2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043065 بازدید | 88173 پست
خداواستون نگهشون داره حالاکه اینطوره به خودت سخت نگیر گفتم شاید بزرگ هستن بازیگوشی میکنن اتفاقا منم ...

ممنونم عزیزم🙏 خدا به شما و بچه های گلتون هم سلامتی بده. انشالله این روزها میگذرند و  این شیطنتها برامون خاطره میشن. 🥰

سلام دوستان عزیزم،شبتون به خیر و خوشی.مدتی هست که سر نزدم اینجا،امیدوارم حال همگی خوب باشه.من همچنان ...

سلام همینطور شما امیدوارم خوب و خوش باشید. 

منم ترجیحم گزینه ی اوله یعنی هر روز فقط یه بخش از خونه. اینجور انگار فکرم هم منظمتره. 

اما الان خودم این مدلی تمیز نمیکنم چون وقت نمیکنم. هر موقع که وقت داشتم یکی از جاها رو تمیزکاری میکنم. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیز دلم ❤️ سلام دوستای عزیز مگه چالش هفتگی تمیزی خونه رو انجام نمیدی ؟هر هفته پنج شنبه ها چالش ...

سلام عزیزم هفته قبل چالش رو نصفه رفتم کاری واسم پیش اومد دیگه به اون دلخواهی که میخواستم نشد فردا کامل انجامش میدم

تو تاپیک های رویا جون فعال نیستم ولی  کدوم تاپیکش هست چون چند تا هستن نمی‌دونم کدوم یکیه گلم 

برنامم برا امروز 

بیداری ۷ ❌️.      ۸ و نیم بیدار شدم 😐

نهار درست کنم  هویج پلو ✅️

زعفران بسابم و دم کنم ✅️

برا بابامم نهار بفرستم بدم شوهرم ببره ✅️

برم حموم ✅️

برم باشگاه ❌️ دیگه نرسیدم 

ظرفا رو بچینم ماشین‌ ✅️

ظرفا رو با دست بشورم ✅️

برم مغازه ✅️

بیام برم حموم ❌️

نماز ظهر ✅️

داروها ✅️

مغازه عصر تا شب ✅️

نماز شب ❌️

شام درست کنم✅️

اتاق پسرم رو مرتب کنم ✅️

لباسا رو بشورم و پهن کنم ❌️

نیم ساعت کتاب صوتی ❌️

جانبی.  رفتم برا خونه خوار و بار خریدم. کلی بادمجون خریدم که فردا باید سرخ کنم و کباب کنم 

رفتم خونه ی پدرشوهرم به مناسبت روز دختر برا من و خواهر شوهرم کیک خرید. دیگه شام رفتیم اونجا  

شام امشب گذاشتم برا فردا نهار 

خونه رو برقی کشیدم 

بطری های خونه ذو همه رو پر آب کردم 

گاز و کنار گاز تمیز کردم 

آها کلی انار دون کردم با همسرم آب انار گرفتیم 

آشغالا رو بردم سر کوچه 

ظرفای آبمیوه گیری رو شستم 

آشپز خونه رو دستمال کشیدم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
برنامم برا امروز بیداری ۷ ❌️. ۸ و نیم بیدار شدم 😐نهار درست کنم هویج پلو ✅️زعفران بسابم و دم ...

خدا حفظشون کنه مال من که انگار طلبکارن

ب من که هیچ ی زنگ نزدم به دخترام تبریک بگن منم تا زنگ نزن دیگه ن است میدم ن زنگ میزنم خیلی خودم رو کوچیک کردم 

همسرم هم میگه همش من زنگ بزنم درصورتیکه همسرم اصلا ب پدر مادرم زنگ نمیزنه شاید تو این ده سال سر جمع ۱۰ باز هم زنگ نزده

سلام عزیزم من که کدبانو نیستم ولی هر روز هر جا لازم باشه تمیز می کنم اختصاص به یک روز نمی دم

اختیار دارید،شکسته نفسی نفرمایید.😊

همین که گزارش میدید و فعالید یعنی کدبانو هستید.

ممنونم بابت نظرتون.خیلی خوبه.👌🏻

هر که را اسرار حق آموختند،مهر کردند و دهانش دوختند
سلام همینطور شما امیدوارم خوب و خوش باشید. منم ترجیحم گزینه ی اوله یعنی هر روز فقط یه بخش از خونه. ا ...

ممنونم عزیز دلم،سلامت باشید.

خیلی لطف کردید پاسخ دادید.

خیلی هم عالی.🤗

هر که را اسرار حق آموختند،مهر کردند و دهانش دوختند

سلام کارهای امروزم 

میوه ها رو بشورم بزارم یخچال 

بادمجون رو کبابی کنم و درست کنم بزارم فریزر 

بادمجون سرخ کنم بزارم فریزر  زیااادن 

گوجه تفت بدم بزارم فریزر 

لباسا رو بشورم و پهن کنم 

به بابام سر بزنم 

به مامان بزرگم سر بزنم 

نماز ظهر 

نماز مغرب 

داروها 

داروی سر 

ابچکون خلوت بشه 

ظرفا رو بشورم .

ظرفا از تو ماشین در آورده بشه 

اتاق پسرم رو مرتب کنم 

نهار و شام دارم 

آشپزخونه مرتب بشه 

پذیرایی مرتب بشه 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
خدا حفظشون کنه مال من که انگار طلبکارنب من که هیچ ی زنگ نزدم به دخترام تبریک بگن منم تا زنگ نزن دیگه ...

بابد مثل خودشون رفتار کنی 

سلام کارهای امروزم 

بگم امروز داغوووون شدم. یعنی کااااار کااااار اصلا به وضعی  دو دقیقه نشستم 

میوه ها رو بشورم بزارم یخچال ✅️

بادمجون رو کبابی کنم و درست کنم بزارم فریزر ✅️

بادمجون سرخ کنم بزارم فریزر  زیااادن ✅️

گوجه تفت بدم بزارم فریزر ✅️

لباسا رو بشورم و پهن کنم ✅️

به بابام سر بزنم ✅️

به مامان بزرگم سر بزنم ✅️

نماز ظهر ✅️

نماز مغرب ✅️

داروها ✅️

داروی سر ✅️

ابچکون خلوت بشه ✅️

ظرفا رو بشورم .✅️

ظرفا از تو ماشین در آورده بشه ✅️

اتاق پسرم رو مرتب کنم ✅️

نهار و شام دارم ✅️

آشپزخونه مرتب بشه ✅️

پذیرایی مرتب بشه ✅️

جانبی. رفتم خونه ی بابام دیدم بلههه مامانمم کلی بادمجون  گوجه انار گرفته.  انار رو دون کردیم گذاشتیم فریزر 

فریزرش  رو مرتب کردیم 

بادمجونای مامانم رو سرخ کردم 

کلی خونشون ظرف شستم 

آشپزخونشو  دستمال کشیدم 

اومدم خونه 

کلی خونمون ظرف شستم برا چیزایی که درست کردم 

گاز و کنار گاز افتضاح شده بود تمیز کردم 

شام و بردم و آوردم 

تازه همسرم کمکم کرد 

سلام کارهای امروزم بگم امروز داغوووون شدم. یعنی کااااار کااااار اصلا به وضعی دو دقیقه نشستم میوه ها ...

اها نهار فردای همسرم درست کردم 

بابد مثل خودشون رفتار کنی

دقیقا منم بهشون زنگ نمی‌زنم 

امروز مامانم اینا اومدن هرچند کم ی کم پول ب همه دادن 

شب خواهرم و دومادمون اومدن کیک و کادو گرفته بودن 

خالم اومد نفری ۲۰۰ به همه داد 

تو این موقعیت ۲۰۰ چیزی نیست طرف شعورش رو نشون داده ۲ کیلو شیرینی خریده دستش اومده واقعا ی سری شعور دارن ی سری فقط رو دارن

دقیقا منم بهشون زنگ نمی‌زنم امروز مامانم اینا اومدن هرچند کم ی کم پول ب همه دادن شب خواهرم و دومادمو ...

بعضی خانواده ها این مدلین  روز و مناسبات براشون مهم نیست 

مثل خانواده ی خودم راستش  براشون مهم نیست  مامان بابام رو میگم 

دیگه این مدلین چی کار میشه کرد 

باید ببخشی و بگذری  

تا حالا به این فکر کردی که بی تفاوت باشی ؟ 

من قبلنا برام سخت بود اما الان بی تفاوتم چندین ساله  

قبلنا مادرشوهرم اینا برا دخترشون فقط روز دختر میگرفتن بهش از جلو چشم من و جاریم کادو می دادن به ماهیچ. ما فقط نگاه  فکر کنم همسرم باهاشون صحبت کرد که برا منم چند سال میگیرن البته کیک خالی. کادوشون فکر کنم یواشکی به خواهرشوهرم میدن. قدیما هر سال طلا می خریدن 😁

بیشتر خانواده ی همسر همین مدلین بابا 

اینم بگم ته دلمه 😂

جاریم تولد گرفت بهش ۵۰ تومن کادو دادن ۵ سال پیش  خوب بازم کادوی  کمی محسوب می‌شد 

دختر خواهرشوهر تولد گرفت بهش طلا دادن  همون سال ۲ میلیون 

برا من که کادو نمی آوردن 😅😅😅

2810