2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043431 بازدید | 88177 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام از،سال ۱۴۰۳ به ۱۳۹۳🙏

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

دهسال پیش چه بهتر،بود😭 پدر و مادر داشتم و ارزانی هم داشتیم

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

اره سرفرصت باید برم وقتی عصبی میشم اصلا کنترل روی رفتارام ندارم امروز بدجور پسرمو دعوا کردم ک عذاب و ...

عزیزم 😔

کاملا درکت میکنم

میدونی روانشناس بهم چی گفت در این رابطه

گفت توهم حق داری عصبانی بشی تو انسانی ربات ک نیستی

چطوری تونستی حرفهای نگفته من تایپ کنی؟

دقیقا همینطور بود الان دو روز مونده به جراحی ام یه داستانی درست کرد که بیا وببین.من خیلی سعی می کنم کنار بذارمش ولی هر بار یه داستانی درست می کنه که دوباره رابطه شروع کنه.

تقریبا سه سالی هست۶  ماه قهریم یه هفته آشتی انقدر باید ادامه پیدا کنه تا بپذیره دیگه نمی تونه من اون جوری که دلش می خواد داشته باشه امیدوارم موفق بشم.

شادی صدام کنید
سلام دوستان خوبم ♥️ خدیجه جان خوشحالم که اومدی، ان شاء الله زود خوب بشی  زهرا جانم امیدوارم د ...

ممنونم عزیزم🥰🥰

انشالله شما هم زودتر رو به راه شی

وقتی مامان خونه مریض باشه کل خونه بی حوصله میشه. استراحت کن زود خوب بشی❤️❤️

بچه ها این عکس لباسم به جز کفشم که از قدیمه    

سوسن باورت نمیشه منم این ترکیب رنگ رو دیروز پوشیدم و وچقدددددر باهاشون حالم خوب بود🥰🥰🥰، رنگ روشن حس سرزندگی میده به ادم.

بهت میاد عزیزم ❤️❤️❤️❤️

چطوری تونستی حرفهای نگفته من تایپ کنی؟ دقیقا همینطور بود الان دو روز مونده به جراحی ام یه داستان ...

امیدوارم خودش به زودی ازت ناامید بشه و سمتت نیاد

ارتباط با آدمای سمی واقعا انرژی مثبت ادو رو تخلیه میکنه

سلام روزتون قشنگ

امروز صبح بیدار شدم وسایل علی جون رو آماده کردم تا با باباش بره مدرسه ولی گفت سردردم و نمیرم

باباش چند باری تلاش کرد راضیش کنه ولی گفت سر دردم باشم رفت🤐🤐‌. زمان ما باید گواهی فوتمون رو می‌بردیم مدرسه تا غیبتمون موجه بشه😁😁🙃🙃. حالا اینا خودشون تصمیم میگیرن کی برن کی نرن🥴😎.

بهش گفتم خب سردردی بخواب گفت خوابم نمیبره رفت گشت واسه خودش خوراکی پیدا کرد تلویزیون روشن کرد و نشست تلویزیون دیدن و بعدشم حوصله ش سر رفت، اومد داداششو بیدار کرد. من که هیییییچ گونه علایمی از سردرد توش نمیدیدم،چند باری یادآوری کردم مگه سردرد نداشتی؟ میگه داشتم الان خوب شدم😏😏

فایده اومد و با هم صبحانه خوردیم 

هال و آشپزخونه رو مرتب کردم گردگیری کردم و جارو زدم

حاضر شدم اومدم بیرون 

رفتم اداره بیمه گفت برو یه شعبه دیگه

تو مسیر شعبه بعدی هستم

ساعت یک باید جایی باشم که تازه یادم اومده آزمون هم داره

دیشب متوجه شدم ازمونش از ۵ تا کتابه🤐😁. دیشب یکم مطالعه کردم ولی تموم نشد و فقط بخشهایی رو سریع خوندم بدونم ماجرا چیه.

برگشتم خونه، بقیه خونه رو مرتب کنم و جارو بزنم

نهار خورشت بامیه گذاشتم

سلام دوست عزیز. روحشون شاد باشه.🤲

تنتون سلامت عزیزم

عزیزم 😔 کاملا درکت میکنم میدونی روانشناس بهم چی گفت در این رابطه گفت توهم حق داری عصبانی بشی تو ...

مشگلم با عصبانی شدنم نیست چون واقعا پسر بزرگم بدجوری شلوغه و رو مخ میره حق دارم عصبانی بشم . مشگلم با واکنش هامه مثلا قبلا وقتی بد غذا بود بهش خوراکی نمیدادم تا ی مدت تا خوب بشه صبوری میکردم در مقابل رفتار هاش ولی الان هم داد میزنم سرش هم بازم خوراکی میدم چون هم وقت نمیکنم هم حوصله نق زدن ها اذیت کردن هاشو ندارم این حالا ی نمونش بود .

میشه لطفا برام صلوات بفرستین  ممنونتون میشم

من دیروز عصری پسرمو بردم شهربازی 

اومدیم ی دور ظرف شستم 

پلو گزاشتم خورشت داشتیم

اب هویح گرفتم و سایل هاشو شستم 

ابچکون خلوت کردم 

ی دوش گرفتم خودم 

حالا امروز از صبح خونه رو مرتب کردم 

برا صبحونه پنکک درست کردم 

ناهار اماده کردم وسایلشو برم الان بزارم 

سه دور لباسشویی زدم 

داروهامونو خوردیم بقیشم شیر دادن تعویض پوشک روتین پوستی کارهای همیشگی