2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043351 بازدید | 88176 پست

سلام برنامه ی دیروزم

کالریم رو ۱۳۰۰ ببندم ✅

مواد کباب امشب رو اماده کتم و مزه دار

کنم ✅

اتاق پسرم مرتب بشه ❌

نهار بپزم ✅

داروها ✅

قهوه ✅

چای سبز ✅

باشگاه برم ✅

حموم برم ✅

پذیرایی مرتب بشه ✅

جالباسی و جا کفشی مرتب بشه ✅

ظرفای نهار و شام دیشب شسته بشه ❌

ابچکون خلوت بشه ✅

لباسا شسته بشه و پهن بشه ✅

لباس خشک ها تا زده بشه ❌

میز نهار خوری مرتب بشه ✅

آشپزخونه مرتب بشه ❌

جانبی   رفتم خونه ی بابام  بهش سر زدم

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

صبحتون بخیر. 💙 من امروز ساعت ۶ بیدار شدم و تا الان کار مفیدی انجام ندادم.  کارهای روتین امرو ...

رها جان تو منی یا من توام ما دیشب که بعد از جشن اومدیم خیلی اعصبانی بودم ولی به خاطر جایزه آخر ماهم صبوری کردم.

راجبع غیبتم دیروز وامروز کلی غیبت داشتم 😔اابته سعی کردم مدیریت اش کتم که در حد همون نظر در مورد لباس باقی بمونه وافراد قًضاوت نکنم یا ....هی حرف می زدیم باز وسط اش جمع اش می کردم.

شادی صدام کنید

یه سری لباس شستم ماکروفر حسابی تمیز کردم.سرویس بهداشتی سبک شستم.سطل زباله ها خالی کردم.دو سه ساعتی مهمون داشتم.یه ساعتم خوابیدم.شام گذاشتم.کارای دخترم انجام دادم.برنامه امروزم تیک خورد.برای هر روزم یه برنامه نوشتم که انجام بدم برای امروز گوش دادن یا خوندن دعای توسل بود.فعلا همین.

روزانه وبا برنامه که انجام میدی واقعا کارا سبک تره‌

شادی صدام کنید
رها جان تو منی یا من توام ما دیشب که بعد از جشن اومدیم خیلی اعصبانی بودم ولی به خاطر جایزه آخر ماهم ...

عزیزم امروز اتفاقا با یه مشاور صحبت کردم کلی از افکار و احساساتم گفتم.

ایشون گفتند که احساسات مختلف تو وجود ما طبیعی هستند  و نباید اونها رو انکار و کنترل کرد. چون مثل یه فنر که هر چقدر جمعش کنی بالاخره از کنترل خارج میشه همه چی.  اینکه بگی من نباید عصبانی بشم اشتباهه.

گفت که باید شیوه ی درست ابراز احساسات رو یاد بگیری. 

من هر چی با ایشون در مورد موضوعات و افراد مختلف صحبت کردم گفتند که حق داری ناراحت یا عصبانی بشی ولی نباید تو این احساسات و افکار بمونی. باید اونا رو در لحظه بذاری و رها کنی انقد در موردشون فکر و خودت رو سرزنش نکنی. 

امروز کارهای روتین رو انجام دادم. غیر از اون به سه نفر از اعضای خونواده زنگ زدم. (جمعه ها رو گذاشتم روز مهمانی و تماس گرفتن)

امروز تو شهرمون طوفان اومد دیگه نیازی به شستن حیاط نبود فقط سرویس رو شستم. مهمانی هم کنسل شد. 

لباسها رو اخر شب میشورم که پهن کنم تو خونه. 

پاک کردن اسکرین شات همچنان ادامه داره بعضیاش مال سه سال پیشه. 😬

سلام دوستان عزیزم.

شهادت امام صادق(ع) رو تسلیت میگم.

امشب حالم اصلاً خوب نیست،نه روحی نه جسمی.

بچه ها با باباشون رفتن خونه ی خاله شون،من ولی حال و حوصله نداشتم،،،زنگ زدن بیان دنبالم اما قبول نکردم،،،انگار دلم میخواد تنها باشم.

از همه تون التماس دعا دارم.💔

هر که را اسرار حق آموختند،مهر کردند و دهانش دوختند

سلام  برنامم برا امروز 

سفره ی صبحانه جمع بشه   از سفره جمع کردن متنفرم 😣

ابچکون خلوت بشه 

کالریم رو ۱۳۰۰ ببندم 

چای  سبز 

نکات تغذیه ای یادداشت کنم 

نهار برا خودم بپزم   همسرم و پسرم نیستن 

فقط نیم ساعت تو اینیستا باشم 

گاز تمیز کنم 

سیخ کبابا و ظرفای صبحونه رو بشورم 

حموم برم 

اتاق و تختم مرتب بشه 

همه جا حال و آشپزخونه  برقی بشه  افتضاااحه   

اتاق خوابا هم برقی بشه 

خونه  طی کشی بشه 

شام درست کنم 

غذای فردای همسرم رو درست کنم 

میز نهار خوری مرتب بشه 

فعلا اینا 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
سلام دوستان عزیزم. شهادت امام صادق(ع) رو تسلیت میگم. امشب حالم اصلاً خوب نیست،نه روحی نه جسمی. بچ ...

چرا عزیزم  اگر دوست داشتی و خالی میشی می تونی صحبت کنی دربارش  

بچه ها ابن غیبت برای من شده یه معضل نه از جهت دین

من مثلا میگم عروس فلانی اصلا پیش مادرشوهرش ننشست این حرف بعد از مدتها می ره به گوش اون شخص می رسه وداستان ها داره.

خیلی اذیت میشم از این بابت فقط ام با مامانم وابجیام غیبت می کنم.

شادی صدام کنید

واینکه ما صبحانه خوردیم.نهار بار گذاشتم برنج شستم سالاد درست کردم کارهای دخترم انجام دادم

اشمزخونه دستمال کشیدم.امروز نوبت سرویس بهداشتی بود حسابی شستم لبلس های خشک شده جمع کردم سری جدید لباس پهن کردم.سطل زباله ها خالی کردم.

فعلا تا اینجا

شادی صدام کنید
چرا عزیزم  اگر دوست داشتی و خالی میشی می تونی صحبت کنی دربارش  

ممنونم از لطف شما.

اما نمیدونم چمه که درباره ش حرف بزنم.دیشب که تنها بودم یه کمی عاشورای حدادیان و چند تا روضهٔ کوتاه گوش دادم،،،وقتی گریه میکنم،،،آرومتر میشم.به این خلوت احتیاج داشتم.برام دعا کنید.😞

هر که را اسرار حق آموختند،مهر کردند و دهانش دوختند
ممنونم از لطف شما. اما نمیدونم چمه که درباره ش حرف بزنم.دیشب که تنها بودم یه کمی عاشورای حدادیان و ...

اها حال روحیت بی دلیل بهم خورد      منم همینم دقیقا  حال روحیم تو اوج خوب بودن  بهم می خوره 

شاید می خوای پریود شی 

گریه کن اگر باهاش سبک میشی      من با خوابیدن سبک میشم 

امیدوارم حالت زود خوب بشه 

2810