سلام عزیزم
من کامل درکتون میکنم و میتونم کامل تصور کنم الان در چ وضعی هستی
چون خودم خونه ۵۰ متری زندگی کردم
اصلا ب خودت سخت نگیر چون باعث میشه بیستر حساس بشی و آستانه تحملت پایین بیاد
سعی کن تا حد امکان با جا ب جا کردن مبلمان و دکور فضا رو باز تر کنی
خوب ب خونه نگاه کن قسمت های پنهان یا پرتی رو پیدا کن هرچند و ایده ایجاد فضا رو برای این مکانها ب کار ببر هرچن کوچک ول کمک کننده هست
من ی فضا ابتدا آشپزخانه و انتها حال دقیق جفت کابینتهای آشپزخانه میشد ی کمد ۳ تیکه سیال سفید رنگ زدم ک روی همدیگه قرار میگرفتن تیکه پایین ۴ تا کشو بزرگ ، تیکه وسط ی قسمتش آویز لباس ، ی قسمتش طبقه دار و تیکه بالاش باکس بزرگ...خیلی خیلی برام کمک کننده بود حالا چرا رنگ سفید و سیار سفارش دادم چون کمد بزرگبود رنگ سفید فضای خونه رو کوچیکتر نشون نمیداد و میخواستم اگه خونه جدید رفتم با خودم ببرمش جالبه برای خونه جدید کامل ب دکور میخورد چون کمدها دقیق همون رنگ هستن ک مدتی تا دکور اتاق دخترم رو تو خونه جدید آماده کنم تیکه وسط و باکسش رو اتاق دخترم گذاشتم دلاور رو خیاطخونه
دوباره پشت در ورودی رو ی کمد هم رنگ مبلمان سفارش دادم ک پایینش دو طبقه درب دار برای جا کفشی و بالاش ۳ طبقه بعنوان کتابخونه خیلی خوب بود و ب نظم خونه کمک کرده بود جالبیش این جاست ک همین کمد هم دوباره برای خونه جدید استفاده شد ی قسمتی از اتاق پسرم انگار سفارشی برای اون قسمت ساخته شده بود بعد از دکورا کامل با اتاق ست شد
و اینکه داخل ی کمد دیواری داخل اتاق داشتم ک تا حد امکان رختخواب ها رو جمع و جور و مرتب داخلش چیده بودم ک حجمشون پایین بیاد بالای رختخوابها خالی بود ی میله وصل کردم و بعنوان آویز لباس چون کمد رختخوابها بود طولش زیاد بود ی عالمه لباس آویز میکردم اونجا
ی کابینت فلزی گذاشته بود داخل تراس
داخل حال ی پنچره کوچیک ب سمت پاسیون داشت ک ی پرده زبرا داشت خراب شد پارچه پرده ای سفید خریدم و اون دیوار رو سرتا سر پرده زدم دقیق مثل سالنی ک پرده خوره در واقعه پشت پرده بیشتر دیوار بود تا پنجره ولی فوق العاده شد هم خونه روشنتر و بزرگتر نشون داده میشه هم جلوعه فوق العادهای ب خونه داده بود پشتش هم وسایل اضافه میزاشتم مثل خلقه ورزشی😁😁
و در حد امکان سعی میکردم لباس یا هرچیزی رو منظم بزارم ک جا کمتر اشغال کنه
زیر کابینتها اگه پایه هاش بلند باشه میتونی بدی برات زیرشون رو کشو بزنه برات چن مزیت داره نیاز ب دستمال کشی نداره،آشغال زیر کابینتها جمع نمیشه و چندتا کشو بزرگ بهت تحویل میده