2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043480 بازدید | 88177 پست

عزیزم نظر من و میخوای نه واقعا دوقلو داشتن سخته

ی کم شرایط پسرت کارت رو سخت می‌کنه 

تو این اوضاع و مریضی من جان باشم مغازه میزنم بچه مسیولیت شدید میخواد 

من الان ده روزه درگیر بچه دومم ۳ باره بردم دکتر پراکنده تب می‌کنه پدرم درمیاد

نیستی   زایمان کردی ؟

سلام نه چند روزه حال روحیم خوب نبود  گفتم انرژی منفی ندم بقیه هم بی انگیزه بشن  کار خاصی هم نکردم در حد رفع نیاز فقط 

میشه لطفا برام صلوات بفرستین  ممنونتون میشم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خوشگلا چه خبر ؟  من درگیریت ذهنی داشتم هنوزم حل نشده برا همین نیومدم میخوام یه تصمیم مهم ...

سلام سوسن جانم 

من باشم مغازه میزنم 

بچه درسته خیلی شیرینه خدا برای همه مون حفظشون کنه، عاقبت بخیر بشن ان شاء الله. ولی مسءولیت زیاد داره و واقعا آدم رو درگیر میکنه. 

من باشم سراغ کار میرم و اینطوری خودمم شادتر و سرزنده تر هستم برای بچه م مخصوصا کاری که مال خودت باشه. 

امیدوارم موفق باشی ♥️

سلام گلیا  این چند وقت خیلی درگیری ذهنی داشتم و دارم برا همین نیومدم

یکم ذهنم و جمع و جور کردم   اومدم

برنامم برا امروز

پذیرایی مرتب بشه

اتاق پسرم مرتب بسه‌

ظرفای دیروز و امروز شسته بشه

آشپزخونه مرتب بشه

لباس خشک ها تا زده بشه

گاز تمیز بشه

همه جا برقی بشه

طی کشی بشه پذیرایی و آشپزخونه

میز نهار خوری مرتب بشه

نمازا داروها

شام میرم خونه ی مادرشوهرم

عصری برم بیرون  

همینا

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
سلام سوسن جانم  من باشم مغازه میزنم  بچه درسته خیلی شیرینه خدا برای همه مون حفظشون کنه، ...

منم مغازه دوست دارم بیشتر تا بچه دار شدن 

ولی دور و اطرافم اصرار دارن بچه بیارم 😂  

شوهرم  مامانم  خواهرم ....  خلاصه همه چشم امیدشون بهمه 😁 

رفتم مشاوره روانپزشک    گفت با شناختی که ازت دارم

میتونی بیاری چون میدونی دوقطبیم دیگه ولی گفت باید تحت نطرم باشی .... 

خواهرم میگه یه گریه کن برا سر مزارت بزار  منظورش اینه دختر بیار همه چی دختره 

کلا ما پسر رو بچه نمی دونیم برعکس بقیه  خانواپه ی ما علاقه ی شدیییدی به دختر دارن  حالا هنوزم تصمیم قطعی نگرفتم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
منم مغازه دوست دارم بیشتر تا بچه دار شدن  ولی دور و اطرافم اصرار دارن بچه بیارم 😂   شوه ...

سلام سوسن جانم 

اگر مادر و خواهر و همسر واقعا کمک کارتون باشن خوبه. ان شاء الله بهترین تصمیم رو بگیری 

خوش اومدی عزیزم

آرام جانم سلام 

من امروز جوش شیرین و شامپو فرش و تاید رو با هم قاطی کردم، همسرم اول با تور سفید محکم کشید و بعد دستمال خیس سفید کشید و بعد دستمال خشک سفید. 

لکه ها از بین رفت تا حد زیادی ولی خب به تمیزی تشک که انداختم لباسشویی نیست ولی میگم خوب شد. شما به جای تاید، صابون لباس بچه فیروز بگیرید فکر کنم نتیجه بهتر باشه. 

البته که مبلای من کرم بود و خیلی کثیف ولی الان اکی شد و نیازی به مبل شویی ندارم 🤩

سلام دوستان خوبم ♥️

خب من امروز ساعت هفت و نیم تا ساعت یه ربع به 9 مطالعه داشتم. 

بعد صبحانه نیمرو درست کردم به شیوه خودم. پیاز داغ فراوان درست کردم زردچوبه یه کم تفت دادم، تخم مرغ ها رو شکوندم و دست نزدم تا سفت بشه. روش نمک و فلفل سیاه و شوید زدم. 

همسرم فرش اتاق و اشپزخونه رو شست و دسته های مبل رو با جوش شیرین پاک کرد. 

منم جارو گردگیری کلی ظرف و لباس شستم و پهن کردم. 

دو تا کابینت تمیز کردم، 4 تا دیگه مونده. 

شام قورمه سبزی درست کردم 

و ساعت 5 تا 7 هم کلاس داشتم. 

الان هم اومدم خونه، برنج رو باید بپزم. 

آرام جانم سلام  من امروز جوش شیرین و شامپو فرش و تاید رو با هم قاطی کردم، همسرم اول با تور سفی ...

سلام عزیزم

ضمن خسته نباشید به شما و همسر گرامیتون

ممنون عزیزم حتما ترکیب میکنم و شوهره رو میبندم به کار😄

البته اگر یاری کنه

الان بهش میگم بزار قالی ها رو بدیم قالیشویی

میگه بزار عید فطر

یا دیشب میگه ای وای پرده خیلی کثیفه

بهش میگم خب بازش کن بشورمش

میگه ببین همش بهم تیکه میندازی😄

سلام عزیزم ضمن خسته نباشید به شما و همسر گرامیتون ممنون عزیزم حتما ترکیب میکنم و شوهره رو میبندم ب ...

سلام عزیزم بعضی کارها رو خودتون کم کم وقتی همسرتون خونه است انجام بدید تا ایشون هم بیاد کمک . مثلا بگید لطفا نرده بیار پرده ها رو باز کنم اون وقت به احتمال زیاد خودشون انجام میدن 

🌱فردا چیست؟

مکانی افسانه ای که ۹۹% کارها، انگیزه ها و داشته های بشر در آن جای گرفته است...

امروز همان فردایی است که دیروز منتظرش بودیم.

🌱سلام بر همگی 

بعد از رفتن دخترم و تموم شدن کلاسم؛ جمعه، 

دوباره کل خونه رو بهم ریختم 

فرشهای اتاق و هال جابجا  شد

چیدمان هال کمی تغییر کرد

کتابخانه منتقل به اتاق دیگه شد

کل کتاب‌ها دوباره چیده شد

قفسه زیر کتابخانه هال کمی خلوت شد و به جای دیگه منتقل شد. 

بقیه خونه همچنان بهم ریخته ست کم کم جمع کنم. 

در این مدت 👇👇

چندتا دوره آموزش مجازی شرکت کردم و مدرک گرفتم. 

گلها هرس شدن

باغچه مرتب شد. سبزی ها مرتب شدن و کود و آبیاری شد، پلاستیک کشیدم روش زودتر رشد کنن. 

درختها و گلهای باغچه هرس شدن. 

بقیه خاک باغچه آماده کاشت سبزی شد ولی کود نداشتیم موند. امروزم که داره بارون میاد 

میخواستم تا ماه رمضان آماده خوردن بشه ولی احتمالا نرسه. 

انباری بهم ریختم کلی خروجی داشت، همچنان بهم ریخته است تا کم کم مرتب بشه. 

🌺🌺شاد باشید🌺🌺

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

چند نفر از دوستان در مورد کار خونگی مون پرسیدن. 

به طور کلی بگم راه انداختن کار خونگی سخت نیست ولی مشکل اصلی بازاریابی، فروش، مواد اولیه، سرمایه در گردش و... است

کار ما چون  فنی و تخصصی هستش تمامش با همسرم، فقط یه بخشی رو من انجام میدم خانمها نمیتونن بدن حمایت یه آقا  این کار رو انجام بدن 

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞