2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043202 بازدید | 88175 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای گلم، خوبین؟ آقا من دیروز کلی کار کردم نتونستم اینجا بنویسم خیلیاش یادم نمیاد. امروزم بیشتر روزو خونه نبودم.در کل:

🍀همه خونه نظافت شد

🌱چند دور لباس شستم و تا کردم

🍀2 کیلو بادمجون سرخ کردم

🌱آشپزی کردم

🍀مطالعه کردم

🌱حمام رفتم،مجلسی حمووووم دو ساعت خودمو سابیدم😂

🍀خونه رو برای شروع عزای آقا امام حسین سیاه پوش کردیم🖤

و....

دخترا این شبها و روزها هرجا بودیم برای هم دعا کنیم. غم اهل بیت مقدسه، ایام محرم که فرق میکنه، واقعا حض معنوی ببرید از این روزها. خیلی التماس دعا🙏😘😘😘😘

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...

سلام من هر ساله خونه ام رو سیاه پوش میکنم 

امروز هم اینکار رو کردم التماس دعا 

گردگیری کردم خونه رو 

فکر نکنم با بچه ها بتونم برم هیئت هرکس رفت لطفا برای من و بچه هام دعا کنه 

برای بچه ها تیشرت سیاه سفارش دادم 

سلام عزیزان. منم میخوام از امروز برنامه هام رو بنویسم شاید بتونم بهتر انجامشون بدم.چند وقتی هست که م ...

سلام عزیرم❤️

خیلی خوبه ک همیشه تلاش کنیم برای تغییر اونم مثبت👌

من خودم بشخصه از اینستا متنفرم چون یکی از بزرگترین دزدهای زمان هست همین ک واردش بشی چنان زمانت رو ب سرقت میبره ک اصلی متوجه نمیشی از کجا خوردی

من فقط زمانی ک کار مهمی داشته باشم ازش،استفاده میکنم اونم کاری ک ب نفع و صلاح و ارامش خودم باشه ن اینکه اینقدر بچرخم ک  تبلیغات کارای بقیه رو ببینم

بهتره این مورد رو کنترل کنی الان همونایی ک نشستی صبح تا شب پستشون رو دیدی و لایک کردی  میان بهت بگن خوب چ اشکال داره چاق شدی بیا رایگان کلاس ما ورزش کن یا خیلی چیزای دیگه

در مورد تغییر بهت بگم

ک همیشه تغییر از منفی ب مثبت بشدت بشدت سخت تر از مثبت ب منفی هست

مثلا الان اگه بخوای خونه رو کثیف کنی خیلی راحت تره تا بخوای  خونه رو تمیز و مرتب کنی

میدونی علتش چیه‌؟

چون اون ریئس و فرمانده بدن ما ک اون بالا نشسته و مغز نام 

دارد بشددددت فرمانده ای راحت طب میباشد و اصلا دوست نداره خودش رو ب دردسر بندازه و از نقطه امنش خارج بشه

برای همینه وقتی میگیم بزار پا شم خونه رو تمیز کنم یهو بهت میگه ن حالا این پستم ببین حالا ی کم بخواب بعد تمیز میکنی

یا میگی میخوام رژیم بگیرم میگه حالا بزار از فردا،از شنبه،حالا بزار این شیرینی رو بخورم چیزی نمیشه که

تمام این کلنجار رفتن ها فقط ب این خاطره  ک فرمانده نمیخواد خودش رو درگیر کنه اگه بخوای شروع ب فعالیت کنی مجبوره از نقطه امنش بیاد بیرون و اطلاعات بگیره ،پردازش کنه،خروجی بده بیرون

پس مواظب این فرمانده تنبل باشیم زمانی زرنگ میشه ک برای مدتی طولانی اطلاعات تغییر داده شده رو ب طور مرتب ب خوردش بدیم ک بهشون عادت کنه ک ما بتونیم تغییر مثبت مون رو تثبیت و ب سرانجام برسونیم

دوست عزیز

امیدوارم از گفته هام نرنجیده باشی

فقط چون دوست داشتم قوی وارد بشی فکر کردم لازمه دونستن اینا هرچند مطمئنم خودت کامل میدونستی ولی گاهی،انگار یکی دیگه بهمون میگه اثرش بیشتر میشه🙈🙈

بچه های اینجا میدونن من تو تایپ کردن خیلی کندم

همین متن بخدا ۴۵ دقیقه زمان برد فقط ب عشقت نوشتم 

چون خودم عاشق تغییر و بازی با مغز هستم

❤️🥰❤️

سلام بچه‌ها 

امروز اصلا نتونستم روتین روزانه زندگی رو انجام بدم

چون خیلی بیرون رفتم و اومدم

غذا فقط ی برنج گذاشتم

ی عصرونه کیک ک دخترم زحمتش رو کشید

نزدیک ب ۱۰ کیلو لوبیا سبز دختر داییم برام فرستاده همچنان 

باهاشون مشغولم

این بود گزارش من

بچه ها 

ی پیشنهاد

نظرتون چیه از ایده های نظم و نظافتی ک برای انجام بهتر و راحت تر و سریعتر کارامون ب کار میبریم صحبت کنیم

یعنی فقط گزارش کاری ندیم

بنظرم اینجور حال و هوای تاپیک جذاب تر میشه

2810