2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043121 بازدید | 88174 پست
اتفاقا از این جواب هم استفاده کردم. میدونی چی میگه هر وقت من توی کارم از تو کمک خواستم توهم حقداری ا ...

آهاااااان،پس شما هم بگید هر وقت من تو کارهای شما دخالت کردم شما هم میتونید راجع به باکتری های سینکم نظر بدید...😄آیا هم اکنون بنده از شما نظری خواستم؟؟؟ 😁😁😁😁

البته شوخی بود،،،فقط خواستم جوّ عوض بشه.

إن شاءا... خدا همه مونو به راه راست هدایت کنه،خصوصاً آقایان رو.اللللهههههیییی آآآآآآممممییییننننن.🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

هر که را اسرار حق آموختند،مهر کردند و دهانش دوختند
اتفاقا از این جواب هم استفاده کردم. میدونی چی میگه هر وقت من توی کارم از تو کمک خواستم توهم حقداری ا ...

عزیزم با توجه به حرفاتون فکر کنم ایشون وسواس دارند برای درمان وسواسشون باید اقدام کنند. 

کل محیط اطراف ما پر از میکروبه ما که نمیتونیم کل زندگیمون رو بذاریم رو تمیزکاری، اون وقت دیگه پا و کمر برامون نمیمونه. 🙄

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اوایل چرا ولی وقتی میدونم شرایط تغییر نمیکنه چرا اعصاب خوردی ایجاد کنم ببین من بقدری ازش متنفرم الان ...

اگه همسرتون مشکل جدی مثل خیانت و دست بزن ندارند نمیشه کمی رو افکار و احساساتتون کار کنید تا حس خودتون بهتر بشه؟ چون واقعا با تنفر و کینه زندگی کردن سخته. 

آهاااااان،پس شما هم بگید هر وقت من تو کارهای شما دخالت کردم شما هم میتونید راجع به باکتری های سینکم ...

😄😄

چه جواب های خوبی

ولی خب من دیگه از اینجا به بعد سکوت میکنم و چیزی نمیگم

عزیزم با توجه به حرفاتون فکر کنم ایشون وسواس دارند برای درمان وسواسشون باید اقدام کنند. کل محیط اطرا ...

نه عزیزم

وسواسش فقط برای کارهای منه و آشپزخونه. 

بشددددت شلخته اس ها، یعنی بشدت. 

من ناخونام کشیده اس و اگه بلند بزارم خیلی دستام قشنگ میشه ولی چون ایشون روی بهداشت حساسه نمیشه😐

نه عزیزموسواسش فقط برای کارهای منه و آشپزخونه. بشددددت شلخته اس ها، یعنی بشدت. من ناخونام کشیده اس و ...

این خونه های نامرتب رو بهش نشون بده. بگو ببین مردم این جوری زندگی می کنن  

تو اینستا هست 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
نه عزیزموسواسش فقط برای کارهای منه و آشپزخونه. بشددددت شلخته اس ها، یعنی بشدت. من ناخونام کشیده اس و ...

عجب...

پس اگه بی نظم باشند که خیلی جای مانوور دارید.😁😁

هر که را اسرار حق آموختند،مهر کردند و دهانش دوختند
اگه همسرتون مشکل جدی مثل خیانت و دست بزن ندارند نمیشه کمی رو افکار و احساساتتون کار کنید تا حس خودتو ...

ببینید مشکل خیانت جای خودش مهمه 

ولی من همین هفته رفتم میوه خریدم 

دوکیلو خرمالو 

یک کیلو سیب زمینی 

یک کیلو پیاز 

یک کیلو شلیل 

نشستم تو ماشین 

یهو شروع کرد جیغ زدن که چرا این همه میوه میخری

واقعا جایی میمونه من رو احساس دوست داشتنم فکر کنم حالا خیانت نکنه حالا دست بزن نداشته باشه آدم میخوا ...

واقعا تحمل بعضی از ادمها و اخلاقها سخته. 

امیدوارم اوضاع بهتر بشه عزیزم.

2810