2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043142 بازدید | 88175 پست
سلام قوم و خیش 🥰خوبی؟خوش اومدی دوست من🌹منم فقط تاپیک رویا فعالیت دارم و اینجا برام لذت بخشهمنم وقت ...

قربونت عزیزممم منم خوبم شکر خدا شما خوبیییی؟

مرسییی

اره دقیقا همینطوره عزیزم

خیلی دوست دارم اینجا هم فعال باشم ولی خب با وجو بچه داری(بچه کوچیک) و خونه داری تایمم خیلی کمه برا هر دوجا سر زدن😆 ولی پیامای تاپیک مدیریت رو همش میخونم، کنج دنجتم خیلی قشنگه😉

خدایا خودت مواظب عزیزانم باش🥺😚
سلام عزیزانمعزاداری هاتون قبول باشه انشاللهاین روزها:دوتا خرید قورباغه ای داشتم، یه دونه ش لباس خدمت ...

واااای زهرا جون خادم حرف میشی؟؟😍 برای ما هم خیلی دعا کن🙏

بعد مامانتون غوره فرستادن، شما چیکار کردین؟😅 فعلو درست ننوشتی بنظرم🤣

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام تا ده و نیم خواب بودیم خیلی حال داد 

صبحانه خوردیم و ظرفا رو گذاشتم ظرفشویی

ی سری لباس ریختم 

ناهار باقالی قاتق درست کردم برنج کلی دارم 

خونه رو جارو دستی کشیدم کلی مو جمع شد😩

گردگیری کردم 

بچه ها رو بردم حمام 

احتمال زیاد برای شام کباب تابه ای درست کنم 

ایشالا فردا میرم باشگاه ثبت نام کنم 

جواب چکاپ اومد متاسفانه مستعد دیابت هستم 

و عفونت ادراری خیلی کم دارم ولی مشکل دیگه نبود فقط ۳ تا فاکتور رو باید هر ۶ ماه چک کنم 

تصمیم گرفتم شبها برم پیاده روی

شام هم برنج نخورم

من برم یه کم به کارهام برسم حدود ساعت 6 دوباره میام شاهدونه جون هر روز منتظرتم من باید همیشه زور پش ...

سلام روز حوش من تازه با این تاپیک آشنا شدم

منم فوق العاده تنبلم اما عاشق تمیزی هستم و بهم آرامش میده

متاسفانه چن تا بیماری دارم ک تو این احساس تنبلی بی تاثیر نیست

میگرن دارم ک عملا ۳تا ۴ روز در هفته من رو درگیر میکنه و کلا از کار و زندگی میندازه و باید بخوابم چون بسیار شدید و طاقت فرساست الان هم بعد ۴ روز یکم بهترم

دوماه فهپیدم دیابت شدید دارم و قرص مصرف میکنم

با همسرم مشکلات زیادی دارم ک شدیدا عصبی و دپرس هستم

من حتب به خودمم نمیتونم برسم چ برسه به خونه و بچه 

همسرم رو تقریبا رها کردم زیاد کاری بهش ندارم

اما دوست دارم چند صباحی ک زنده ام برا دل خودم زندگی کنم و شاد باسم و تمیز باشم متاسفانه همه میدونن من خونه زندگی آشفته ای دارم کمکم کنید ممنون میشم❤❤❤🌺🌺🌺

سلام    خوب من به تنظیمات برگشتم 😁

امروزم 

باشگاه برم 

دوش بگیرم 

🐸  ۱    نمازا اول وقت 

داروها 

تخت و اتاقم مرتب بشه 

نهار درست کنم 

بازار هفتگی برم 

سرویس بشورم 

بالکن مرتب بشه و دستمال بشه 

لباسا شسته شه و پهن شه 

اتاق پسرم مرتب بشه 

بعد از ظهر نخوابم 

پذیرایی مزتب بشه 

عصر برم بیرون 

کیک درست کنم 

چند تیکه ظرف گنده ها رو با دست بشورم‌

ماشین خالی کنم 

میز نهار خوری دستمال بشه 

شام درست کنم 

گاز و کنار گاز تمیز شه 

جا کفشی و کناره هاش تمیز بشه 

فعلا 💪🏻💪🏻💪🏻🧡🧡🧡🧡

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
[QUOTE=2710228]من برم یه کم به کارهام برسم حدود ساعت 6 دوباره میام شاهدونه جون هر روز منتظرتم من با ...

سلام عزیزم 

دوست داشتین بیشتر به اینجا سر بزنین و برنامه تون رو بذارین حتما روتون تاثیر مثبت داره. 

سلام دوستان🌹🌹⁦♥️⁩امروز ۷ بیدار شدم. برای همسرم صبحونه املت درست کردم و یه عالمه ظرف شستم دیشب مهما ...

به فردی که چند روزی بود باید بهش زنگ میزدم زنگ زدم. 

پتو رو شستم و گذاشتم تو حموم نذاشتمش رو بند. متاسفانه یه بار دیگه باید بشورمش. 

بافتنی نکردم اصلا وقت نکردم. بچه ها ساعت ۱۱ به زور خوابیدند منم با اینکه اخر شب خیلی کار داشتم نمیدونم کی خوابم برد. 

سلام سلام

امیدوارم همه خوب باشین

ی عالمه غر دارم ولی تو دلم بمونن بهتره

از دیروز ظهر آب نداشتیم آشپزخونه رسما ترکیده

نمیام نت تا

ظرف بشورم

لباس بشورم یک سری

نهار بپزم

دو طبقه از یخچال و تمیز کنم

آبچکون و خالی کنم

روی کانتر و اپن خلوت شه

دستمال کشی گاز و کانتر

برمیگردم با گزارش

سلام خوب من به تنظیمات برگشتم 😁امروزم باشگاه برم دوش بگیرم 🐸 ۱ نمازا اول وقت داروها تخت و ا ...

سلام سوسن جون ، خداااااروشکر🙏😍😍😍

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...

سلام   

یکی از راهکارهایی که به من خیلی کمک کرده، استفاده از تکنیک "5 دقیقه" هست.   

هر وقت کاری رو به امروز و فردا می‌ندازم، با خودم می‌گم که فقط 5 دقیقه شروع کنم. اینطوری استرس انجام کار از بین می‌ره و بیشتر اوقات وقتی شروع می‌کنم، ادامه دادنش برام راحت‌تر می‌شه. این روش رو برای تمیز کردن خونه، زنگ زدن به دوستام و حتی شروع پروژه‌های بزرگ‌تر استفاده می‌کنم. امتحانش کنید، شاید برای شما هم مؤثر باشه! 🌟

من از سرزمین نظم اومدم ، از نظمستون ، جایی که کلی روش های جالب و محصولات متنوع وجود داره😃
واااای زهرا جون خادم حرف میشی؟؟😍 برای ما هم خیلی دعا کن🙏بعد مامانتون غوره فرستادن، شما چیکار کردین ...

چشمانم حتما🥰🥰

غوره ها رو تمیزش کردم🥴🥴🥴 نمی‌دونم چرا گوشیم تمیزش رو آمیزش ویرایش می‌کنه🤦🤦😁. 

2810