2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043498 بازدید | 88177 پست
من ظروف پذیرایی مهمان رو با جعبه شون داخل کابینت میزارم  هم راحت تر و بیشتر میتونم داخل کابینت ...

چه ایده ی خوبی عزیزم👌👌👌

حیف کارتون ظرف و ظروفم رو انداختم.

یکی دو تا کارتون وسیله های بزرگ رو نگه داشتم چون مستأجریم برای اسباب کشی های احتمالی.

سلام منم دیروز فرشهای اتاق خوابها رو شستم.دو تا پتو هم از مادر شوهرم شستم...دیروز تولد دو تا از گل پسرام بود برای همین خیلی کار داشتم چون دو تا تولد گرفتم اذیت شدم..اما آخر شب بعد از رفتن مهمونا خونه رو تمیز کردم و جارو کشیدم صبح با خونه ی تمیز مواجه شدم...الانم باید یه سری لباس توی لباسشویی بندازم و لباس‌های خشک شده رو بزارم سر جاشون...ناهار خونه ی خواهر شوهر جان دعوتیم...من گردگیری رو از چند روز دیگه شروع میکنم اون موقع میام گزارش میدم

خدایا ممنونم که دستمو توی بدترین شرایط گرفتی و نجاتم دادی...  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان

صبح ساعت 6 از گلودرد بیدار شدم حدود دو هفتس  سرما خوردم و هنوز خوب نشدم😷

دوش گرفتم❤️

50 تا تصمیم ارادی انجام دادم❤️

ظرفا رو توی ماشین چیدم❤️

سالن رو مرتب کردم❤️

ی سری لباس تا کردم❤️

ی سری لباس شستم❤️

مرغ رو شستم و مرینیت کردم❤️

ی جلسه آموزشی دیدم❤️

برم تا شب😁💪

سلام سوگل جان خوبی عزیزم🌹 سوگل جان قبلا همه ی وسایل اضافه خودم و شوهرم رو ریختم دور. ذاتا زیاد وس ...

خب دیگه عزیزم وقتی میدونی همه چی اکیه حساسیت به خرج نده و الکی خودت رو اذیت نکن 😘

سلام بچه ها جون 

یازده و نیم همسرم اومد تا دو و نیم کار کردیم. سرامیک ها دستمال کشیده شد، میز تی وی و متعلقات و ویترین گردگیری شد. اتاق خواب ها مجدد جارو و طی کشی شد البته مختصر چون تمیز بود. پرده یه اتاق زده شد. 3،4 بار ماشین روشن کردم و لباس پهن کردم. خلاصه با این تفاسیر تازه پذیرایی به نصف رسید. 

بعدش ناهار خوردیم ماکارونی درست کرده بودم. 

خوابیدیم تا 6. 

بعدش بیدار شدم که کارا رو انجام بدم که همسرم یه تلفن بهش شد که باید میرفت 😒😒😒😒😖😖😖😖😖😖😑😑😑😑😑😑😑چون جا به جایی وسایل هست ادامه پذیرایی بدون کمک همسر نمیشه، کمر درد دارم من. 

تمام نقشه هام نقشه بر آب شد 😒

چای دم کردم. 

شام میخوام عدسی درست کنم. یه جارو برقی مختصر بکشم و آشپزخونه رو مرتب و دستمال کشی کنم با چند منظوره.

تا 7 کارو رو بکنم و بشینم دونگ یی ببینم 🫠

امیدوارم همسرم کارش زود تموم بشه امشب به یه جایی برسونم. 

وگرنه که میفته فردا. مرخصی گرفتم. 

میام باز بهتون گزارش میدم 

شما هم دخترای خوبی باشید و گزارش بدید 🤭🤭

چقدر این خرد ورزی تون تو کنترل زبان خوبه و لازم برای همه  مرسیییی که اینطور قشنگ با ما در میون ...

سلام عزیزم این نظر لطف شماست. خیلی ممنون که برای ادامه دادن بهم دلگرمی میدین. ♥️🙏

سلام بانو جان ایده شستن حیاط با آب خاکستری عالی بود👌👌👏👏👏 اگر هر کدوم از ما که تو این تاپیکیم ...

ممنونم 🌹🌹

کمترین کاریه که از دستم برمیاد در مورد خشکاله متاسفانه اونقدر صبور نبودم و نتونستم قدمی بردارم. 

ممنونم 🌹🌹 کمترین کاریه که از دستم برمیاد در مورد خشکاله متاسفانه اونقدر صبور نبودم و نتونستم قدمی ...

عزیزین🌹🌹

همین که دغدغه دارین و در حد توانتون دغدغه تون رو عملی میکنین خیلی ارزشمنده 🍀🍀🍀🍀

سلام بچه ها جون  یازده و نیم همسرم اومد تا دو و نیم کار کردیم. سرامیک ها دستمال کشیده شد، میز ...

سلام عزیزم 

خدا قوت 

منم هر شب دونگیی رو میبینم البته گمونم بار سومه که میبینم 😄😄

من امروز دو سری صبح و عصر ظرف شستم 

وسایل یه کمد رو تخلیه کردم ، پلاستیک پیچشون کردم که بالای یه کمد دیگه منتقل بشن . فعلا نیازی بهشون نداریم 

پرده یکی از اتاق ها رو همسر باز کرد گیره هاش رو باز کرد داخل لباسشویی شسته شد . همسر پنجره رو گردگیری کرد و نصبش کرد

دو سری مسیر حمل و نقل پرده رو طی کشیدم . آشپزخونه و هال رو هم سریع طی کشی کردم

ناهار پختم 

چایی گذاشتم

آبمیوه گرفتم

دوتا از کشوهای یخچال رو شستم 

ظرف برنج و گردو داخل کابینت شارژ کردم 

حمام کردم 

توی حمام چندتا تیکه لباس با دست شستم 

با مامانم و مادرشوهرم تلفنی احوالپرسی کردم 

آب خاکستری حدود ۳ لیتر برا درختهای کوچه جمع آوری کردم 

همینا یادمه

سلام عزیزم  خدا قوت  منم هر شب دونگیی رو میبینم البته گمونم بار سومه که میبینم 😄😄 من ...

سلام گلی جونم 

خسته نباشی عزیزم ♥️

ساعت پخش دونگی واسه من یه ددلاینه برای کارهای روزمره 🤭🤭🤭

خب بچه ها جون من همسرم هنوز هم نیومده پذیرایی نصفه موند🤨

فرم بچه ها اتو شد 

مدارس رو تعطیل کردن هر چند 

یه سری دیگه ماشین زده شد پهن شد 

لباس دستی شسته شد 

دوش گرفتم 

دلم میخواست فردا برم بازار بزرگ ولی کارام تموم نشده. شیطونه میگه برو کارات هم بعدا انجام میدی 😊

شاید رفتم 😑

چرا مدرسه ها رو تعطیل کردن 😖😖

گفتم فردا گودزیلاها مدرسه ن تو دست و پا نیستن کلی کار میتونم انجام بدم 😑😑

صبحتون بخیر🌺🌺🌺

نیم ساعت زبان بخونم 

شستن ظرفهای شام

ناهار 

شام

شستن لباس 

🌼🌼🌼

لیست خونه تکونی:

شنبه: کابینت، کمد، کشو، دراور/ رختخواب دوقلوها

یکشنبه: شستن روفرشی

دوشنبه: گاز، هود، لباسشویی/ شستن حمام

سه شنبه: شستن دو پتو 

چهارشنبه: یخچال

پنجشنبه: لگه گیری فرش

جمعه:تمیز کردن مبل

اتمام خونه تکونی🙃

🌼🌼🌼

تازگی‌ها فهمیدم همونطور که گفتار انعکاس افکاره،  برعکس صحبتهای ما روی فکرمون هم اثر میذاره. 

یه مثال میزنم. ما قبلا ساکن یه خونه ای بودیم که من اون خونه رو واقعا دوست داشتم. یکی از همسایه ها گاه و بیگاه یه سری مزاحمتهای کوچیک برامون درست میکرد. من و همسرم انقدر در مورد این همسایه با هم صحبت کردیم، خودمون هم واقعا باورمون شد که اون خونه با وجود اون همسایه دیگه به دردمون نمیخوره.‌ اینطوری شد که ما یه خونه ی رویایی رو به سادگی اب خوردن از دست دادیم. 🙄

یا مثلاً  من انقدر در مورد خونواده ی همسرم پیش همسرم و خونواده ی خودم(حرفهای معمولی و گاهی تعریف و تمجید نه غیبت) صحبت میکردم طوریکه در نظرم از خودم و خونواده م خیلی پر رنگتر و مهمتر شده بودند. 

در حالیکه ارتباط همسرم با خونواده م رو دارم میبینم اصلا خودش رو درگیر خونواده م نکرده. 

کنترل زبان: توی حرفهای معمولیم خیلی دقت کنم. خودم رو درگیر خونواده ی همسرم، دوستاش و رابطه هاش نکنم. زمان و انرژیم رو برای این چیزهای بیهوده هدر ندم. 

اولیویت م خودم باشم بچه هام و همسرم.‌ برای زندگیم هدف داشته باشم و انقدر درگیر مردم نباشم. درگیر مردمی که ناراحتی من کمترین اهمیتی براشون نداره. 

صبحتون بخیر🌺🌺🌺 نیم ساعت زبان بخونم  شستن ظرفهای شام ناهار  شام شستن لباس  🌼 ...

سلام عزیزم 

صبحتون بخیر

منم به چالش کنترل زبان شما پیوستم 🤩

کم گوی و گزیده گوی چون در 

میخوام این رو پیاده کنم 🫠

ممنونم ازتون ♥️