2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2053837 بازدید | 88530 پست

سلام منم امروز ۷ بیدارشدم پسرمو اماده کردم راهیش کردم رفت خونه رو جمع کردم پسر کوچیکه رو جاشو عوض کردم شیرشو دادم لباس هاشو عوض کردم  جارو برقی زدم  لباس خشک هارو تا کردم گزاشتم سرجاش بعد ظرف هارو شستم لباسشویی زدم پهن کردم خونه و اتاق گردگیری کردم ناهار داشتیم پلو گزاشتم فقط ماسک صورت گزاشتم اماده شدم بعدش پسر بزرگم اومد لباس هاشو عوض کرد رفتیم بیرون چندتا کار داشتم انجام دادم بعضی هاشم موند الانم اومدیم خورشت گرم کنم خونه رو جمع کنم ناهارو بخوریم جمع کنم ظرف هاشو بشورم شام بزارم بعد همگی بریم حموم تا شب فعلا اینا

میشه لطفا برام صلوات بفرستین  ممنونتون میشم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام

و حالا گزارش خودم😁🥰

دو روز اخیر صبحها سرکار بودم

عصرها مدرسه علی

دوشنبه کارگاه تربیتی بود مدرسه ش، رفتم و در مجموع خوب بود ولی خیلی طولانی بود

دیروز جلسه اولیا برای کلاس تخصصی ریاضیش بود و کارنامه یه ترمش رو بهمون دادن

و امروز:

صبح بیدار شدم علی رو همراهی کردم براش نهار گذاشتم و خوراکی و رفت مدرسه

بعدش دوباره خوابیدم

میخواستم زیاد بخوابم که خستگی این چند روز در بره، ولی باز پستچی اومد بیدارم کرد

دیگه نخوابیدم

شروع کردم هال رو جم کردم و جارو زدم

آشپزخونه رو مرتب کردم دستمال کشیدم و جارو زدم

اتاق پسرا رو مرتب کردم و جارو کشیدم

یسری لباس انداختم ماشین پهن شد

برای نهار گوجه بادمجون درست کردم( سوزنم رو این گیر کرده خیلی میام بهش می‌کشه)

کشک نداشتیم، بر خلاف میلم مجبور شدم از این مارکت سفارش بدم( برای رفت و آمد دیگه اسنپ نمیگیرم،تلاشمو میکنم با تپسی برم و بیام، ولی نتونستم چیزی جایگزین اسنپ فود پیدا کنم ،اگه سیستمی میشناسین که بتونم سفارش سوپری بدم و کمتر از نیم ساعت تحویل بده ممنون میشم معرفی کنین).

نمازمو خوندم

یه تماس تلفنی با همکارم داشتم قراره یه پروژه کاری خارج از محل کارم با همدیگه استارت بزنیم فعلا راجب مقدمانش همفکری میکنیم انشالله که خیر باشه و خوب پیش بره

برای مهدی سیب زمینی سرخ کردم، 

با مهدی نسکافه خوردیم( نمی‌خوام بهش بدم ولی چشماشو شبیه گربه ی شرک می‌کنه و ازم خواهش می‌کنه و من گول میخورم😅😅😅😅 و اینگونه به چیزی که میخواد میرسه)

در ادامه:

کشک رو برای کنار گوجه بادمجون آماده کنم

اتاق خودم هنوز ترکیده ،جم کنم و جارو بزنم، لباسها هم باید تا بشن

سرویس رو بشورم و برم حمام و لباس دستی بشورم

همسرم و علی نهار نمیان

با مهدی نهار بخوریم و یکم بخوابیم

شب باید بریم خونه یکی از دوستان برای خونه نویی،

سلام دوستان عزیز و مهربانم.امیدوارم حال همگی خوب باشه.دوستان دیگه واقعاً مستأصل شدم،،،کسی درمان قطعی برای عفونت ریه میدونه راهنماییم کنه؟

سرچم کردم اما خیلی مطلب نبود....

هر که را اسرار حق آموختند،مهر کردند و دهانش دوختند

سلام و روز بخیر✨

گزارش روز گذشته:

ساعت 9 همزمان با بچه ها از خواب بیدار شدم(پسرم مریض شده و شبها اکثرا شب بیداری دارم تا دم دمهای صبح).

روتین پوستیمو انجام دادم.

آشپزخونه رو مرتب کردم.

لباس های بچه ها رو سپردم مینی واش، آبکشی کردم.

هال رو مرتب کردم.

با بچه هام صبحانه خوردیم.

واسه نهار سوپ گذاشتم.

هال و آشپزخونه رو جاروبرقی کشیدم.

پسرم بدقلقی میکرد دیگه نرسیدم کاری انجام بدم.

نهار بچه ها رو دادم.

پسرمو خوابوندم و همزمان همسرم از سرکار اومد، نهار حوردیم و جمع کردم.

برای آنا جون کارتون گذاشتم و خودم رفتم سراغ خونه.

بند رخت رو جمع کردم و تا شدن و رفتن سر جاشون، لباس جدید شسته شده ها آویزون شدن.

آبچک رو جمع کردم و ظرفها رو شستم.

پسرم بیدار شد، آماده شدیم و بچه رو بردیم دکتر.

از اونجا رفتیم خونه بابام اینا و حدودا ساعت 1 برگشتیم و تا 3 نتونستم بخوابم.

راستی شهرزاد خانوم خوش اومدی ❤️❤️

ممنونم🌹

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
به به فدات مرسی 😍😍مدرسه میری ؟

قربونت 

آره 😊

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
سلام و روز بخیر✨گزارش روز گذشته:ساعت 9 همزمان با بچه ها از خواب بیدار شدم(پسرم مریض شده و شبها اکثرا ...

امیدوارم از این چالش زودتر عبور کنی ❣️❣️❣️❣️

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
سلام دوستان عزیز و مهربانم.امیدوارم حال همگی خوب باشه.دوستان دیگه واقعاً مستأصل شدم،،،کسی درمان قطعی ...

سلام درنا جان 

من بلد نیستم ولی یه بار شربت زوفا از داروخونه خریدم خیلی خوب بود برا ریه گیاهی بود 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
سلامو حالا گزارش خودم😁🥰دو روز اخیر صبحها سرکار بودمعصرها مدرسه علیدوشنبه کارگاه تربیتی بود مدرسه ش ...

زهرا جان میتونی از ٱکالا سفارش سوپری بدی