عزززززیزم،خیلی خوب حال شما رو درک میکنم چون برای خودم اتفاق افتاده...پارسال توی زمستون دخترم بعد از شب یلدا آنفولانزا گرفت و خیلی حالش بد بود،سرفه نمیذاشت نفس بکشه....این جور وقتا اگه بقیه به خصوص همسر با آدم همدلی کنن خیلی دل آدم قرص میشه،اما همسر من هم مثل همسر شما(البته از روی ناراحتی بود،اما باید حال من رو هم درک میکردن)من توی ماشین که داشتیم از مطب به طرف بیمارستان کودکان برای بستری کردنش میرفتیم،گریه میکردم و خیلی خیلی نگران حالش بودم،راننده هم از آشناهای همسرم بودن.با نگرانی از همسرم چند تا سؤال پرسیدم درباره ی دخترم،،،،اما ایشون با یه لحن بد و عصبی جلوی آشناشون در مقابل چشمان گریان و نگران من گفتن تو اگه راست میگی مواظب بچه بودی مریض نمیشد،،،به بچه میرسیدی....
یا چه میدونم از این حرفها....
نمیخوام پستو طولانی کنم...
اما فقط میخوام بگم شما به فکر خودتون و فرزندتون باشید و سعی کنید روی همین متمرکز باشید.به اندازه استراحت کنید و اگر افرادی از خانوادتون هستن کنارتون که میتونید ازشون کمک بگیرید،کمک بگیرید.این روزها خیلی زود میگذره.من خودم بعد از ترخیص دخترم چون تمام مدت خودم پیشش بودم،خیلی زار و ناتوان و خسته شده بودم برای همین به مدت ده روز با دخترم رفتم منزل خواهرم و اگه کمک خواهرم و همسرشون و خواهرزاده هام نبود،به سختی سرپا میشدم.
تو بیمارستان هم خیلی هوامو داشتن،اما من خودم حاضر نبودم کسی بیاد پیش دخترم چون میخواستم خودم کنارش باشم.همسرم هم رفتارشون بهتر و دلسوزانه تر شد،،،چون حرف اون روزشون از روی ناراحتی زیاد بود به خاطر مریضی دخترم،،،اما با اینکه تو بیمارستان که میومدن رفتارشون با من خوب بود اما من از اون حرفشون دلشکسته شده بودم و شاید اگه این حس « مادر بد بودن» رو به من انتقال نمیدادن،تا اون حد احساس ضعف نمیکردم و قوی و محکم می موندم....
بعدها یکی دیگه از خواهرهام که خیلی باهم درد دل میکنیم(چهار سال فاصله سنی داریم) به من گفتن که مردها از اینکه زنهاشون ضیف باشن،خوششون نمیاد و دوست ندارن که ضعف خانمشون رو ببینن و گفتن که همسرت شاید از اینکه حس کرده بود که داری ضعف نشون میدی اون برخورد رو کرده...
دوست عزیزم حتماً براتون دعا میکنم که حال روحی و جسمی تون خوب خوب باشه و فرزندتون هم هر چه زودتر سلامتیش رو به دست بیاره.نگران نباشید بهار مریضیهاش خیلی جدی نیست،فقط تقویتش کنید و سعی کنید استرستون رو به اون طفل معصوم انتقال ندید.
من البته نمیدونم فرزندتون چند سالشه و دختره یا پسر.
خدا همه ی بچه ها رو از بلایا و بیماریها حفظ کنه.🤲
بازم ببخشید که طولانی شد.