2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043381 بازدید | 88176 پست

سلام   برنامم برا امروز

باشگاه برم 

فستم  کالریم   ۷۰۰ببندم 

حموم برم 

ظرفای دیروز بشورم 

نهار درست کنم 

شام درست کنم 

اتاقم پسرم بازار شام درست کرد  مرتب کنم 

لباس خشک ها رو تا بزنم بزارم سر جاش 

چای سبز بخورم 

با پسرم  سه تا ۴ ساعت درس کار کنم 

پذیرایی مرتب بشه 

نهار فردای همسرم رو درست کنم 

فعلا 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من صبح موهام شونه زدم وگیس کردم دارم سعی می کنم مرتب باشم ومتوجه شدم لباس خونگی ام با اینکه دوماه خریدم ولی کیفیت نداره وقشنگ نیست باید سر فرصت عوض اش کنم.خونه مامانم یه چایی خوردم وفعلا کار خاصی ندارم می خوام روی چیزای مثبت تمرکز کنم وبه چیزایی که ناراحتم می کنه ویا اصولا به من ربطی تداره فکر نکنم.هفته گذشته با دخترگ بداخلاقی کردم سر ماجرایی چندروز اعصبی بودم انگار داره برام عادت میشه باید اصلاح بشه.در مورد مسئله ای باید وارد یه جنگ تمام عیار با ژنتیک ام بشم امیدوارم موفق شم

شادی صدام کنید
گزارش من بعد مدتها🥺 صبح با صدای بارون بیدار شدم و یادم اومد لباسا تو حیاطن زود بلند شدم اوردمشون د ...

عزیزم انشالله مشکل کلیه تون زودتر برطرف بشه

مراقب خودتون هم باشین در کنار همه مراقبت هایی که از خانه و خانواده دارین بانو جان ❤️❤️🌹🌹

مرسی عزیزممم🥰🥰 سوسن انقد الکی برید که خودمم باورم نمیشد. پشت انگشت اشاره م افقی برید. بد جایی بود ...

من بعد ار مدتها اومدم و دارم پراکنده میخونم 

ای وای انشالله که زودتر بهتر بشه دستتون 

یه سری پماد برای ترمیم زخم هست 

سلام زهرا جان ،دستتون بهتر شده؟ بازرس که نباید بگه کی میاد،،،مگه نباید سرزده بیاد؟؟ 😉 اهم ا ...

سلام عزیزم🥰❤️

بازرس ما از یه ماه پیش تاریخ مشخص کرده 😁😁. اینا آخه فرق دارن واسه تمدید مجوز میان،از قبلش باید هماهنگ باشه

من بعد ار مدتها اومدم و دارم پراکنده میخونم  ای وای انشالله که زودتر بهتر بشه دستتون  یه ...

قربونت عزیزم🥰❤️.

گفت چند روزی هیچی استفاده نکنم تا کاملا خشک بشه، باید یکم صبوری کنم بعد انشالله رو بحث ترمیمش کار کنم🥰

من دیشب بدن درد شدید گرفتم متاسفانه حلما هم هر ی ساعت بیدار می‌شد نمیدونم ترسیده بود یا چی ساعت سه و نیم دیدم انگار بدنش گرم شده بیدار شد استامینوفن دادم بهش و متاسفانه تپش قلب من شروع شد کنار بدن درد بدنم خیس عرق شد تا ۵.۳۰ مدام بالا سرش بودم دیدم انگار بهتره خوابیدم تا ۸ النا رو بردم بخاطر جشن الفبا دیر رفت سریع بردم برگشتم خونه خسته ام دوست دارم برم جایی که هیچکس نباشه فقط ی ماه بخوابم 

سلام دوباره

از گزارش قبلیم:

کمد دیواری یکم بهم ریخته شده بود،مرتبش کردم جارو کشیدم، دربهاش رو شیشه پاک کن و دستمال کشیدم

باکس تی وی رو شیشه پاک کن و دستمال کشیدم

مبلهای رو گردگیری کردم

تراس رو جارو زدم

هال رو مرتب کردم جارو کشیدم

یخچال رو تخلیه کردم ، قطعاتش رو شستم، خروجی ها رو مدیریت کردم و تمیزش کردم دوباره چیدم

علی جون اومد. نهار. خوردیم

ماست درست کرده بودم گذاشتم یخچال

لیست خریدم رو دارم تکمیل میکنم

یکم استراحت کنم برم سراغ بقیه ش:

آشپزخونه باید تمیز بشه جارو بشه

راهرو اتاق پسرا سرویس و حمام و  ورودی خونه هنوز مونده

یسری خوردنی هم تو یخچاله که باید سریعتر خورده بشه وگرنه اسراف میشه