2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2046824 بازدید | 88290 پست
بچه ها دو هفته دیگه تولد پسرمهمیخوام با دوستای مدرسش بگیرمخونموناز ساعت ۱ تا ۵ پنجشنبه که شوهرمم خو ...

سوسن جان اسنک.بندری خوبه .فلافل

میشه لطفا برام صلوات بفرستین  ممنونتون میشم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام ی گزارش بدم تا اینجا ساعت ۷ پاشدم پسرمو بیدار کردم امادش کردم باباش برد مهد ظرف های دیشب شستم ناهار گزاشتم تا اروم اروم بپزه قراره با دوستم بریم بیرون برگشتنی اماده باشه خونه رو مرتب کردم جاهارو جمع کردم هرچی لباس اسباب بازی بود رفت سرجاشون امروز خونه تمیز نیاز ب جارو برقی نیست برگشتنی برنج بزارم سالاد درست کنم ظرف های ناهار بشورم شام بزارم فعلا همینا تا بعد ببینم چی پیش میاد

فلافل نمی دم ولی اسنک و بندری هم اره خوبه

بزن تو گوگل غذاهای سریعو فست فودی برات میاره هرکدوم بلد بودی درست کن ولی ب نظرم همون دو مدل بسه زیاد خودتو خسته نکن 

بزن تو گوگل غذاهای سریعو فست فودی برات میاره هرکدوم بلد بودی درست کن ولی ب نظرم همون دو مدل بسه زیاد ...

زدم خیلی گشتم همشون دردسر داره خیییلی  من حوصله ی تزیین ندارم. حوصله ی درست کردن دارم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
چه ادبیات شیرینی دارین. 🥰انشالله زودتر اوضاع همه مون رو به راه شه. تو این شب قشنگ و اروم واسه ی عاق ...

ممنونم از لطف تون🌺

الهی آمین بابت دعاتون

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
من همیشه عاشق پاییز بودم ولی امسال خیلی بی مزه به نظرم میاد البته حال خراب من مال چند ماه اینا نیست ...

خیلی حرف دارم اما دریغ از فرصت!

امضامو بخونین 

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

اهم روزمرگیم در این دو روز 

دچار حمله ی pms شدم که حالم به شدت بد کرد رفتم دکتر ارام بخش زدم  تا بهتر شدم ۲ ساعت تمام فقط گریه کردم تا بالاخره پریود شدم که رفع شد 

تو فشار عصبی بودم  پسرم اذیت داشت شدییید  فردا می خوام برم روانپزشک  داروشو عوض منه   دچار جنون انی میشه  

باید چیزی رو که می خواد به دست بیاره وگرنه روزگارم شبه  

راستش میترسم بلایی سرم بیاره اخه منو تهدید به کشتن میکنه  و قشنگ مرز جنون رسیدنو تو چهرش میبینم 

بعد نهار و شام پختم 

لباسا رو شستم  و پهن شد 

لباس شسته ها که یه کوه شده بود از اون چهارشنبه ای که گفتم گذاشتم تو اتاق پسرم   اونا تا زده شد 

حموم رفتم 

باشگاه رفتم 

داروهام خوردم 

نماز همچنان نمی خونم الان دو سه هفتست   

مامان هر روز صبح و عصر مغازست برای خالی کردن خودش  منم فقط گوش میدم  چه کنم خودم مغزم پره اون میاد پرترش می کنه  

تولد پسرم شاید همین جمعه بگیریم به احتمال زیاد  صبر نداره تا هفته ی بعد 

غذام شد   ساندویچ مرغ  ساندیچ کباب لقمه. و پیتزا با نون اسنک  

فردا کمکی دارم  بهش زنگ بزنم ببینم میاد 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

سلام دیروز مامان بزرگم فوت شد بعد از ۱۷ روز بستری بودن شرایط خوبی نداشتن خدا ازش راضی شد 

از ۳ش دخترم مدرسه نمیره چون معلم ندارن 

جمعه هم یک جوان فامیل سکته کردن و دیروز مراسمشون بود 

هفته بدی بود بیشتر بخاطر اون جوون و دوتا بچه کوچیکش ناراحت شدم 

همش فکر میکنم اگه من بمیرم بچه هام چی میشن 

خودم از مردن و قبر و ... نمازهای نخوندم میترسم 

خیلی نماز و روزه قضا دارم نمیدونم چیکار کنم 

از صبح از فکر و خیال و ناراحتی دل پیچه و اس... گرفتم 

سلام دیروز مامان بزرگم فوت شد بعد از ۱۷ روز بستری بودن شرایط خوبی نداشتن خدا ازش راضی شد از ۳ش دخترم ...

خدا مادر بزرتون رحمت کنه 🖤

همچنین اون جوان رو 🩷🖤

راستش منم گاهی به مرگ فکر می کنم ولی من برعکس تو دوست دارم بمیرم  برا پسرمم میگذره  برا همه میگذره   مگه برای کسای دیگه نگذشت 

منم کلی نماز نخونده دارم   ولی راستش برام مهم نیستن 

یا مثلا شب اول قبر  برام مهم نیست.   

من تجربه ی چند ثانیه مرگ دارم   شایدم مرگ نبود خلصه بود فکر می کنی سخته اتفاقا راحته 

راهیه که همه ی ادما باید برن 

طرز تهیه ی ناگتت و بگو مغازه ی چی داری ؟

سلام عزیزم.‌ببخشید چند روزی نرسیدم بیام . الان پیامتون رو دیدم.

آتلیه کودک دارم.

برای ناگت مرغ فیله مرغ به همراه نون باگت و پیاز و سیر و فلفل دلمه ای و یه کم شیر به همراه ادویه با هم بریز داخل خردکن و بزار خوب له بشن.

بعد با دست شکل بده و داخل پودر سوخاری بزنید و بعد سرخ کنید.

من داخل موادش یه مشت پنیر پیتزا هم ریختم خوشمزه شد

سلام دیروز مامان بزرگم فوت شد بعد از ۱۷ روز بستری بودن شرایط خوبی نداشتن خدا ازش راضی شد از ۳ش دخترم ...

روح مادر بزرگ عزیزتون شاد. اگر بخوای به این چیزها فکر کنی هر رور میمیری و زنده میشی.

من خودم قبلا خیلی فکر میکردم و هر روز توی فکرم عزیزانم فوت میشدن و من گریه میکردم. یه روز به خودم گفتم اینجوری که نمیشه هر روز گریه و ناراحتی.

به خودم گفتم هر کسی یه بار میمیره وقتی فوت کرد همون موقع براش گریه میکنم و سعی کردم این فکرها رو از خودم دور کنم.درسته که هنوز کامل نتونستم این کارها رو انجام بدم ولی خیلی بهتر شدم. امیدوارم بتونیم با واقعیت های زندگی کنار بیاییم.

سلام عزیزم.‌ببخشید چند روزی نرسیدم بیام . الان پیامتون رو دیدم.آتلیه کودک دارم.برای ناگت مرغ فیله مر ...

مرسی 💕

اهم روزمرگیم در این دو روز دچار حمله ی pms شدم که حالم به شدت بد کرد رفتم دکتر ارام بخش زدم تا بهتر ...

سلام سوسن جان خیلی ناراحت شدم انشالاه پسرت سر به راه بشه یکم ارومتر بشه حداقل امتحان الهی تو هم پسرته خدابهت صبر بده واقعا