2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043338 بازدید | 88176 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلاااام دوستای گلم نمیدونم چرا اصصصلا فرصت نمیکنم بیام اینجا گزارش بزارم، با اینکه تو نوت گوشیم کار ...

😀🌹

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

امروز من 

نهار رفتیم خونه ی مادرشوهرم 

ظرفا رو اونجا شستم  به زور 

شام پختم 

نهار فردای همسرم رو پختم 

نمی دونم چرا ماشین ظرفشوییم ارور میداد انگار درش از بالا کیپ نمیشه   نمی دونم همه ظرفا رو کثیف شست   دوباره امشب زدم  کسایی که دارن راهنمایی کنن تا حالا سده براتون این طوری ؟ 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
سلاااام دوستای گلم نمیدونم چرا اصصصلا فرصت نمیکنم بیام اینجا گزارش بزارم، با اینکه تو نوت گوشیم کار ...

سلام دوست عزیزم.

نگران نباشید،إن شاءا... که چیز مهمی نیست.

شاید حساسیت فصلی باشه،یا به چیزی حساسیت داشته باشه غذایی،میوه ای...

إن شاءا... هرچه زودتر حالش خوب خوب میشه.🤲

هر که را اسرار حق آموختند،مهر کردند و دهانش دوختند

سلام 

ان شاءالله که حال دخترتون هرچه زودتر خوب بشه🤲

برای سرفه هاش از عطاری شکر تیغال بیارید ،چند وقت پبش دختر من اینجور شده بود و یکی از دوستان اینجا بهم معرفیش کرد،متاسفانه یادم نیست اسم دوستمون چی بود🥺

عطاری هم رفتم گفتم دخترم بدجورسرفه میکنه اوناهم گفتن شکر تیغال،طرز تهیه اشم اینطوره که سه تا دونه اشو بشور(اسمش شکره ولی هیچ شباهتی به شکر نداره😄) اگه سالم بودن بشکن داخلشو بشور چون ممکنه حشره داخلش باشه،البته حشره ها مردن😅 بعد با یه لیوان آب بزار رو گاز بجوشه وقتی خوب پخت و نرم شد یه لیوان شیر اضافه کن یکم دیگه بجوشون،از صافی رد کن با عسل یا نبات براش شیرین کن بده بخوره ،من  سه،چهار بار به دخترم دادم خوب شد خدا رو شکر.

(شیر رو که اضاف کردی زیاد نجوشون چون شیر ته میگیره)

امروز من  نهار رفتیم خونه ی مادرشوهرم  ظرفا رو اونجا شستم  به زور  شام پختم&n ...

🥺🥺🥺

مال منم چند وقته مشکل پیدا کرده آب نشت میکنه از زیرش،نمیدونیم مشکل کجاست ،نوع ارورش رو که تو نت میزنم میگه عدم تخلیه آب ،ولی لوله هاش گرفتگی ندارن🤔

حالا قراره ببرن تعمیرکار🥺🥺🥺

2810