2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043175 بازدید | 88175 پست
سلام دوستان خوبم ⁦امیدوارم حالتون خوب باشه. ⁦❤️⁩چند روز نتونستم همراهتون باشم. امروز بالاخره فرصت کر ...

سلام

خونه نو مبارک😍،اللهی همیشه صدای خنده هاتون توش بپیچه🤲

منم اینجور مواقع روم نمیشه بدون خرید بیام بیرون😅

کمد تو بالکن تمیز کردم فردا راحت باشم

سلام به همه ی دوستان عزیزم.امیدوارم همگی شاد و سلامت باشید.

وسلام ویژه خدمت شما سوسن جان.

چقدر این کمد بالکنتون رو دوست داشتم.دلم میخواد منم یکی داشته باشم.خیلی نظم میده به وسایل.از لحاظ بصری هم چشم نوازه....🤗👏🏻👏🏻👏🏻👌🏻👌🏻👌🏻

هر که را اسرار حق آموختند،مهر کردند و دهانش دوختند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام و خدا قوت به همه دوستای خوبم😍ان شاءالله که خوب و خوش باشید🤲نتیجه این ترم زبانم هم اومد و از ۱ ...

تبریک فراوان خدیجه جان.بانوی نمونه.😘😘

سلام دوستان خوبم ⁦امیدوارم حالتون خوب باشه. ⁦❤️⁩چند روز نتونستم همراهتون باشم. امروز بالاخره فرصت کر ...

خیلی خیلی مبارک باشه.خونه ی جدید حال و هوای خیلی خوبی داره.إن شاءا... بهترین لحظات زندگیتون رو توی خونه ی جدیدتون تجربه کنید.🤲🏻

سلام صبحتون به خیر خانما اینجا بعد از تموم شدن کارها میاین گزارش میدین یا صبح اعلام میکنید چه کارهای ...

خب من از صبح خونه نبودم الان رسیدم 

فرصت نمیکنم تاپیک رو بخونم خیلی خیلی کار دارم 

مینویسمشون تا شب ببینم چقدرش انجام شده 

مرتب کردن سالن و آشپزخونه 

تمیزکردن گاز و پشت گاز 

جارو سالن و اشپزخانه 

طی اشپزخانه 

پختن شام

دو سری لباس باید بریزم تو ماشین 

لباسهای شسته شده باید مرتب بشن برن سرجاشون 

گردگیری و اتاق خودمون و اتاق بچه باشه برای فردا 

امشب فقط ظاهر خونه تمیز بشه کافیه چون بیرون بودم و خسته هم هستم 

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
سلام به همه ی دوستان عزیزم.امیدوارم همگی شاد و سلامت باشید.وسلام ویژه خدمت شما سوسن جان.چقدر این کمد ...

فدات     

اره خیلی خوبه   همه چی رو میریزم توش  بالکن همیشه مرتبه 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
سلام به همه ی دوستان عزیزم.امیدوارم همگی شاد و سلامت باشید.وسلام ویژه خدمت شما سوسن جان.چقدر این کمد ...

این مدلشه    از روش می تونی بسازی    خیلی خوبه 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
خانما کسی تا حالا تو فر برقی میوه خشک کرده؟؟یه کلیپ دیدم میگفت میشه،بعد من دیشب امتحان کردم سیب گذاش ...

فکر می کنم باید سیب رو نازک نازک برش بزنی و دما رو رو کمترین درجه بزاری و مدت بالاتر 

نمی دونم‌چرا از زشتی پیراهن خندم گرفت  فکر می کردم بنویسی به قدری خوشگله ...

خونه هم  به خو‌شی و تندرستی  

[QUOTE=344679227]فکر می کنم باید سیب رو نازک نازک برش بزنی و دما رو رو کمترین درجه بزاری و مدت بالاتر [/QU

خیلی نازک بریدم ،دما هم کم بود البته نه کمترین،حتی گفته بود در فر رو یکم باز بزار که بخار خارج شه اونم انجام دادم.

باز امتحان میکنم ایندفعه با کمترین دما،ممنونم که گفتی😘

2810