2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043321 بازدید | 88176 پست

سلام به همگی صبحتون به خیر چه تاپیک خوب و پر انرژی واقعا آدم وقتی میخونه انرژی میگیره برای کاراش به خصوص من که بی انرژیم الانم یواش یواش میرم آشپزخونه برای دخترم که بهش قول داده بودم ظهر آش رشته بزارم و درست کنه عاشق آش رشتس دخترم اما تنبلیم میومد اومدم اینجا انرژی گرفتم فعلا خداحافظ تا بعد گزاشتن آش ان شاله برم به سراغ جارو برقی و حیاط شستن.

خواهرم هم بازی بچگیهام تمام دردای عالم و به جون میخرم که تو درد نکشی عشق خواهر میدونم موهات چقد قشنگ بود بازم موهات بلند میشه قشنگ میشه تو فقط غصه نخور 😭خواهرم همه کسم پاشو بیا اطاق و با چادر مامان نصف کردم برای خاله بازی ایندفعه جر زنی نکردم نصف بیشتر و دادم بهت 😭بیا برات قورمه سبزی که عاشقش بودی پختم بیا بخور بمیرم بمیرم برای خواهرم بمیرم که دیگه نمیتونی غذا بخوری .آقا جانم آقا دلم خونه آقا جان هم بازی بچگیهام ؟ نگیر از من یا صاحب الزمان ادرکنی.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گزارش من درباره خونه تکونی قالیشویی فرشارواورددیروزکف آشپزخونه طی و دستمال کشیدم چند سری فرشوانداختم همه جامرتب شد

پرده هاروبازکردم شستم پنجره هاروبکمک پسرم تمیزکردیم پرده ها ونصب کردم بوفه روجابجاکردم ظرفااشودستمال کشیدم وچیدم 

مبل پذیرایی هم گذاشتمشون وسط کف پذیرایی طی بکشم روی فرشاروجاروبرقی بکشم بعدبچینم پرده هارومرتب کنم اتاق خیاطی خودمم دیشب مرتب کردم مونده جاروبکشم

امروزم کاراتاق خودمونوتموم کنم بعدی کناره وموکت بادوتاپتودارم ک بایدشسته بشن اتاق دختراباخودشونه دارن تمیزمیکنن فرشوبندازن 

من فقط کشوهای پسرمومرتب کنم 

ازامروزاولین جلسه باشگاهمومیرم 

امروزم ساعت ۳همسروراهی کردم شهرستان کارپیش اومده دیگه خوابم برد

تازه بیدار شدم فقط قرصم خوردم یکمی بگذره صبحانه بخورم ب پسرمم صبحانه بدم 

دخترا دیگه خودشون کاراشونوانجام میدن😅دیه مستقل شدن قاطی مانمیشن

البته شام ونهارهمه دورهمیم 

نهارهم قیمه دارم فقط کته بزارم فعلاهمینایادم میاد

روزتون خوش😊

زندگی رو دوست دارم باهمسروبچه هام  
رها جان مامان یسناجونخدیجه جان عارفه عزیز خوبین؟

سلام سوگل جونم😍

شما خوبین؟کم پیدایین 

منتظر پست های پر انرژی و قشنگت هستم❤️

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده 🤲اگه دوست داشتین بگین تو تاپیک های مهدوی تگتون کنم💓
سلام به همگی صبحتون به خیر چه تاپیک خوب و پر انرژی واقعا آدم وقتی میخونه انرژی میگیره برای کاراش به ...

سلام عزیز

انشالله همیشه دور همدیگه پر انرژی باشیم 

حتما بیاین گزارش فعالیت ها تون رو به ما هم بگین🥰

سلام منم امروز بعد بیداری چندتا کار واجب داشتم بیرون ک باید انجام میدادم هیچ کاری نکردم اماده شدم رفتم اونارو تقریبا ۸۰ درصدشو انجام دادم اومدم ی باری از دوشم سبک شد چند روز بود همش امروز فردا میکردم قورباغه شده بود برا خودش 

رسیدم خونه پسرکوچیکمو خوابوندم اول بعد صبحونه خوردیم 

پاشدم خونه رو گردگیری کردم حیاط شستم باغچه هارو اب دادم ظرف هارو شستم جاروبرقی کشیدم  تلفنی با خواهرم و مادرم صحبت کردیم ناهار اماده کردیم خوردیم جمع کردم ظرف هاشو شستم پسر بزرگمو بردم حموم لباسشویی زدم دوباره جارو برقی ی قسمت هایی کشیدم پسرم چیپس ریخته بود پخش شده بود الانم ی چایی دم کردم دارم نت گردی میکنم پاشم شام بزارم دو سری دیگه لباسشویی باید بزنم فعلا همینا وسط ها هم چندباری جای پسرمو عوض کردم شیرش دادم 

میشه لطفا برام صلوات بفرستین  ممنونتون میشم
رها جان مامان یسناجونخدیجه جان عارفه عزیز خوبین؟

سلام سوگل جان من خوبم خدا رو شکر. شما خوبین؟ ⁦❤️⁩

چه خوب شد که پیام دادین. نبودنتون احساس میشد.‌ اگه وقت کردین دیر به دیر هم بیاین بازم خوبه. ⁦🥰

صبح ۹ نیم بیدار شدم.صبحانه خوردیم با دخترم.ظرف ها شستم.اجاق گاز تمیز کردم.برای شام برای بار اول همبرگر درست کردم گذاشتم فریزر که سرخ کنم فقط.چاشنی کنار همبرگر آماده کردم خیارشور.شربت آبلیمو درست کردم.پتو رو بند بود جمع کردم.حموم کردم.ماسک صورت گذاشتم.مولتی ویتامین خوردم.ناهار خوردیم.لباس های دخترم عوض کردم.میوه شستم گذاشتم یخچال آماده باشه که شب بخوریم.یه دور لباس انداختم ماشین.یخچال داخل و بیرونش دستمال کشیدم.لوبیا خیس کردم فردا قرمه سبزی درست کنم البته اندازه دو وعده میزارم که یکیشو فریز کنم.تاکنون ۴ ساعت هم تو گوشی بودم.لعنت به گوشی 

دلمه هم شد شام امشب هم ناهار فردا هم یک وعده هم فریز کردم پیچیدم گذاشتم داخل فریزر که هروقت خواستم ف ...

دلمه سر سفره کم اومد اونی که فریز کرده بودم هم شوهرم آورد خورد.در حال حاضر تو فریزر فقط یکم مایه ماکارونی دارم همین و بس

سلام 

شنبه رفتم سرکار تا ساعت ۳  برگشتم خونه یه کم استراحت کردیم

غروب وسایل جم کردیم اسنپ گرفتیم رفتیم خونه پدر همسرم، یکشنبه مجبور بودم برم سرکار و پسرا باید خونه پدر همسرم میموندن واسه همین تصمیم گرفتیم شب همونجا بخوابیم

دو تا خواهر همسرم و بچه هاشون هم اونجا بودن شب بچه ها به بهونه همدیگه خوابشون نمی برد و تا حدود ۲ بیدار بودن

صبح ۶ و نیم بیدار شدم رفتم سرکار ، دو ساعتی کار داشتم، تموم که شد برگشتم. وقتی رسیدم همه حاضر شده بودن بریم پیاده روی اربعین، منم همراهیشون کردم

حدود ظهر برگشتیم خونه و نهار همونجا خوردیم

بعد نهار اسنپ گرفتیم اومدم خونه خودمون ، یه ساعتی خوابیدیم و بعدش پن کیک و شام درست کردم رفتیم خونه خواهرم که روز قبلش اسباب کشی کرده بودن

همه ی کاراش رو انجام داده بود . دو ساعتی نشستیم و صحبت کردیم بعد ما رو رسوند خونمون

علی همش بی‌حال بود شب هم تب کرد سردرد هم داشت دارو دادم و تا صبح چند باری چکش کردم و دوباره دارو دادم

امروز صبح هم رفتم سرکار 

شهر اومدم خونه با فایزه نهار خوردیم و بعدش با پسرا دو سه ساعتی خوابیدیم (همه مون کمبود خواب داشتیم).

بیدار شدم خونه رو مرتب کردم، یکم کردکوی ی کردم، جاهایی که کثیف بود نپتون کشیدم

کیف علی رو شستم

لباسشویی روشن شد و لباس پهن شد

چایی دم کردم خوردم

حاضر شدیم با پسرا رفتیم فیله و قارچ سوخاری خریدیم( علی نهار میلش به غذا نبود نخورد، خداروشکر یکم شام خورد)

برگشتیم خونه 

سرویس رو با اب شستم

دوش گرفتم

اندازه یه هفته لباس خشک شده تا نشده داشتیم همه رو تا زدم گذاشتم کشو

اتویی ها جدا شدن ولی دیگه نتونستم اتو بزنم

یکم کنار علی جون دراز کشیدم بغلش کردم آروم بشه هنوز سردرد داره، نمی‌دونم گرما زده شده یا بخاطر سرماخوردگیه، امیدوارم زود خوب بشه

کرم پاکسازی م رو زدم

دارو علی رو دادم

امشب زودتر بخوابیم انشالله

سلام به همگی 

سوسن جون مغازه جدید مبارک پر خیر و برکت باشه برات ❤️

صبح ساعت ۱۰ پاشدم با بچه ها یکم رو تخت بازی کردیم اونا زودتر بیدارشده بودن و همسرم بهشون صبحانه داده بود و رفته بود ( باید زود بیدارشدن  عادت کنم ) ، دیگه گاز و تمیز کردم وکاشی ها و روی کابینت ها رو حسابی تمیز کردم ، چای و ناهار گزاشتم ، لباسشویی زدم  دو دور ، روکش تخت و شستم ، کفش بچه ها رو شستم ، هال و اتاق بچه ها رو جاروبرقی زدم ، لباس های دیروز و جمع کردم گزاشتم کمد  ، موهام و روغن زدم بعد رفتم حموم ، چند بار اسباب بازی جمع کردم ، ، امروز نشد برم باشگاه ☹️، رفتم دنبال بچه ها از مغازه ، یه شام  سبک گزاشتم ، ظرف و سینک تمیز شد ، فردا جایی میخوام برم انشالله همه چی درست بشه 😊

ارزش خودت رو بدون ، مالیات هم بهش اضافه کن 🦋
2810