2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043498 بازدید | 88177 پست

سلام دیروز خونه رو زیر و رو جارو کشیدم 

النا مدرسه نرفت سرفه میکرد 

همسرم گفت با مبل شویی هماهنگ کردن ساعت ۷ اومدن خدایی مبلا تمیز شد 

ساعت ۹ دیدم که بلهههع حلما تب داره و اونم مریض شده دیشب به دما گیری و بدن شویه....گذشت 

صبح النا رو بردم مدرسه 

ایشالا عصر ببرمشون دکتر 

از شانس پریود شدم و کمرم داره می‌شکنه

برام انرژی مثبت بفرستید لطفا از لحاظ روحی دارم کم میارم

سلام روزتون قشنگ

اخر هفته مامان بابام و خانواده داداشم اومدن پیشمون، خیلی دلم براشون تنگ شده بود🥰🥰. خواهران هم اومدن خونمون و بعد مدتها جمع دشیم، هر چند هنوز دوتا خانواده کم بودن ولی خب بازم خوب بود.خداروشکر مهمونیم خوب پیش رفت

جمعه باغ بیرون شهر رزرو کرده بودیم رفتیم همین که نهار خوردیم برف شروع شد، تو مسیر برگشت با سرعت ۱۰ تا برگشتیم🥴🥴🥴. خیلی طول کشید تا به خونه رسیدیم مامان اینا خونه خواهرم بودن، قرار بود ما هم ریم اونجا عصر ولی چون خیابونشون یکم سربالایی داشت ترسیدیم ماشین لیز بخوره و مستقیم اومدیم خونه.

شنبه به تمیزکاری گذشت(مهمونی آخر هفته. ۷ تا بچه زیر ۹ سال داشتیم که همه جا رو شلوغ کرده بودن، ❤️🥰🥰).

از شنبه دارم روزه میگیرم امروز انشالله تموم بشه میمونه ۱۲۳ عدد🙃.

دیروز به مقدار خیللللی زیاد پای سیستم نشستم و پروژه ای که دستمه خیللللی خوب پیش رفت خداروشکر، انشالله همین یکی دو روز تموم میشه و بعد میرم سراغ بقیه.

دیروز عصر خواهرم و مامانم اومدن خونمون، خواهرم یکم تعمیرات خیاطی جزیی داشت براش انجام دادم، از فرصت استفاده کردم و شومیز مامانم( برای روز مادر پارچه رو خودم خریده بودم، دیگه باید خودم بدوزم☺️). برش زدم و یه کوچولو دوختم

برای شام نمودن و رفتن

ده روزی بود خونه پدر همسرم نرفته بودیم، ماکارونی ظهر زیاد بود برداشتیم رفتیم خونشون، اونجا علی تکالیفشو نوشت وفرستادیم.

شام هم خوردیم و برگشتیم

امروز: صبح علی جون رو بیدار کردم حاضر شد با باباش رفت مدرسه.

چون روزه گرفتم ممکن بود سردرد بشم واسه همین یکم خوابیدم.

بیدار شدم حدود یک ساعت رو پروژه م کار کردم

الانم تایم استراحت تمومه برم تا آقای مهدی بیدار نشده ادامه ش رو انجام بدم.

و بعد:

پروژه م به جای مطلوب برسه بعدش برم سراغ شومیز مامان

قراره چهارشنبه بیاد و پرو کنه و تمومش کنم.

لیست خیاطی و عقب مونده ها رو نوشتم، بازم ادامه داره تکمیلش کنم. لیست خرید هم بنویسم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من به پیشنهاد کسی که خودشون ماما هستند و قبولشون دارم،خریدم و به دخترم میدادم،البته اواخر دوران مصرف ...

😇😇😇😇😇

عزیزم روش فقط نوشته ۷ میلی آهن لیپوزومال 

برای شیرخواران زیر دوسال باید روزانه ۱۵ میلی آهن لیپوزومال استفاده بشه 

بله خیلی چیزها میشه استفاده کرد 

درسته مزه تافی میده 

برند پدیابست هم هست اونم ۱۵ میلی داره 

دکتر عبیدی هم داره 

ولی طعم برند لیپوزوفر بهتره

منم برای دخترم لیپوزوفر استفاده کردم تا ۲ سال 

امروز فقط ی دور سالن جارو شد 

از ساعت ۲ تا ۴ دنبال دکتر و دارو بودم

همسرم اومد چای خوردیم داشتم بیهوش میشدم النا خوابید منم حلما رو اول به خدا بعد ب بالاش سپردم ی ۴۰ دقیقه خوابیدم 

پاشدم ی لوبیاپلو سریع درست کردم خیلی کمر درد دارم استرس مریضی بچه ها هم اضافه شده و من داغونم 

دارو دادم ب بچه ها دیکته برالنا گفتم 

کار خاصی نکردم کلا 

منم برای دخترم لیپوزوفر استفاده کردم تا ۲ سال  امروز فقط ی دور سالن جارو شد  از ساعت ۲ ت ...

انشالاه زودتر سر پا بشی به حالت اولت برگردی

میشه لطفا برام صلوات بفرستین  ممنونتون میشم

سلام صبحتون بخیر 

منم امروز پاشدم خونه رو مرتب کردم جاها اسباب بازی ها جمع کردم 

ناهارو گزاشتم ی کوه ظرف شستم اشپزخونه رو گردگیری کردم 

الانم دلم میخواد برم بیرون  پیاده روی چندتا کار کوچیکم دارم انجام بدم ولی هوا خیلی باد سرد دیگه بقیشو نمیدونم کار خاصی ندارم حوصلمم خیلی سر رفته پسرمم امروز تعطیله باید اونم سرگرم کنم کاش خانوادم کنارم بودن بعدازظهر میرفتم پیششون هم ب مادرم کمک میکردم هم سرگرم میشدیم 

میشه لطفا برام صلوات بفرستین  ممنونتون میشم
راستی سوسن جون نیستی چرا چند روزه؟؟

سلام  هستم   گزارش فقط نمی دم 

اخه کار خاصی نمیگنم فقط نهار و شام میپزم 

فعلا تو فاز افسردگیم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }