2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043024 بازدید | 88173 پست
سلام عزیزم گل پسرتون بلا ازش دور باشه. تولد شما و شوهرتون هم مبارک. چقدر جالب که هر دو متولد یه روز ...

مرسی عزیزم ❤️🌻

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
سلام خوب سه چهار روز نبودم درگیر پسرم بودم‌ مریض شده بود و هم اینکه یه روز افتضاح اذیتم کرد کار خا ...

سلام.به به آبان ماهی جان.پسر من هم متولد آبانه،۲۴ آبان.

تبریک میگم تولدتون رو،إن شاءا... همیشه تنتون سلامت و دلتون خوش باشه.

گلپسر بهتر باشن 🤲🏻

هر که را اسرار حق آموختند،مهر کردند و دهانش دوختند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام.به به آبان ماهی جان.پسر من هم متولد آبانه،۲۴ آبان.تبریک میگم تولدتون رو،إن شاءا... همیشه تنتون ...

مرسی ❤️🥰

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

سلام سلام 

امروز ساعت ۶ بیدار شدم دخترم و شوهرمو راهی کردم .

باز دوباره ۸ خابیدم تا ۹ .

۹ بیدار شدم کارای خونه رو انجام دادم .

بعد نشستم ومشغول درست کردن  سفارش مشتری شدم.

بعد ناهار خوردیم و باز سفارش رو درست کردم و تمومش کردم .

بعدم کارای نظافت قبل از خواب و الان هم میخام بخابم .

راستی سفارش امروز م خوب شده ؟

یه جاکبریتی طرح سراشپز 😍

سلام سلام امروز ساعت ۶ بیدار شدم دخترم و شوهرمو راهی کردم .باز دوباره ۸ خابیدم تا ۹ .۹ بیدار شدم کار ...

سلام.خداقوت.

بسیار عالی.👌🏻👌🏻👏🏻👏🏻

منم تازگی یه ست سویشرت و شال و کلاه و دستکش پسرونه،با کاموای حوله ای(مخمل) حدود چهار پنج سال بافتم،و یک عدد کلاه برای دخترم.☺😍

کار هنری خیلی خوبه،حال آدمو خوب میکنه به خصوص وقتی تموم میشه و نتیجه رو می بینیم.

هر که را اسرار حق آموختند،مهر کردند و دهانش دوختند
سلام.خداقوت.بسیار عالی.👌🏻👌🏻👏🏻👏🏻منم تازگی یه ست سویشرت و شال و کلاه و دستکش پسرونه،با کاموای ...

اره عزیزم دقیقا هم درامد داره هم اینکه ادم از زیباییش خیلی ذوق میکنه😍😍

هم واسه روحیه ادم عالیه 👌

سلام عزیزانم🥰❤️

چطورین

من این مدت تو غارم بودم

هنوزم کامل نیومد بیرون فعلا دم در غار وایسادم ببینم میلم می‌کشه بیام بیرون یا برگردم تو غارم🥶😎.

این یک ماه اخیر حالم بد بود، خیلی زیاد بد. حالت تهوع دائمی داشتم. حدود ۴ کیلو کم کردم چون فقط از میوه ها و مغزیجات و سرم تغذیه میکردم🥴🥴

هنوزم خوب نشدم ولی راستش خسته شدم تصمیم گرفتم یکم حالمو عوض کنم، جسمی که عوض نمیشه حداقل روحی عوض کنم☺️.

امروز خونه بودم. دیرتر بیدار شدم

با مهدی جون صبحانه خوردیم

یکم فیلم دیدم

خونه رو این مدت همسرم و فائزه به صورت شیفتی مدیریت میکردن.

نمیتونم خیلی کار کنم ولی حس کردم برای حال خودم هم شده باید یکم به خونه برسم(نکاتی که از دست مدیران بند قبل در رفته رو خودم باید رسیدگی کنم)

دو سری لباس انداختم ماشین

یسری پهن شد

سرده ولی پنجره ها رو باز کردم تا هوای خونه عوض شه، اسپند دود کردم

تا اینجا فقط اتاق خودم رو گردگیری کردم و مرتب شد

لباس باید تا بزنم و اتو بزنم

بعدش اگه تونستم برم سراغ بقیه خونه ولی به صورت آهسته آهسته

یا چهارشنبه یا پنج شنبه باید برم سرکار

دو هفته دیگه یه بازدید مهم داریم و کمتر از یه ماه دیگه یه بازدید خیلللللی مهم و من هنوز مواردی که باید آماده باشه کامل نکردم

این هفته مجبور شدم تو یه مبحث که مربوط به یه بخش دیگه بود کمک کنم( محاسبات ریاضی زیاد داشت و مسئولش نیاز داشت یکی همراهیش کنه و از صحت عملکردش مطمین شه)

این شد که کار بخش خودم پیش نرفت

انشالله هفته آینده روی اون زوم میشم تا خیالم راحت باشه برای بازدید

برام دعا کنین از این مرحله تهوع به زودی رد بشم، بدترین بخش بچه داری همیشه برام همین بخش بوده،از این بخش رد بشم بقیه ش رو دوست دارم

سلام سلام امروز ساعت ۶ بیدار شدم دخترم و شوهرمو راهی کردم .باز دوباره ۸ خابیدم تا ۹ .۹ بیدار شدم کار ...

خآنم هنرمند 👏👏👏🤩

سلام عزیزانم🥰❤️چطورینمن این مدت تو غارم بودمهنوزم کامل نیومد بیرون فعلا دم در غار وایسادم ببینم میل ...

سلام خاااانم 

کجایی تو 

حامله ای ؟ 

سلام.  من می خوام پریود شم  بدنم کوفتست 

چرا حس می کنم حامله ام 😅 هر ماه که عقب میزنم همینه   ولی نیستم 😁

همسرم امشب میره مشهد مسابقه ی ورزشی  از طرف ادارشون  تا یکشنبه نیست 

منم فردا شب خواهرام گفتم بیان خونمون به صرف پاستا و دور همی 

مامانمم فردا میره قشم با دوستاش 

اونم نیست باید به بابام سر بزنم. شاید پنج شنبه شب اونجا موندم تا جمعه شب شاید اگر پسرم بزاره اگر نه که خونه می مونم 

فردا‌کمکی داشتم کنسل کردم گذاشتم برا شنبه که فرداش همسرم میاد خونه تمیز باشه  

الان که نیست خونه هر جور باشه مهم نیست 😁

برنامم برا امروز اینه که 

شام درست کنم 

مرغا رو بشورم و بسته کنم بزارم فریزر 

کالباس درست کنم 

ظرفای شام دیشب رو بشورم .

خونه رو یکم سامون بدم 

همسرم رو بدرقه کنم 

نمازا 

داروها.  واقعا زیادن خودش یه پروژه ست بالای ۲۰ تا قرص من و پسرم با هم 🫡 

2810