2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2044420 بازدید | 88227 پست
سلام دوستان خوبم ♥️خیلی وقته سر نزدم دلم برای همه تون تنگ شده Raha, سوسن، مامان یسناجون، درنا، عارفه ...

سلام عزیز دل.

فدای شما مهربان جان.🤗

هر که را اسرار حق آموختند،مهر کردند و دهانش دوختند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام رها جونم خوبی عزیزم بچه های گلت خوبن؟ ممنون شما به من لطف داری ♥️😘🥰ماه مهر و ابان از لحاظ کار ...

خدا رو شکر ممنون عزیزم. 🥰

خدا قوت 🥰

گزارشتون که خوندم یادم اومد لباس فرم پسرم رو نشستم 🥴 همیشه چهارشنبه میشستم اینبار یادم رفت.‌

سلام دوستان خوبم ♥️خیلی وقته سر نزدم دلم برای همه تون تنگ شده Raha, سوسن، مامان یسناجون، درنا، عارفه ...

سلام عزیزدلم

ممنونم ک بیادم بودی سوگل بانو جان🌹

منم درگیرم با بچه ها

کم و بیش میخونمتون😘

سلام صبح ده بیدار شدم همسرم دخترم رو برد مدرسه 

بعد صبحانه با دختر کوچیکه خونه رو گردگیری کردم 

خونه جارو شد 

لباسهای شسته تا شد 

بالکن رو شستم 

ب گلها کود دادم 

ظرفشویی روشن شد

سلام دوستان خوبم♥️

امروز مثلا زود میخواستم بیام خونه 😑

آخرین لحظه گزارش خواستند انقدر نمیفهمن که طرف کار و زندگی داره 

با اعصاب بهم ریخته آماده کردم 

اومدم خونه 

همسرم دیر میاد 

چای درست کنم 

شام بندری درست کنم 

ظرف ها رو بشورم 

یه کم جمع و جور کنم 

دوش بگیرم 

مهیار عیار ساعت هشت و نیم فکر کنم شروع بشه 

اونم ببینم

اگر بشه از بچه ها علوم بپرسم 👹👹

فعلا که لهم 🥴😏

میرم کارا رو میکنم میام گزارش میدم 

فعلا 😘🥰♥️

از سوسن جان خبری نیست 

کاش که بیان 

تو غارم بودم😎😁بلی ، یک نی نی در راه است❤️

سلام زهرا خانم عزیز کجایی خبری نیست ازت دلتنگ شدیم انشاء الله به زودی زود  دوباره برگردی به جمع دوستان خودت و نی نی تو راهیت حالتون خوب باشه بالاخره این روزا می گذره واقعا ویار داشتن خیلی معضل بزرگیه همه چیز را تحت تاثیر قرار می دهد انشاء الله در پناه حق سالم باشید

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما

سلام ساعت بیداری ۷ صبح 

۱۴ ساعت فست بودم ولی بعدش ب شدت ولع شیرینی داشتم ۳ تا کیک یزدی خوردم😐😂😂

ناهار شله قلم کار گرفتم 

برای خودم ۵ تا دکانت عطر گرفتم ک آنقدر هزینه پیک زیاد شد خورد تو ذوقم 

تکالیف النا رو انجام دادیم 

کرفس گرفتم و خورشت کرفس گذاشتم برای اولین بار 

حمام رو شستم 

ی سری لباس ریختم 

شام هم مامان اینا میان

سلام چند روزه رفتم تو فاز افسردگی     با یه فشار عصبی از طرف پسرم شروع شد. بدنم کم اورد  

حال روحیم بده 

خونه کثییییفه 

نهار نمیپزم 

۴ روزه حموم نرفتم 

۴ روزه دندونام مسواک نزدم 

نهار و شامم در حد تخم مرغ پختن  

صورتمم پر پشم 

باشگاه نرفتم 

فقط می خوابم 

مغازه هم درست درمون نرفتم 

فکم از فشار عصبی قفل کرده  دهنم باز میکنم درد میگیره.  (فیبرومیالژیا ) 

سرم داره از خارش میترکه  (سبوره) 

از شدت ک‌ثیفی نمی تونی تو خونه راه بری 

نمازامم نمی خونم 

رژیمم شکوندم 

رمق نمی کنم به هیچ کاری 

فردا کمکی دارم 

این بود وضعیت چند روز من 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
سلام چند روزه رفتم تو فاز افسردگی با یه فشار عصبی از طرف پسرم شروع شد. بدنم کم اورد حال روحیم ب ...

عزیزم چقدر مثل همیم 

منم درگیر فشار عصبی هستم این جور موقع ها سبوره و خارش پدرم رو در میاره

حتی وقتی میرم باشگاه تمرکز ندارم افکار منفی....

خدا بهمون صبر بده و امید و انگیزه 

فکر و خیال و استرس من تمومی ندارنامروز رفتم مدرسه معلم گفت بمونید گفت دخترم کند رفتاره قبلش کلی تعری ...

عزیزم

من خودم دبیرم و رشته تحصیلیم هم در حیطه حرکت شناسی بازی و حرکات ورزشی هست...

ببینید ایکاش بعضی از معلما قبل اینکه نسخه بپیچن به برداشت اولیا هم فکر کنن...

شما اصلا نباید به خاطر نظر شخصی معلم فرزندتان به هم بریزید

برعکس باید دنبال راهکار بگردید...

یه شاهد عینی براتون بیارم 

پسر یکی از همکارا واقعا کند بود تو بازی و از لحاظ رفتاری هم آروم و بی سروصدا...گاهی بچه های کلاسشون دستش مینداختن...ولی اون آروم بود و تو لاک خودش...

مادرش همیشه با افتخار می‌گفت پسرم مثل خودم کند انقباضه تو فعالیتها و کاراش ولی فوق العاده باهوشه...

الان فکر میکنید این پسر کجاست...سال سوم پزشکی...یه گل پسری شده نگو...

الآنم آروم و سر به زیر و آقاست...

و اونایی که تو کلاس آتیش میسوزوندن و بیش فعال بودن...یکیشون که تو دانشگاه آزاد شهرمونه و آس و پاس...

محیط کوچیکه و این بچه ها جلوی چشممون رشد میکنن و با خوندن حرفای شما یاد پسر همکارم افتادم...

معلم دخترتون تفاوتهای فردی رو احتمالا نمیدونه و نمیدونه که نباید بچه ها رو با هم مقایسه کرد...واقعا بعضی از بچه ها تند انقباض هستن و یه عده کند انقباض...و این نقص و ایراد نیست و تفاوت فردیه...

شما همین حرفای معلم دخترتون رو پله کنید برای جهش دخترتون

از اینترنت بازیها و تحرکات دو نفره پیدا کنید و دخترتون تکلیفاشو زود انجام داد باهاش بازی دو نفره کنید...

بذارید لذت ببره

اینا بچه ن ربات نیستن

براش وقت بذارید،روی ضعفاش کار کنید 

جایزه بذارید براش حتی یه پیاده روی و هواخوری و خرید کوچیک لوازم التحریر بعد درس و مشق...

شنیدید معلم ادیسون اونو از مدرسه بیرون می‌کنه و به مادرش میگه این کنده...و آخرش میشه کسی که برق رو اختراع کرد...

مطالعاتتون رو بالا ببرید

یه مادر شاد باشید برای دخترتون...

عزیزممن خودم دبیرم و رشته تحصیلیم هم در حیطه حرکت شناسی بازی و حرکات ورزشی هست...ببینید ایکاش بعضی ا ...

الان خیلییییییی با تشویق علاقه بیشتری نشون میده هرچند  قبل این قضیه هم تمام درسها خیلی خوب و عالی بود و هست 

میخوام چرتکه هم ببرمش

الان خیلییییییی با تشویق علاقه بیشتری نشون میده هرچند قبل این قضیه هم تمام درسها خیلی خوب و عالی بو ...

ولی سعی کنید ذهنش رو شلوغ نکنید

دختر من الان اولیه و تراکم درسیش زیاده

ترم اول یوسی مس یا همون چرتکه رو با علاقه رفت

الان برای ترم دوم تنبلی می‌کنه

منم با مربیش صحبت کردم شاید از تابستون سال بعد بره

هر چند برای ریاضیش خیلی خوب بود...

ولی روزا کوتاه تو مدرسه هم خسته میشه...

سلام صبح به  خیر 

کمکی دارم امروز 

تا بیاد خودم نصف کارا رو کردم. خونه داغووووون بود در وصف نمی گنجد 

خوابم میاد   

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

کاش خجالت نمیکشیدم از خونه ی داغوووونم عکس قبل و بعد میگرفتم اینقدر افتضااااح بود خودم میدیدم حالم بد میشد  یعنی قابلیت این داشت که بزاری تو اینستا میلیون ها لایک بخوره 

خونه شده دسته ی گل. به جز اتاق پسرم البته که لباس شسته ها رو ریختم تو اتاقش  تا به موقع تا بزنم 

همه جا تمیز شد حیاط بالکن پذیرایی یخچال  سرویس 

خونه برق میزنه  ۳ تا پلاستیک بزرگ فقط اشغال جمع کردیم 

دیگه حال ندارم تک تک بنویسم چی کارا کردم شما خودتون تصور کنید 

توی کابینتا خرابه که هفته ی بعد  شایدم جمعه تمیز کنم 

با کمکیم قرارداد بستم که چهارشنبه ها خونهه ی ما هست همیشه   جایی قول نده