2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043222 بازدید | 88175 پست

سلام من تقریبا ۳ روزه دارم ی رژیم شوک یک هفته این میگیرم امروز روز سوم 

صبح تا ۱۰ خوابیدیم 

بعد صبحانه دوتا فریزر ها مرتب شد 

فیله مرغ گذاشتم بیرون برای خودم و بچه ها ناهار بزارم 

لباسشویی رو جرمگیری کردم 

ظرفشویی روشن کردم 

حوله های شسته شده رو جمع کردم 

برای خودم حوله یزدی سفارش دادم خواهرم خیلی تعریف میکرد 

ی عروسک سالیوان خریدم برای خودم عاشقشم 

کادوی تولد خواهرم سفارش دادم برای مادرم کرم ضد چروک و دور چشم گرفتم ما مرداد ماه کلی تولد داریم مامان آبجی داماد برادر شوهر

احتمالا عصر برم پیاده روی 

شام هم شاید خورشت بزارم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خییییییلی دوست دارم مغازه ت وقتی آماده شد رو ببینم🥰🥰🥰🥰

حتما ادرس پیجشو میزارم 😊😘 

ازش عکسم تو سایت میزارم 😁

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
سلام من تقریبا ۳ روزه دارم ی رژیم شوک یک هفته این میگیرم امروز روز سوم صبح تا ۱۰ خوابیدیم بعد صبحانه ...

عکس عروسک پلیز 😊😻

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

سلام خانما من الان این تاپیک رو دیدم متن اولش رو ک خوندم دیدم چقدر به احوالات خودم شبیهه 

من خیلی تنبلم و همه کارها رو به تعویق میندازم مثلا الان ۱ سال و خورده آیه میخوام گواهینامه بگیرم همه دورو بریام با من ثبت نام کردن گواهینامه گرفتن حتی ماشین هم خریدن ولی من هنوز سر همون پله اول هستم 

ی کم انگیزه بدید برم بگیرمش این لعنتی رو 

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔
سلام خانما من الان این تاپیک رو دیدم متن اولش رو ک خوندم دیدم چقدر به احوالات خودم شبیهه من خیلی تنب ...

همین فردا برو دنبال کاراش 

منتظزیم بیای بگی که چی کار کردی 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻

همین فردا برو دنبال کاراش منتظزیم بیای بگی که چی کار کردی 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻

کلاس و همه رو رفتم فقط مونده آزمون 

هی هر دفعه روز آزمون ی بهانه می‌تراشد و نمیرم 

ولی هفته دیگه سنگ از آسمون بباره میرم 

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔
2810