافی زده شد.

همه جا جارو شد

تی کشیدم

سرویس و متعلقاتش با پودر لباسشویی شسته شد

درب ورودی دستمال شد.

کاخل کابینت ها کمی مرتب شد.

نهار پختم

ظرفها رو شستم.

به لطف قطعی برق ،یک ساعت کتاب خوندم.

بعد از نهار همزمان با استراحت،مقداری از کتاب صوتی(زندگی خود را دوباره بیافرینید)گوش کردم.

در ادامه روز و شب به کارهای شخصیم برسم،

برای بچه ها آزمون و کاربرگ بذارم

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
خوب دیروزم به خودم قول دادم ۱ ساعت و نیم خونه تمیز کنم. ۳ ساعت خونه رو تمیز کردم. یک دوم تمیز شد ۶ ...

سوسن جون
چطوری میشه زخمها و آسیبهای کودکی را ترمیم کرد یا حداقل نادیده گرفت؟اصلا چنین چیزی میشه؟

صبح ساعت ۹ بیدار شدم کلاس النا آفلاین شد 

ناهار بساط اش رشته گذاشتم از شانس خوبم برق رفت 

خانواده همسرم زنگ زدن و قرار شد ناهار بیان 

اش رو بیشتر کردم حلوا گذاشتم 

کته و تن ماهی هم گذاشتم 

چیز کیک سن سباستین درست کردم 

گردگیری کردم 

ظرفهای ناهار گذاشتم ظرفشویی 

شام چی بزارم؟؟

این منم 👌👌👌👌

همه ما این شرایط را گذروندیم یا در حال گذروندن هستیم و واقعیت اینه که ما خیلی توانایی داریم فقط کافیه کمی صبر هم داشته باشیم، از پس همه چیز بر میاییم.

ما میگیم "خدا توانایی کوهستان را دیده که سنگ روی سرش ریخته"

سلام دوستان خوبم.

به انرژی های مثبت فراوانتون نیاز دارم.🌼

دیشب نتونستم بخوابم دست و پام درد میکرد.

بعدِ نماز صبح هم دیگه توان نداشتم،فقط بیخودی تو رختخوابم این طرف اون طرف شدم.

بعدش هم سردرد اومد سراغم،خیلی بد...

(باید یه آزمایش خون کامل بدم،ذخیره ی آهنم شاید کم باشه.)

هیچ کاری نکردم از صبح،فقط مسکن خوردم و خوابیدم.

با حالت مرگ،یه صبحونه ی دم ظهر به دخترم دادم بعدش هم شربتشو دادم و اسپری هاشو زدم....ناهارش رو هم ساعت۳/۵ گرم کردم دادم،،،،،خودمم خوردم.پسرم ساندویچ خورد.

تا الان هیچ کاری نتونستم بکنم.کاش من هم مثل شما بودم.هر شب که میخوابم میگم فردا فلان کارو میکنم این کارو میکنم اون کارو میکنم،،،،شب دیر خوابم میبره.

صبح اصلاً انرژی ندارم،انگاری بدنم جون نداره،بیست تا آلارم گذاشتم،،،،اما نمیتونم پاشم،،،،،بیدار میشم اما ازجا کنده نمیشم.

احساس پیری میکنم،،،۴۶سال از عمرم رفت،۳۰ آذر میشم ۴۶ ساله....

به انرژی هاتون نیاز دارم،،،،دوستان عزیز و فعال و پویا و پرتکاپو و پر انرژیِ من....به انرژی هاتون نیاز دارم.

🌼🌼🌼🌼🌼

برم نمازمو بخونم،ببینم کاری میتونم انجام بدم یا نه.

🌼🌹🌼🌹🌼🌹🌼🌹🌼🌹🌼🌹🌼🌹🌼🌹🌼

تنتون سلامت،دلتون خوش.یلداتون هم پیش پیش،مبارک.

هر که را اسرار حق آموختند،مهر کردند و دهانش دوختند